Антикорупционната комисия в НС привиква Сотир Цацаров

След него ще изслушат и шефа на ДАНС
25
Антикорупционната комисия в НС привиква Сотир Цацаров
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Комисията по превенция и противодействие на корупцията реши на заседанието си днес, че ще покани за изслушване председателя на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество /КПКОНПИ/ Сотир Цацаров.

Народните представители очакват той да ги информира по вече отправените от парламентарната комисия въпроси към ръководената от него институция. Миналата седмица от Комисията изпратиха до Сотир Цацаров писмено своите въпроси.
       
След като Комисията по превенция и противодействие на корупцията изслуша Сотир Цацаров, за изслушване ще бъде поканен и директорът на Държавна агенция „Национална сигурност“ Пламен Тончев, уточняват от пресцентъра на НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
нищо преди 2 години
му нема на ,,цацата,,-150кг е и главата му клопа
17
4
 
0
 
! Отговори
Член на ОПГ преди 2 години
Какво ги викате все едно са благородни личности? Това са мафиотски структури а Цацаров е мафия от всякаде
16
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е това е, първо Цацаров беше шев на Гешев, а сега Гешев ще бъде шев на Цацаров. Като Путин и Медведев.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - Нещо запецна съдебната реформа. -...- Ти от кого очакваш да сътвори правосъдна реформа? Приказките за правосъдна реформа са израз на бленуване на някой-друг, като Хр.Иванов, клакьори му пригласят хорово. Той, ако знаеше как да направи такава реформа, щеше да я прави, когато беше ресорен министър при Борисов. Не разбра, че съдиите не искат, както не искат и сега!
14
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затворническата диета ще свали килограми. След няколко години строга затворническа диета ще се снима "Преди - след" и Пеевските медии ще публикуват.
13
7
 
2
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Направо при бай Ставри без обяснения!
12
6
 
8
 
! Отговори
Сатир преди 2 години
Защо хората които работят срещу кражбите са на мушката? Отговора се съдържа във въпроса. Много хора са се наточили да разграбят неоткраднатото. *** от всички слоеви ще им слугуват. Въпрос за чайници - след като Борисов е откраднал милиарди, има магистрали и метро, са останали толкова пари за крадене?
11
4
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 2 години
По-скоро наблегни на правописа
10
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко ако е крал милиарди, сега го няма, и държавата трябваше да е зарината с милиарди, а новите теглят нови дългове като обезумели, айде да ви е честито.
9
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цацаров падна жертва на Прокопиев, а Киро е негов пасляр и действа, беше му блокирал над 200 милиона, това е мафията си превзе държавата.
8
22
 
13
 
! Отговори
истина е преди 2 години
Цацата позволи на боко да краде милиарди безпроблемно ,и можеше да предотврати фалита на КТБ , но боко и пеевски го скастриха ,и не го направи !! Затвор за 10 год. ,ще му е награда !!
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ще каже "всичко е в ръцете на законодателя" и ще си измие ръцете. Иначе тая комисия нищо не свърши. Издръжката и е повече пари от конфискуваното, а и някой осъдиха и държавата т.е. нас данъкоплатците.
6
20
 
14
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Въпреки че не съм му фен, Цацаров е класи над Радевите хрантулници назначени в Парламента! Той може до сутринта да им дава обяснения, но ония нищо няма да зацепят! Просто им липсва капацитет!
5
14
 
13
 
! Отговори
Кмет преди 2 години
Антикорупционната комисия майчината си п*а ли търси у Цацаров, че го привикват? По закон нямат право, ако няма сигнал срещу него. Само нервите ти вдигат тия Радеви системи.
4
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо запецна съдебната реформа. Добре, че и тоя сам си подаде оставката, че иначе щеше да "надживее" политиците, дето влязоха в парламента да я правят. Сега ще трябва и на Гешев да се молят да напусне сам.
3
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя врат от туршия ли е?От подкопи ли е?
2
18
 
18
 
! Отговори
Защитник на ГЕРБ преди 2 години
Какво ви е направил, г-н Цацаров?! Че като главен прокурор беше един от най-независимите и принципно изпълняващ задълженията си! Боже, нямам думи, все гарги са се събрали в това НС.
1
21
 
19
 
! Отговори
българин преди 2 години
Арестувайте го!След него Банкянския шебек,и Гешевой!