Делян Добрев: Искат да сменят управителя на "Булгаргаз"

Мораториумът води до голям проблем впоследствие, заяви бившият министър
Обновена: 19 яну 2022 21:37 | 19 яну 2022 21:15, Красимир Ангелов
30

"Вижда се, че искат да сменят управителя на "Булгаргаз" - Николай Павлов, и да върнат посредниците, които съществуваха до 2012 година". Това заяви депутатът Делян Добрев от ГЕРБ-СДС в предаването "Денят ON AIR".

"Ако допуснем, че преди комисионната е била 22%, сега потребителят ще плаща повече", посочи депутатът пред Bulgaria ON AIR.

Според него са се изчерпали методите за репресиране на предприятието от страна на държавата. Добрев каза още, че преди да встъпи в длъжност Николай Павлов, то е работило на загуба, а сега работи на печалба.

"Булгаргаз" няма лиценз да продава газ за Румъния, нито за която и да било държава", заяви гостът на Ганиела Ангелова.

На въпроса може ли азерската държава да приключи договора, той отговори по следния начин: "Надявам се това да не се случи след изтичането на клаузи от договора. Този договор е от 2013 г. и не е изтекъл, а дни след като влезе в управление новото правителство, договорът изтече".

"Чуват се някакви имена за новата КЕВР. Това, което се случва е, че те подчиняват регулатора на една партия. Надявам се, че това не означава, че ще се вземат политически решения", заяви събеседникът.

И завърши, че мораториумът е нещо, което винаги впоследствие води до голям проблем.


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сменяйте ги тези схемаджии назначени от ГЕРБ. Подълбайте малко и ще видите огромни отклонения на средства за лични нужди ;)
18
0
 
4
 
! Отговори
1 преди 4 месеца
делян4о,да не си мераклия за поста,гледай си сергията,на пазара,политиката е за мъже,не си завирай носа в работата,която не я разбираш.
17
2
 
4
 
! Отговори
тия преди 4 месеца
от герб,нямат срам-все акъл дават-айде гледайте си работата
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Закъсняват трябваше да е по рано защото той прави проблемите с цените
15
4
 
8
 
! Отговори
"селянин" преди 4 месеца
Инфантил Инфантилов отново се оплаква !
14
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всички са за смяна и в Газпром и в БЕХ и в НЕК, герберските калинки да отлитат. В КЕВР любовницата на Шушулов Виктория се преквалифицирала да управлява газа, а тя учила 10 години археология с такива кадри страда народа.
13
1
 
8
 
! Отговори
Джуки преди 4 месеца
Хореографчето пак откри топлата вода....
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да с американски изтривалки проблемите са винаги големи. Комисионна 22% -- това според него е малко. Истински грабеж.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е лошо ли, всеки шеф заслужава да е унижен и свален понеже най-вероятно е некадърник, или торпедо
10
7
 
21
 
! Отговори
Кажи си преди 4 месеца
Деляне, какъв ти е Николай Павлов и как беше назначен за шеф на Булгаргаз? Да започнем от там, че сте родом от един град. Герберските мурафети и калинки са ни дошли до гушата вече.
9
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Делянчооо,и ти си за затвора,ама не може ред да ти дойде от по-големите крадци.Не сме забравили санирането ,където уреди цялата си рода,братовчеди и съученици.А заради батаците ти в енергетиката беше отстранен от своите.Като какъв сега се изказваш?
8
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не само,че трябва да сменят шефа на Булгаргаз,Ами и тоя на КЕВР по най-бързия начин трябва да го махнат.Заради тия двамата тока и газа скочиха до небето.
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Търговията с газ, петрол и прочее да се извършва публично от министерството на енергетиката под контрола на парламента! Паразитните посреднически компании да се закрият и забранят!
6
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Гербавите при всяка смяна реват на умрело.Защо ли?Няма нищо по-естествено всяка нова власт да си назначава хора,на които има доверие.И без това се видя как бившите властници саботират държавата чрез своите калинки.
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ми с тоя шеф, цените ги виждаме. Значи е за смяна. Ако някой каже: "*** то не зависи от него", значи постът е синекурен и е нормално да се смени.
4
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това недоносче в две изречения изтърси 2 лъжи.Булгаргаз нямали лиценз да продават газ на Румъния,но не знаели,дали фирми,на които продават газ не го правят.Хайде,де!За глупаци ли ни смятат?Щом трябва,ще сменят шефа на Булгаргаз.А ти Делянчо защо си толкова притеснен?
3
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ще го сменят, да, що? Това пожизнен пост ли е?
2
5
 
15
 
! Отговори
2222 преди 4 месеца
2013 год. Е подписан договорът с Азерите. Досега Не изтече инфо вече 8 години!!! Влезе новият кабинет и за 24 часа изтече конфиденциален търговски договор за газа с Азерите!
1
4
 
17
 
! Отговори
О хо хо преди 4 месеца
Не е проблем, че ще сменят Николай Павлов. ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ ПАК ЩЕ ИМАТЕ ПОСРЕДНИЦИ ЗА ГАЗА, ТОЕСТ ПЛЮС 23% МИНИМУМ. НИКОЙ НЕ ПЕЧЕЛИ ОТ ПОСРЕДНИЦИТЕ ОСВЕН ТЕ САМИТЕ.