Борисов за оставката на Цацаров: Ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ

Под нивото ми е да се занимавам с Рашков, заяви бившият премиер
14 яну 2022 15:15, Нели Христова
200
Борисов за оставката на Цацаров: Ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Не поддържам връзка с Цацаров. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в село Грашево, община Велинград.   

"Ние винаги сме били за това да има възможно най-голяма ваксинация. Винаги сме подкрепяли да има "зелен сертификат" за всички", заяви Борисов и допълни за "Възраждане": "Когато вървяха до Радев бяха готини. Направиха си протест и изведнъж станаха лоши. Който сее ветрове, жъне бури."

Той коментира и исканата оставка на Иван Гешев.

"Изявлението на господин Петков, че в прокуратурата иска да сложи свои хора, ме кара да бъда внимателен. Искам да видя законите, да видим какво всъщност ще се случи. Не виждам никаква законодателна инициатива. Нека спрем да слагаме своите хора. Имам чувството, че ако беше старото знаме с герба на България, щяха да изчегъртат герба от знамето. Накрая чегъртат и хората на Радев", заяви Борисов. "Да внесат закони и тогава ще видим как тези закони ще предотвратят слагането на свои хора."

Запитан за оставката на Цацаров, Борисов посочи, че от една страна ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ.

"Не може да не ви прави впечатление, че КПКОНПИ е при кметовете на ГЕРБ и в нито едно кметство на ДПС, на БСП, нито на ИТН, нито при Да, България. От една страна добре, от друга страна антикорупционната комисия незабавно да се събере и да изслуша Цацаров и ДАНС за обвиненията, които има към него, това предлагам", заяви Борисов.

"Не мога да знам какво са правили хората на Радев като шефове на "Булгаргаз", не знам", коментира той по повод нахлуването на спецслужбите в Булгаргаз. Благодарение на направеното от нас България е един от най-големите транзитори на газ", смята Борисов. 

Запитан за иска към вътрешния министър Бойко Рашков, бившият премиер отговори:

"Толкова ми е под нивото да се занимавам с него, толкова ми е мъчно за МВР. Но юристите депутати в ГЕРБ се събраха, аз не присъствах. И дори най-искрено да искам да ви отговоря, не мога. Той Господ гледа. На едните Аллаха, на другите - Христос. Всеки ще си раздаде заслуженото".

"Затвориха заводите, затвориха фабриките, а ние търсим икономически растеж. Сигурно не предлагат финансова помощ за бизнесите, защото няма от къде да дойдат тези пари, като затворят фабриките"

Борисов се зачуди "кой кръстник, на коя мафия" снощи сдобри Илиана Раева и министърът на спорта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уволняващите разписват съдебната система, преди да почнат грабежа
127
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
30% е вече инфлацията в страната след идването на власт на правителството на Радев И Петков.
126
2
 
4
 
! Отговори
1 преди 2 години
др.борисов,след отдиха,дали ще по4нат 4естно да пи4елят,ти бъди пример за тях,даже и стотинка не си взел , от 4ерепа,камо ли да имаш кюл4ета.
125
4
 
6
 
! Отговори
Автогол на Бибата преди 2 години
Щом Борисов не е станал кмет, значи твърдението му че Цацъра е страшилището за кметовете дефакто казва че Борисов знае за кметски далавери, които прикрива и разумно използва. Следва Цацаъръ да бъде пуснат и да арестуват Борисов.
124
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АМА ВЕРНО ЛИ ДОН БАНКЯЛОНЕ ЩЯЛ ДА СТАВА КМЕТ НА ГРАШЕВО, ЩОТО И НА НЕГО МУ СТАНАЛО ЯСНО, ЧЕ И ЗА *** ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА!!!
123
11
 
5
 
! Отговори
Хрушчов преди 2 години
Бойко Боривич-самьй величайшъй болгар всех времена и народав
122
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
9 млрд лв е изхарчило правителството на Петков през декември без да даде някакви ясни обяснения за какво са отишли тези пари.
121
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
7 000 души са били уволнени вчера от завод Арсенал в Казанлък, заводът официално спира работа.
120
6
 
22
 
! Отговори
Промяната преди 2 години
Простите си харесват Простака и искат да ги подкара пак с 200 !Тя , държавата, затова е слаба, заради простите и заради Простака...
119
13
 
5
 
! Отговори
Игри на Глада преди 2 години
На гладните протести, трябва да се преразгледа положението на съпругът на Деси Радева. Когато се отскубне бурена на реставрацията, пред България ще се открие пътя към благоденствието.
118
10
 
6
 
! Отговори
читател преди 2 години
Цацаров не беше ли съучастник на Мая при Костинбродската афера? Забелязахте ли че не предприе никакви мерки когато се откриваха стотици недекларирани машини за машинации?
117
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че ги преследва цели 2 седмици :):):)
116
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце, връщаш се на бяр кон, уве. Надявах се да сме те загубили завинаги, но се появипа харвардсите завършили нищо и те засенчиха. Теб поне те знаем, че си завършил пожарникарского, а тия дори и това не са.
115
7
 
7
 
! Отговори
ЛУДИ ХОРА.. преди 2 години
С НАПРАВЛЕНИЯ ЗА КУРИЛО-ПРИ ДР. ГЪЛЪБОВА(ЛИЧЕН ПСИХИАТЪР НА РУМЕНЧО И КИРЧО)...
114
12
 
7
 
! Отговори
до 127 преди 2 години
Ти си ужасно прав, но все пак е по-вероягто Боко да се върне, отколкото Кирцо да изкара 1 месац.
113
5
 
15
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 2 години
А така ,браво. Нагъл ,по-нагъл , Бойко.Ами давай тогава , казвай на твоите в парламента да гласуват и оставката на Гешев и направо вашите кметове съвсем ще са ОК.Щото те цацата и каскета са едно .Всеки го знае.А боко ще гласувате ли оставката на Гешев?
112
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киряка е толкова неспособен, та чак дрънка. Тоя не може заглавието да си каже. Връщайте Боко, че поне да изплуваме.
111
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може би вече е време МВР да задържи експремиера, ръководствата на ГЕРБ и Възраждане, Алибегов и ближните му и да предупредят лидерите на КНСБ за участие в организирани протести. Очевидно, дай Боже да не съм прав, привърженици на ГЕРБ и на К.К., ресторантьори, лидерите на двата синдикати готвят координирани протести, с които да свалят правителството.
110
3
 
17
 
! Отговори
Зрител преди 2 години
Боче, не ти ли прави впечатление , че посрещачите ти са по-малко от твоите придружители. И още нещо, защо повече от година не си посещавал открито някой областен град. Да застанеш на центъра, или да се разходиш по пешеходната зона. Може би се досещаш какъв срам ще береш. Ох, и аз пък, ти и срам, оле оле.
109
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боци, ще ти кажа нещо-липсваш ми. Аман от харвардси го ***.