Гешев за поисканата му оставка: Кризисен пиар

Главният прокурор не коментира и оттеглянето на Сотир Цацаров
14 яну 2022 10:16, Нели Христова
207
Гешев за поисканата му оставка: Кризисен пиар
Снимка: БГНЕС

Не съм запознат. Днес не е денят да обсъждаме кризисен пиар. Днес е важен изборът на председател на Върховният касационен съд (ВКС).

Още по темата
Това заяви главният прокурор Иван Гешев минути, след като управляващото мнозинство поиска неговата оставка от трибуната на Народното събрание, предаде БГНЕС.

Гешев заяви, че не трябва да се позволи, както при неговия избор, процедурата за избор на председател на КВС да се превърне в "жълт оттенък".

Дали ще има избор или няма да има успешен избор, важното е процедурата да протече професионално, каза още Гешев.

Той не отговори на въпрос за намерението на председателя на Антикорупционната комисия Сотир Цацаров да подаде оставка до 1 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бунтовете срещу Гешев започнаха основно поради факта, че беше единствения кандидат. Е когато падне, дали ще има избор? За КЕВР дали ще има избор?
81
2
 
7
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен72 Как може да кажеш, че демокрация е да можеш да влияеш на действията на Гешев административно или с манипулации? Та това си е чисто насилие над личността, налагаш му да действа по твоему, не както той реши! На Гешев винаги може да се влияе като дадеш доказателства, които да променят нещата. Демокрация е когато развържеш ръцете на специалиста и го предпазиш от завистника или конкурента..БСП искат само те да решават всичко в държавата и други мнения не им трябват - това е диктатура
80
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каскетът е последната надежда на герберастите и сарайните да не ги разследват за гигантските кражби. Явно много внимателно са му проучили милиционерския профил, за да си го назначат за главен, защото са били сигурни, че ще се държи точно по този начин. Горкичкият каскет е толкова ***, че не може да разбере, как ще го използват и после ще си изтрият задниците с него.
79
2
 
2
 
! Отговори
До Мислете преди 2 години
Мислиме и тази теза още не съм я чувал.. но е ясно, Веницианската комисия за вас до вчера бяха чуждоплатени ***, а сега се опитвате да ни обясните думите им... Опитайте но мисля, че ще ви е доста трудно..
78
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този каскет трябва да се изнесе от там с белезници.Няма да се даде толкова лесно. А и не му позволяват.
77
0
 
3
 
! Отговори
До диана преди 2 години
Дианче, много лесно се връзваш, не виждаш ли, че нарочно те дразнят с глу.по.стите си? Не им обръщай внимание, но нямаш никаква хитрост в себе си и затова не предполагаш такава и у другите, което е доста наивно. Извинявай!
76
7
 
6
 
! Отговори
П.К. преди 2 години
Проблема, че главния прокурор им пречи на тия от "промените" за да доведат хората до просяшка тояга си го знаем от време оно... Не знаем само защо от спорадични закани и високомерни намерени "инструменти" за неговото премахване преминаха в руслото на унизителни молби. Да доживеем, за да видим.
75
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тролът Диана бил на 80 години :)))
74
2
 
7
 
! Отговори
Мислете преди 2 години
ВЕНЕЦИАНСКАТА КОМИСИЯ ИСКА ПРИНЦИПНО РЕШЕНИЕ, А НЕ СМЯНА НА ЛИЧНОСТТА. ПОСЛЕДНОТО НИЩО НЕ РЕШАВА, АКО НЯМА ПРИНЦИПНА ПРОМЯНА. А ТАЗИ ПРОМЯНА НЕ ЗАВИСИ ОТ САМИЯ ГЛ. ПРОКУРОР, А ОТ НС. ЯВНО НЯКОЙ ИСКА САМО СМЯТА НА ЛИЧНОСТТА. МИСЛЕТЕ КОЙ Е ТОЙ. КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТОВА!?
73
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не бил запознат? Тоя се прави сякаш не знае че хората му искат оставката още от фиктивното му назначаване.
72
3
 
3
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До До 50 Какви глупости говориш, смешнико? Ако аз съм Мата Хари та ще седна да пиша тук ли? А и Бойко не е мой тип, значи, да не говорим, че може да си имам човека до себе си...Защо под вола търсиш теле не ми е никак ясно - все търсите някоя конспирация, все този или тази..До тук ни добеде тъ.пото БСП/БКП последните 70г.! Няма честни хора в публичното пространство, явно..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
71
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как се прави на жертва.Жив да го ожалиш.Мафиот от класа!
70
10
 
16
 
! Отговори
Работят ни ! преди 2 години
На управляващата хунта, дошла на власт с фалшифицирани избори, начело с Радев и Просто Киро, само Гешев им пречи да започнат големите кражби !
69
13
 
8
 
! Отговори
Bob преди 2 години
Защитниците на Каскета изведнъж излязоха от дупките си, по същия начин както когато го избраха. Струва ми се, че тоя път парите ще са фърлени на вятъра..
68
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каскета рано или късно ще го нагласят,няма да е вечно на тая позиция
67
10
 
12
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Оставка
66
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
много нагъл тоз
65
10
 
9
 
! Отговори
До70 преди 2 години
Е как да не му завидиш на банкянския т...уп.Пълно чекмедже с пачки и кюлчета,преливащи сейфове и гардероби,а закопаното в зайчарника сигурно не може да се преброи.А народа крета със 650 лв.МРЗ и 300 лв.пенсия.Не завист,а затвор до живот за наглия крадец.
64
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Симо,сърби те,но се чешаш не където трябва.Темата е друга-оставка на Гешев.После ще говорим за космоса и инфлацията.
63
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гордостта на герберунгелите че Божков избягал в Дубай заради Гешев,ако Гешев беше на място..Божков нямаше да има възможност да напусне страната и вече щеше да е там където му е мястото!!