Румен Радев е с отрицателен тест

Той е направен днес следобед
14 яну 2022 17:37, Александър Попов
71
Румен Радев е с отрицателен тест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Във връзка с постъпили журналистически въпроси прессекретариатът на държавния глава информира, че резултатът от PCR теста на президента Румен Радев, направен днес следобед, е негативен.

Радев остана под карантина след провеждането на КСНС, след който стана ясно че шефът на парламента Никола Минчев е с COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 63 ЖанаАх Жана ! Ако знаеш каква бустерна доза ще ти наблъскам та ще полетиш небесата от щастие
54
2
 
6
 
! Отговори
Жана преди 2 години
Благодаря , че ме осведомихте! Ама как се вълнувах, ама представа си нямате , колко много се вълнувах дали селянина от Славяново си е сложил бустерната доза.Е сега вече се успокоих , но се питам, защо при предишните две дози не прави театър ( нали така сам каза той) а сега е тоя театър.Ясно тогава искаше да саботира Борисов, а сега подпомага любимеца си Просто Киро
53
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев се нареди да се ваксинира, за фа вземе 75 лв като военен пенсионер.
52
1
 
8
 
! Отговори
Михнев преди 2 години
Е,и какво от това ?! Дали е заразен или не - все тая !Много по-добре ще сме без него!!!
51
2
 
12
 
! Отговори
ОТРИЦАТЕЛЕН ТИП.. преди 2 години
РАЗРУШИ РОДНАТА БЪЛГАРИЯ...
50
2
 
13
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
Ако не слушка мама Херо , и не оправдае очакванята й ....на превратаджията може всичко да му се случи....ха,ха,хааааааааа....НЯМА ДА ИЗНЕНАДАМ!
49
0
 
13
 
! Отговори
жалко преди 2 години
Жалко. Аз се надявах служебно да се освободим от превратаджията. Но не е късно. Възможности ще се появяват от време на време.
48
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И сега, като се окаже че болен от Ковид не е заразил никого при събиране на закрито за 6 часа, ще донесем нов български принос за характера на вируса. Ще окажем, че сме Оникални. Щото никой няма да си помисли, че председателят на парламента е с фалшиво-положителен тест.
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Където ибтест да си направи, все ще е отрицателен!
46
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тест за интелигентност ли са му правили?
45
0
 
13
 
! Отговори
izh преди 2 години
Браво на редакторите на сайта, Браво. Статията за опита за кражба от 1 млн песионери порав някой лев бързо, бързо изчезна, ама новината че юли месец пенсиите ще се вдигнат с някой лев три дни вече се набива на очи / Защо ли ми напомня една сентенция приписвана на министъра на пропагандата Гъобелс?. Сега съм им благодарен за новинката, че Фъркел Фуражков е в добро здраве / щом той е здрав българите ще са болни/. Когато си от слугинско семейство то и гена ти се модифицира.
44
2
 
9
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Жалко. ХА-ХА-ХА.Иначе и аз за мен карантина от 3 дни е абсолютно неадекватна. Просто всичко стана вече такава проформа, че наистина дразни.
43
1
 
14
 
! Отговори
Неманя Нищич преди 2 години
Пари за Хемус няма,за пенсии няма,за регулиране на спекулативните бандитски цени на българския ток с български ресурси -въглища,вятър ,вода и слънце (на газ у нас ток не се прави ) и ядрено гориво заредено за 20 години-пак няма,за ковид легла няма,за медицинския персонал-санитарки,шофьори и сестри -няма .Нямане ни чака ....
42
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Два дена карантина , пренаписаха медицинските упебници
41
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко беше постановка за да може да имат повод да се скрият от хората ,страхливци подли !
40
0
 
20
 
! Отговори
Медвед преди 2 години
До КАТЮШАПарите от хемус отидоха за разходи на служебното правителството още преди изборите ,край с магистралата.Разни бабички искат по 9 милиона за декар,само похватите на Бойко могат да я направят тази магистрала .Иначе ще чекаме още 45 години на ***...
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И с ниско IQ
38
1
 
6
 
! Отговори
Лилид преди 2 години
До фактЮото медийнатаа смазваща пропаганда създаде образ на носителя на ковид като на прокажен,чумав,обречен сеещ смърт ,спинозен ,сифилистичен -зомби... Как да каже човек че е носител на ковид .....Сега е по спокойно само наполвина от горе изброените ни идва на ум като кажеш ковид .
37
17
 
0
 
! Отговори
КАТЮША преди 2 години
Браво на българския офицер,герой човек на народа.Военно положение и всички крадци в затвора откъде беше торбата с парите ХЕМУС.?Масови арести на всички лица който са крали.Кой трепери сега ,кой партий защитават Гешев???
36
1
 
9
 
! Отговори
факт преди 2 години
Радев е изкарал ковида преди доста време,а защо крие това-нямам представа.