ГЕРБ се ядосаха на Рашков, дават го на съд

Това съобщават от бившата управляваща партия в своя позиция
483
ГЕРБ се ядосаха на Рашков, дават го на съд
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ ще даде вътрешния министър Бойко Рашков на съд. Това става ясно от позиция на партията, изпратена до медиите.

Поводът за крайните действия е изявлението на Рашков по-рано днес, че 30-40% от парите за строителството на магистрала "Хемус" са се насочвали към ГЕРБ. Самият Рашков заяви това  след разпит в прокуратурата.

Още по темата
"За пореден път Бойко Рашков лъже и хвърля в общественото пространство обвинения без да посочи доказателства за тях. Нека докаже твърденията си в съда или да понесе отговорност за лъжите си“, посочват от ГЕРБ.

"Бизнесът фалира, сметките за ток и газ са чудовищни, здравната система е на ръба, доходите на пенсионерите се оказаха по-ниски от обещаните, а Рашков за пореден път се опитва да отклони общественото внимание от проблемите на деня, с активни мероприятия, защото така му е наредил началникът му Румен Радев", се казва още в позицията на партията на Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още по темата: съдГЕРББойко Рашков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
360
3
 
1
 
! Отговори
Бай Кольо преди 2 години
Която и да е фирма да открадне пари,това ще бъде приписвано на ГЕРБ.Независимо,че не са на власт.Такава е директивата на зеленият чорап Радев към върлият комунист Рашков.
359
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нагли и безочливи крадци и престъпници . Само Пиночет за вас !!!
358
4
 
6
 
! Отговори
Раш преди 2 години
2 часа стана. Допивам водката и ставам. 10 месеца вече ги ръчкам тия ченгета и не става. 1 доказателство не намериха та да тресна ББ.
357
3
 
10
 
! Отговори
Алкохола не прощава преди 2 години
До Нищо 404 - Да бе, пълен е с доказателства, само дето са му в пяната глава. Чакаме ги вече почти година тези доказателства. Блажени са наивниците. хахаха
356
11
 
8
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
Някой да е очаквал Бойко и ГЕРБ да си признаят че "30-40% от парите за строителството на магистрала "Хемус" са се насочвали към ГЕРБ"? А Рашков сигурно има доказателства, но няма за какво да ги съобщава пред медиите. Когато се стигне до съд - тогава.
355
5
 
7
 
! Отговори
Милка преди 2 години
В нашия квартал ме имат за жената,която знае много,но тук има много ,които знаят-не знаят плямпат от сутрин до вечер неистини и ги набиват,разпалват повече от министъра си ?! Като знаят повече от него да кажат за колко,за какво и кой става дума,а то така и аз,и всяка друга клюкярка може ?!Излиза,че сайтът е пълен с кухи и злобни клюкяри,кои то знаят само едно : да плюят,да храчат,да мажат с четката баданарка...Отврат сте! Стъпете най-сетне на земята говорете по същество!!!
354
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отклонява вниманието и прави опит да прехвърли вината за текущото положение пак не ГЕРБ. До кога така, вече близо година имате властта и аз лично не виждам нито един завършен проект, нито един започнат стратегически нов - само и само черен ПР и злоба на невиждани нива.
353
12
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
ГЕРБ са откраднали много повече от 30-40%, но Рашков знае само за 40%.
352
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко удобно, лъжец и пияница бил Рашков! Хич не ви харесва, че секна кранчето. Сигурно от тези пари ГЕРБ плащат на големите "умници" във форумите да ги защитават и плюят тези, които говорят истината. И щото в България няма за никого ни съд, ни присъда такива като Борисов си позволяват своеволия.
351
8
 
16
 
! Отговори
коптор преди 2 години
Гаврата която направиха тези с пенсиите не подлежи на обсъждане! Да вдигнеш пенсиите на лежачите с 23 процента а на хората които са работили цял живот при тежки условия с 4.5 това е гавра! Само безскрупулни негодници или *** могат да организират такъв гав!
350
20
 
15
 
! Отговори
мам ка му на ра шков преди 2 години
Осъдете пияницата Рашков!През комунизма беше долен доносник, сега е лъжец и крадец!
349
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много е по умен и наблюдадателен от,, трезвниците,, и,, големите,, моралисти. За казуси, които са толкова заплетени и трудни могат да бъдат разрешени само от хора с големи възможности и квалифицирани,, алкохолици,, С обидите към Бойко Рашков само издигате неговата роля на още по - високо равнище и увеличавате възможностите да си получите заслуженото възмездие.
348
8
 
10
 
! Отговори
Нина преди 2 години
До 405 Е, Борисов Защо лъжеш бе .Как да не го е дал Борисов на съд , като го даде и иска е лъжеца пиян...дурник да плати 25 000 лв.Как не ви е срам бе, вие не сте хора а жи..вот..ни , нагли, долни лъжци.Какво печелите с непрекъснатите лъжи бе до...би..т.ъ.ци освен отвръщение
347
10
 
8
 
! Отговори
Стар гербераст преди 2 години
Рашков, не ни подценявай! Какви 20-30%?За тези смешни пари бай *** от дивана не става!
346
12
 
13
 
! Отговори
Е,Борисов преди 2 години
Щеше да го дава на съд и заради банката.Но нещо размислил.
345
20
 
13
 
! Отговори
Рашков - гросмайстор преди 2 години
Шах с пешката и мат на герберската върхушка.
344
13
 
20
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Юристите на Герб трябва добре да помислят как точно да го съдят, защото една партия не е физическо лице. Рашков наистина много плямпа, много хора могат да се почувстват засегнати от приказките му. Но за да го съдят, трябва все пак да се хванат за нещо конкретно. Аз се чудя за друго. Защо на младоците от ПП им трябва такъв дъptak? Не можаха ли да вземат млад човек за вътрешен министър? Изглежда той ги държи с нещо.
343
19
 
31
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
според мен Рашков лъже че 30-40% са отивали там - реално са 60-80% !!!!!дайте го на съд и така ще лъсне и Гешеавата процедура!!!
342
14
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално е от ГЕРП да са възмутени от такова безочливо изкривяване на фактите: те са отклонявали 90% , а Рашков им признава само 30-40% ! Ако имаме закони и институции Рашков трябва да иде на съд, а името на ГЕРП да бъде изчистено, а именно че са способни да отклоняват много повече от някакви си жалки 30-40% !
341
17
 
19
 
! Отговори
Веднага преди 2 години
ОСТАВКА ПРашков !