Депутат на Слави готви скандал в НС, няма да покаже зелен сертификат

Проф.Чорбанов искал ад види кой ще го спре, за да влез в сградата
490
Депутат на Слави готви скандал в НС, няма да покаже зелен сертификат
Снимка: БГНЕС

Въпреки въвеждането на задължителния зелен сертификат за достъп до парламента, депутатът от ИТН проф. Андрей Чорбанов няма да представи документа си на влизане на работното си място.

Съгласно приетото в петък решение на НС от 24 януари всички народни представители, служителите на администрацията, съветници на депутатите и представителите на медиите трябва да представят зелен сертификат, за да влязат в сградата на парламента.

Още по темата

"Искам да видя как и от кого ще бъда спрян. Разглеждането на темата за зеления сертификат за парламента не беше свързано със законността. Според правилника на НС всеки депутат трябва да присъства на заседанията и никой не може да го ограничи", заяви проф. Чорбанов пред Нова телевизия.

Той допълни, че ако определен работодател въвежда задължителен зелен сертификат за служителите си, то би следвало да осигури безплатно тестване на неваксинираните в екипа.

Според него не вирусът, а здравната ни система е причина за високата смъртност сред заразените с COVID-19 у нас.
Проф. Андрей Чорбанов добави, че стои зад казаното от него преди дни, че Омикрон гази ваксинираните така, както прасе минава през люцерна.

„Факт е, че и ваксинирани боледуват изключително масово. Ние сме против зеления сертификат за където и да било. Не смятаме, че е ефикасен. Хора със сертификати могат да заразяват други хора”, категоричен бе Чорбанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


490
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
379
3
 
2
 
! Отговори
:) преди 2 години
Той не само сертификат. Той и интелект неможе да покаже.
378
1
 
2
 
! Отговори
Жеко преди 2 години
До Объркан ми наистина си объркан една болница може да е добра но повечето не са!Здравната ни система не е болници драги и тук ти е проблема като всеки роб да мислиш само за леглото и яденето ! Приказката че като си боцнат караш по-леко е за такива като теб да се съгласяваш! Ако се поинтерисуваш ще видиш че от умрялите 10% най-малко са ваксинирани от 150 човека това са 15 и хич не е малко числото!
377
1
 
2
 
! Отговори
Ганя-знай преди 2 години
Чорбарката напрай ли българската ваксина, че нямам търпение
376
5
 
19
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Премахване на зеления сертификатТова е извращение и гавра с хората независимо депутати ли са или обикновенни работници
375
6
 
8
 
! Отговори
Объркан преди 2 години
Малко съм объркан, след като здравната система убива, тоя що веднага постъпи в Окръжна, щом се зарази ? Що не пита кой ще го спре да постъпи ?От както има ваксини се повтаря, че ваксинираните също се разболяват и са заразни, просто защитават от тежко протичане ваксините и по-малко време разнасят вируса ваксинираните. То бива наглост, то бива простотия ама... ако това са ни професорите...
374
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тозикапут, как е станал лекар, че и професор, само Господ знае. В България не остана никой...Посредствени хора и тарикати завзеха власта.
373
5
 
15
 
! Отговори
Добри преди 2 години
Човекът е прав. ЗС трябва да остане в историята. И то като опит за тотален контрол и манипулация. Твърдо НЕ на зеления сертификат!
372
7
 
3
 
! Отговори
Гоце преди 2 години
Всички лумпенари, дето пишат тук ги съветвам да си сложат по една бустерна игла в закърнялите мозъчета, че в мисленето никакви ги няма. Ходещи машини за фекалии сте.
371
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще бъдат ли валидни закони, приети от депутати в телесна Т над 38.2 градуса, т.е. извън кондиция?
370
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***. Как ли, се е добра до професура?
369
6
 
13
 
! Отговори
Боро преди 2 години
Какъв скандал, скандално е искането на такъв сертификат, щом има такива хора значи има и надежда за народа
368
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя го гледах днес по ТВ-то. Навряха го на къчето в северните части, ама като е ***... Те го плючт, пой се разва, че дъждец пролетен го вали... Омраз.
367
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виваком бяха пуснали всички канали до вчера. Слава Богу -сега са си ги обрали и 7/8-мия също го няма. Много са гнусни. Славтшу само как избяга от отговорност! Забавлявах се с тъппотията му като баба Петруна с фичката си
366
1
 
12
 
! Отговори
Селяк преди 2 години
На пpocтолюдието му дайте хляб и зрелища, затуй си го избраха циркаджията Слави.Цирк България продължава!
365
0
 
4
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Пълно бе, пълно с 80%- тови ви казвам. Не може нормален човек да се размине с тях.
364
9
 
13
 
! Отговори
////// преди 2 години
Той няма нужда да го показва, защото всички знаят че е ваксиниран още март миналата година. Тогава дори нямаше още зелен сертификат. Да не говорим, че усвоява пари от данъците на всички ни за да разработва българска ваксина за ковид, а в същото време е против ваксините за пред глупаците за да гласуват за него. Слави много се изложи с този. Той си е точно за Възраждане. Там всички са такива като този.
363
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оригиналният Зелен Сертификат се нарича КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. Там добре е описано, че всеки е невинен до доказване на противното. Ако вакс-мафията смята, че съм преносител на потенциално опасни зарази, застрашаващи обществото, моля да представи надлежни ДОКАЗАТЕЛСТВА за това, благодаря, неприятен ден от мен !Чувствам се здрав, обаче !
362
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 421 "Интересно сак ще спрът депутат или ще го арестуват, след като е с имунитет. Ще е цирк!" Ми като е така някой депутат и бомба може да внесе. Явно според теб не трябва да го спират.
361
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Според правилника на НС всеки депутат трябва да присъства на заседанията" Хахахахаха. Повечето депутати въобще не се мяркат в парламента 90% от времето. Изведнъж стана "задължително".
360
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно сак ще спрът депутат или ще го арестуват, след като е с имунитет. Ще е цирк!