В очакване на Свети Валентин - какъв грим да изпробвате?

Ето няколко идеи, с които да се подготвите за празника
19 яну 2022 23:30, Дарена Найденова
16
В очакване на Свети Валентин - какъв грим да изпробвате?
IStockphoto

След коледните и новогодишните празници, влюбените по цял свят чакат с нетърпение Свети Валентин. 14 февруари винаги е бил повод да покажем допълнителна нежност към половинката си, да се насладим на малко по-различна романтична вечер и да извадим най-красивите си тоалети. Наред с това дамите се оглеждат за хубав грим и маникюр, които да завършат визията им.

Макар 14 февруари да е все още далеч, перфектният резултат изисква ранна подготовка. За да минимализирате грешките и натоварването в последния момент, трябва да решите какъв маникюр искате да си сложите и как да подходите с грима. След това, използвайки тези опорни точки, ще изберете подходящ тоалет и обувки.
 
Независимо дали плановете ви за най-романтичния ден от годината включват интимна вечеря с половинката или вино в груповия чат, ние ще ви помогнем да изберете правилния грим. От класическото опушено око на Дакота Джонсън до матовите червени устни на Джема Чан, звездите идват на помощ за създаването на идеална визия за Свети Валентин.
 
Ето няколко звездни идеи за Деня на влюбените: 
 
Матовочервени устни
 
Не може да се отрече, че червените устни могат да ни бъдат опора всеки ден от годината, но смелият матов нюанс и фината очна линия, както се вижда от Джема Чан, ще се открояват особено много по време на романтична вечер на свещи.
 
Как да го направим: Като се има предвид, че този външен вид е съсредоточен около безупречната кожа, изберете коректор с пълно покритие и естествен завършек.
 
Как да го направим: Гримьорът Алекс Бабски създава вдъхновената от Стария Холивуд визия на Чан, използвайки течно матово червило, което остава върху устните дори и след хиляди целувки.
 
Мек грим
 
Ако ви предстои скромен Свети Валентин, включващ вечеря у дома и гледане на романтични филми с половинката, мекият грим на Зендая с акцент върху сияещата кожа е вашето решение. С тази визия актрисата се появи по време на наградите на Съвета на модните дизайнери, където получи отличието „Модна икона“, така че можем съвсем спокойно да вярваме на избора ѝ за красота.

Червено котешко око
 
Котешкото око е умение, което се постига само с практика, но след като го усъвършенствате, това е визия, на която ще разчитате във всяка ситуация, включително Свети Валентин. Освен това може да направите класическия стил на очна линия малко по-празничен, като просто замените черния цвят с червен.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АсанПравилно.Свети Трифон е български светец,това е нашият празник.Свети Валентин православната Църква го чества на 6 юли.
10
2
 
4
 
! Отговори
Джери Бадалуна преди 2 години
свети *** Валентински
9
2
 
3
 
! Отговори
Перничанин преди 2 години
Синьо около очите и по устата...
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такъв, че да не празнувате Вси Светии.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Осветлете ме като мъж - коя от тези техники е най-подходяща, за да си гримирам оная работа и да я направя неустоима за кифлите? Също и дали ще се впечатлят, докато си изтръсквам боксерките от фон дьо тена, както и от неизтърващото се червило там долу или ще ми забият 2-3 шамара, щото съм кръшкал?
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В историята пише, че падрето Валентин погазил заповедта на Римския Император за забрана на еднополовите бракове във войската, венчавал войничетата помежду им и поради това в нашето либерално време е обявен за светия.
5
3
 
13
 
! Отговори
специална маска преди 2 години
за свети валентин (по нашему Трифор Зарезан) предладат от фондацията на Сорос, маската е М95 и е с афтограф от Бил Гейтс
4
3
 
15
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Такъв светец няма.Да си го почитат на запад.
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къф грим с тия маски бе?
2
1
 
17
 
! Отговори
или преди 2 години
Можете добре да се гримирате с гроздова ракия по случай трифон зарезан.
1
4
 
7
 
! Отговори
Православен преди 2 години
Аз си слагам такъв, който издържа на юнашкото мляко на Марти, че понякога не ми уцелва устата. Много е сладък <3