Костадинов заплаши: Следващият път влизаме и в МС

Той даде 14 дни срок да се реши въпроса със зеления сертификат
13 яну 2022 16:09, Нели Христова
634
Костадинов заплаши: Следващият път влизаме и в МС
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за зеления сертификат. Ние ще настояваме той да бъде премахнат и, ако някой си мисли, че ще се откажем от тази наша борба, значи не познава нито мен, нито партията. Ако управляващите откажат да се съобразят, ще има нов протест. А на него, аз ви гарантирам, ще влезем не само в Народното събрание, но и в Министерския съвет, ако се наложи". Това обяви председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов във видео, публикувано във Facebook.

В клипа, той обяснява, че протестът е минал така, както са очаквали, а властта се е уплашила, тъй като се е "сблъскала с народния гняв".

"Министър-председателят Кирил Петков заяви, че в петък, когато му изтече карантината (странно, че моята изтича в неделя, а неговата - в петък), ще покани представители на протестиращите, сиреч на "Възраждане", да започнат разговори. Оттам насетне на тези разговори ние ще дадем 10, 12, 14 дни срок, в който да се създаде работна група и тя да излезе с решение", допълни Костадинов.

По думите му няма нужда от "голямо мъдруване". "В рамките на 10-14 дни да се излезе с окончателно решение, което да бъде за премахването на зеления сертификат или за запазването му", призова Костадинов.

Според него истинската причина за въвеждането на здравния документ у нас е принуждаването на хората да се ваксинират. По думите му това е предпоследната крачка преди задължителната ваксинация. Това, твърди Костадинов, е следващото нещо, което управляващите ще искат да направят. Според него имунизацията може да стане задължителна не само за възрастните, но и за децата.


634
Още от Политика
Плевнелиев: Резултатите от решенията на управляващите са негативни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
543
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
всички на площада да изгониме Киро Тъпото
542
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
"Възрожденци и " ще се провалят както всички планове на Русия до сега! Разберете, Русия е много богата на ресурси страна, много голяма по територия, но много бедна на правилна система за развитие, защото е бедна на култура за управление! Защото от времето на Иван Грозни малко се е променило.Помешчици-крепостни, бащици-мужици.Сталин-войници срещу врага, Путин и олигарси- подтискани руснаци, някои в затвор и хората срещу вечния враг USA, поне от 70 г. насам. Руското гърне ври! Скоро ще изкипи!
541
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ще ти кажа защо не харесвам "Възрожденци и ". Намразил съм някой да знае какво Аз искам, и на база това, да взима решения и действа от мое име. Намразил съм го откак съм роден, 1957г.
540
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Тази статия вечно ли ще стои тук? Колко други, свързани с нея се появиха и изчезнаха, тази стои! Плащат ви наем пространство или какво? Нямат шанс, ще се изложат повече и от Славчо, вервайте ми!
539
3
 
8
 
! Отговори
BG преди 5 дни
Решаване на проблема. Вземете му имунитета на Копейкин и по пътя на Ленин в Сибир !
538
1
 
9
 
! Отговори
Пурко преди 5 дни
Да протестира всеки колкото и както иска, лошо няма. Но зам. председателя на НС да каже за колегите си депутати, че ще ги изкара от сградата на народното събрание с краката напред - е това вече е лошо.
537
0
 
1
 
! Отговори
Истината преди 5 дни
Който ви пъшка близо до ушите! Или може би ви харесва !?
536
5
 
3
 
! Отговори
Истината преди 5 дни
Явно е пълно нашето общество с продажници за които е важен само утрешния ден. А бъдещето къде е ? Може би нямате деца или не искате !?! Важно е за вас да се огледате или отворите очите, ако не сте Егоисти. Всяка година от нашата държава изтичат над 30 милярда лева, и получаваме мизерни субсидии от ЕС. Защо ? Не сме сакати, пак българи работят в тези фирми. Само шефовете са чужди. Един човек говори за доброто на България и веднага го плюете. Защо ? Не усещате ли че зад вас има някой който ви пъш-
535
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
мдааааааааа ще видим този път дали 300 ш.о.п.а.ра в черни униформи и каски ще спрат 50 000 озверена тълпа бореща се за справедливост ?Мишката Радев сигурно ще е в някой бункер
534
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Аз пък се чудя какви са последователите на Ице Бойкикиев примерно.
533
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Викаш мая Манолова и там някакви платени уж майки като се търкаляха по площада не беше с анархистки похвати, а сега ВЪЗРАЖДАНЕ като протестирали били анархисти.
532
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До винаги истината Ама си нагъл. По-миналото лято, когато всякакви л-умпени правеха хаос ти беше много щастлив, а сега когато копейкин правил хаос - ГЕРБ ти били виновни. Тъ-пак си ти протестърски. Колкото ти имаш право да протестираш, толкова и другите. Нали слкадурче про-сто?
531
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Предлагам да се заключат всички стаи на МС и ако копейката ги разбие,да влезе СЦЗ.Така ще се спре с театралните му постановки.
530
12
 
7
 
! Отговори
винаги истината преди 6 дни
КОСТАДИНОВ И ВЪЗРАЖДАНЕ СА АНАРХИСТИ С ФАШИСТКИ ПОХВАТИ , ВИДЯХМЕ ГИ В КАЗАХСТАН ......... ДЕЙСТВА ДЪЛГАТА РЪКА НА ЧИЧО САМ , ГЕРБ СА ДОВОЛНИ ОТ ХАОСА . НО НЕ С МЕЯТ ДА РЪКОПЛЯСКАТ
529
7
 
9
 
! Отговори
Б Б преди 6 дни
Странни хора са това последователите на костя копейкин! Явно не знаят че като тръгнат след бръмбър къде ще ги заведе.
528
3
 
9
 
! Отговори
Гошо Тарабата преди 6 дни
Отдавна не съм палил фашистки парламент! Искам пак!
527
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До чоко- Дано там ти забият поредния бустер..
526
4
 
3
 
! Отговори
Глух Пор преди 6 дни
Тоя нито го знам, нито му вярвам също при както всички други "народни" политици до сега. Но всичко което казава е точно и ако удържи на думата си, евала ! Да не забравяме обаче че и други говориха, хубаво, вярно и сладко преди него. Ха да видим.
525
3
 
7
 
! Отговори
чоко преди 6 дни
Коце,най-много да влезете до кенефите на парламента !
524
1
 
7
 
! Отговори
,,, преди 6 дни
Бегай бе марионетка такава платена и прости хора който ти вярват на пияра прости хора