Костадинов заплаши: Следващият път влизаме и в МС

Той даде 14 дни срок да се реши въпроса със зеления сертификат
13 яну 2022 16:09, Нели Христова
634
Костадинов заплаши: Следващият път влизаме и в МС
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за зеления сертификат. Ние ще настояваме той да бъде премахнат и, ако някой си мисли, че ще се откажем от тази наша борба, значи не познава нито мен, нито партията. Ако управляващите откажат да се съобразят, ще има нов протест. А на него, аз ви гарантирам, ще влезем не само в Народното събрание, но и в Министерския съвет, ако се наложи". Това обяви председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов във видео, публикувано във Facebook.

В клипа, той обяснява, че протестът е минал така, както са очаквали, а властта се е уплашила, тъй като се е "сблъскала с народния гняв".

"Министър-председателят Кирил Петков заяви, че в петък, когато му изтече карантината (странно, че моята изтича в неделя, а неговата - в петък), ще покани представители на протестиращите, сиреч на "Възраждане", да започнат разговори. Оттам насетне на тези разговори ние ще дадем 10, 12, 14 дни срок, в който да се създаде работна група и тя да излезе с решение", допълни Костадинов.

По думите му няма нужда от "голямо мъдруване". "В рамките на 10-14 дни да се излезе с окончателно решение, което да бъде за премахването на зеления сертификат или за запазването му", призова Костадинов.

Според него истинската причина за въвеждането на здравния документ у нас е принуждаването на хората да се ваксинират. По думите му това е предпоследната крачка преди задължителната ваксинация. Това, твърди Костадинов, е следващото нещо, което управляващите ще искат да направят. Според него имунизацията може да стане задължителна не само за възрастните, но и за децата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


634
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
460
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всички на площада да изгониме Киро ***
459
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Възрожденци и " ще се провалят както всички планове на Русия до сега! Разберете, Русия е много богата на ресурси страна, много голяма по територия, но много бедна на правилна система за развитие, защото е бедна на култура за управление! Защото от времето на Иван Грозни малко се е променило.Помешчици-крепостни, бащици-мужици.Сталин-войници срещу врага, Путин и олигарси- подтискани руснаци, някои в затвор и хората срещу вечния враг USA, поне от 70 г. насам. Руското гърне ври! Скоро ще изкипи!
458
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще ти кажа защо не харесвам "Възрожденци и ". Намразил съм някой да знае какво Аз искам, и на база това, да взима решения и действа от мое име. Намразил съм го откак съм роден, 1957г.
457
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази статия вечно ли ще стои тук? Колко други, свързани с нея се появиха и изчезнаха, тази стои! Плащат ви наем пространство или какво? Нямат шанс, ще се изложат повече и от Славчо, вервайте ми!
456
3
 
8
 
! Отговори
BG преди 2 години
Решаване на проблема. Вземете му имунитета на Копейкин и по пътя на Ленин в Сибир !
455
1
 
9
 
! Отговори
Пурко преди 2 години
Да протестира всеки колкото и както иска, лошо няма. Но зам. председателя на НС да каже за колегите си депутати, че ще ги изкара от сградата на народното събрание с краката напред - е това вече е лошо.
454
0
 
1
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Който ви пъшка близо до ушите! Или може би ви харесва !?
453
5
 
3
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Явно е пълно нашето общество с продажници за които е важен само утрешния ден. А бъдещето къде е ? Може би нямате деца или не искате !?! Важно е за вас да се огледате или отворите очите, ако не сте Егоисти. Всяка година от нашата държава изтичат над 30 милярда лева, и получаваме мизерни субсидии от ЕС. Защо ? Не сме сакати, пак българи работят в тези фирми. Само шефовете са чужди. Един човек говори за доброто на България и веднага го плюете. Защо ? Не усещате ли че зад вас има някой който ви пъш-
452
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мдааааааааа ще видим този път дали 300 ш.о.п.а.ра в черни униформи и каски ще спрат 50 000 озверена тълпа бореща се за справедливост ?Мишката Радев сигурно ще е в някой бункер
451
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък се чудя какви са последователите на Ице Бойкикиев примерно.
450
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Викаш мая Манолова и там някакви платени уж майки като се търкаляха по площада не беше с анархистки похвати, а сега ВЪЗРАЖДАНЕ като протестирали били анархисти.
449
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До винаги истината Ама си нагъл. По-миналото лято, когато всякакви л-умпени правеха хаос ти беше много щастлив, а сега когато копейкин правил хаос - ГЕРБ ти били виновни. Тъ-пак си ти протестърски. Колкото ти имаш право да протестираш, толкова и другите. Нали слкадурче про-сто?
448
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предлагам да се заключат всички стаи на МС и ако копейката ги разбие,да влезе СЦЗ.Така ще се спре с театралните му постановки.
447
12
 
7
 
! Отговори
винаги истината преди 2 години
КОСТАДИНОВ И ВЪЗРАЖДАНЕ СА АНАРХИСТИ С ФАШИСТКИ ПОХВАТИ , ВИДЯХМЕ ГИ В КАЗАХСТАН ......... ДЕЙСТВА ДЪЛГАТА РЪКА НА ЧИЧО САМ , ГЕРБ СА ДОВОЛНИ ОТ ХАОСА . НО НЕ С МЕЯТ ДА РЪКОПЛЯСКАТ
446
7
 
9
 
! Отговори
Б Б преди 2 години
Странни хора са това последователите на костя копейкин! Явно не знаят че като тръгнат след бръмбър къде ще ги заведе.
445
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До чоко- Дано там ти забият поредния бустер..
444
4
 
3
 
! Отговори
Глух Пор преди 2 години
Тоя нито го знам, нито му вярвам също при както всички други "народни" политици до сега. Но всичко което казава е точно и ако удържи на думата си, евала ! Да не забравяме обаче че и други говориха, хубаво, вярно и сладко преди него. Ха да видим.
443
3
 
7
 
! Отговори
чоко преди 2 години
Коце,най-много да влезете до кенефите на парламента !
442
1
 
7
 
! Отговори
,,, преди 2 години
Бегай бе марионетка такава платена и прости хора който ти вярват на пияра прости хора
441
1
 
10
 
! Отговори
Batko преди 2 години
вземи си ходи.Тия сме ги гледали.На село и там се прави на квото си.