Гешев за поисканата му оставка: Кризисен пиар

Главният прокурор не коментира и оттеглянето на Сотир Цацаров
14 яну 2022 10:16, Нели Христова
207
Гешев за поисканата му оставка: Кризисен пиар
Снимка: БГНЕС

Не съм запознат. Днес не е денят да обсъждаме кризисен пиар. Днес е важен изборът на председател на Върховният касационен съд (ВКС).

Още по темата
Това заяви главният прокурор Иван Гешев минути, след като управляващото мнозинство поиска неговата оставка от трибуната на Народното събрание, предаде БГНЕС.

Гешев заяви, че не трябва да се позволи, както при неговия избор, процедурата за избор на председател на КВС да се превърне в "жълт оттенък".

Дали ще има избор или няма да има успешен избор, важното е процедурата да протече професионално, каза още Гешев.

Той не отговори на въпрос за намерението на председателя на Антикорупционната комисия Сотир Цацаров да подаде оставка до 1 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
7
 
10
 
! Отговори
Инфлация преди 2 години
30% е вече инфлацията в страната, коментар от бореца срещу олигархията Радев няма?!
101
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека не забравяме, че от оствката на Иван Гешев полза има организираната престъпност, такива като Иво Прокопиев и кръга Капитал. Прокопиев е основен спонсор на Демократична България.
100
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А с какъв устрем тръгна Гешев, даже си беше сложил каскет, все едно сме 80-те.......хахахахаха :))) Сега не можеш да го намериш, кой знае в какъв "бункер" се крие с 100 челяка охрана :))
99
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди време самият Борисов се похвали, че успял да измъкне от Москов цели пет бутилки марково уиски и още толкова кутии скъпи пури от изгубени басове. И докато правителството Борисов-2" си играело на залози, страната съвсем се забатачи, начело със здравеопазването, но това е друга тема.
98
10
 
6
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Евтин пиар на гърба на Гешев. Отново се правят опити за отклоняване на основните роблеми пред обществото. Това показва колко кадърни управяващи имаме.
97
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Диана 90.Вижте, мисля че бъркате това което имах предвид!Точно възможността да бъдат проследявани действията му прозрачно и съответно действия от прокурор, при евентуални нарушения, имам предвид.Всичко това , обаче трябва да бъде отнесено до съответния правов орган и да бъде взето крайно решение. Тоест ще имаме процес, в който ще има 2 страни, а не взимане на еднолични решения .Това е опит за демокрация и това имам предвид .
96
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПомолилиИмитиране на дейност по модела - "и вълкът сит и агнето цяло!"
95
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Междувременно Рашънков втора година му търси дипломата...
94
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затяга се примката около Гешев, щом Цацаров е подал оставка..... :))) Много смешно ми беше, как пусна писмо до западните медии, с апел да му помогнат......хахахахаха :))) Западните медии писаха че е корумпиран, той им пуска писмо, признавам нагъл е.... :)
93
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От хазартния уклон на Петър Москов голям печеливш е и доскорошният премиер Бойко Борисов. По груби сметки на членове от Министерския съвет Пепи Готиното е изгубил поне 5 бутилки уиски и още толкова кутии с пури от футболни басове с Борисов.
92
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
97 какъв ти е проблема,цените за теб са ОК?Как има 10 милиона лева в кутии за обувки в хотел на Арабаджиеви,как?Това е нищо, Прокопиев,Баневи,Арабаджиеви,Стайкови,Василев,Черепа.Бая парици наляха.
91
1
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До До диана Защо мислиш, че наивно се връзвам ако не хитрувам? Не обичам хитростта - тя говори за слабост, за удари под кръста, а и народът ни е казал: "който хитрува - не струва!" Много хора бъркат остроумието с хитростта..Този повтаря тези думи не един път. Ясно е, че иска да ме обиди и досега все го подминавах, но ми писна..Получи си го! Друг път да е коректен..
90
3
 
4
 
! Отговори
До 97 преди 2 години
ВСИЧКО, КОЕТО КАЗВАШ Е ОТКРОВЕНА ЛЪЖА И МАНИПУЛАЦИЯ ЗА ЗАВИСТЛИВИ; ДРЕБНИ ХОРИЦА. НИЩО ВЯРНО! СЪНСЕМ НИЩО!
89
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
защо цензуритате К О М У Н Я Г И...
88
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дъртите *** се върнаха на власт и яко започнаха да разчистват тия дето досега им взеха кокала. Освирипели са като гладни вълци. Прокараха си новите протежета, къде научени, къде не. Важното е, че са в играта, както Рашков каза. Кражбите на Герб ще ви се видят нищо в сравнение с това дето ни чака. Ще си мизерстваме с тая инфлация, а вие се радвайте на жълтите стотинки с който ви вдигат пенсии и заплати. ***, *** народ.
87
7
 
7
 
! Отговори
Цъ преди 2 години
ГЕШЕВ Е ДЪВКА ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ПРИЯТНИТЕ ЦЕНИ НА ВСИЧКО ОСТАНАЛО! СКОРО СЪВСЕМ ЩЕ ПРОГЛЕДНЕТЕ.
86
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
95 А кой пусна черепа да избяга? Кой се похвали че пкшил само пури от черепчо? Кой искале да слага пръстови отпечатъци в болниците като излузаше от една джипка и пушеше същите пури? Кой хванаха с крадена джипка на границата и се върна да я мине с шеф на фирма? Същият ли който ощети държавата с милиони от хазарта на черепа? Ето ти малко примери.
85
1
 
3
 
! Отговори
До 83 преди 2 години
То сега ще се назначи и нов председател на ВКС на същият принцип, фиктивно. Конкурс с един кандидат.
84
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ало,как е цената на тока,как е цената на газта и горивата?Колко още ще растат,а как са ви заплатите? Най-големият проблем е Гешев.
83
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каскета усеща вече напористия гъдел на любовния мускул , затова се прави на ощипана мома ! Докато глаголничи наляво и надясно , му махат подпорките една по една докато го катурнат и него накрая !