Борисов за НАТО: Във важен ден ще си проличи кой е държавник

Поведението на управляващите било скандално
Обновена: 21 яну 2022 16:03 | 21 яну 2022 15:48, Камелия Цветанова
217
Борисов за НАТО: Във важен ден ще си проличи кой е държавник
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Вече повече от 3 часа българският президент, министърът на отбраната и външният министър мълчат оглушително по скандалния призив на руското външно министерство НАТО да се изтегли от България. След като темата беше повдигната остро от опозицията в парламента в лицето на ГЕРБ, премиерът Петков отиде в Народното събрание и прочете няколко изречения", написа в социалната мрежа Facebook лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов.

Още по темата
Според него подобно поведение на управляващите е скандално в момент, в който Москва се опитва да се меси във вътрешните работи на страната ни и да решава въпроси на българската национална сигурност.

"В знаков ден за България като днешния, ясно ще си проличи кой е държавник и може да защити българския национален интерес и суверенитет! Сега ще си проличи ясно кой какво защитава. Сега е времето и да видим кой ни е съюзник и кой не!", посочи Борисов.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: Бойко Борисовнато
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руския ботуш да не стъпва в България ще ги изколим като през 1916г край Добрич
152
0
 
3
 
! Отговори
лесно е преди 2 години
за всичко което поискат от русия просто поискайте реципрочно нещо например, за изтегляне на войски на нато от БГ посикйите русия да върне крим на БГ както е бил преди сталин, за всяко действия има равно на сила противодействие и ясно изразена воля за това, маправете пределно ясно че за всяко нешо което русия направи ще и се отвърне със същата тежест от нас и нашите съюзници
151
1
 
6
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 2 години
Оставането на войски на САЩ на ългарска територия задължително превръща страната в мишена !
150
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 166 - Така е като ни вкараха през задната врата за полигон и слугинаж , но за това ще благодариш на варосаните " демократи" дето Ви замазват очите вече 30г. !Същото е и с ЕС - за евтина работна ръка , и за да могат по-бързо и лесно на източат кадърните , а другите ....... !
149
2
 
3
 
! Отговори
Centurion преди 2 години
Браво на Бойко, тепърва ще затъват сегашните управляващи, защото много са им връзките с москвето, но нищо има и Майдани да се случват тука, нека расте тока, нека се дигат още цените на бензин, храни и газ ( говори се че А95 става руска 3 ка лева до седмици) нека се дига всичко
148
4
 
3
 
! Отговори
Хюстън, преди 2 години
Ако тоя от Банкя се мисли за някъкъв държавник,аз да стана транвай!..Тоя е един хитрец,мутра и айдук !...Дано има господ,.....да му се върне всичкото зло,което е откраднал и направил !!!
147
2
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До ДобърКадърНаСнимката...ти си симпатяга!..Но позволи ми да ти цитирам Бърта :..-"Можеш да оваляш тор в захар,но все едно-няма да стане поничка"...Па и друга,нашенска сентенция:.."Тенекето бакър не става",ОТ КАКЪВТО И ЪГЪЛ ДА ГО СНИМАШ !
146
1
 
6
 
! Отговори
п.п. преди 2 години
правилно казва бати бойко - сега ще си проличи кой какъв държавник е, ама зеления чорап и кирчо канадската ливада се въртят като слънчасали и нямат акъл какво да правят
145
5
 
6
 
! Отговори
:( преди 2 години
Кога ще успеем да махнем мафията от Съда и Прокуратурата и да осъдим този престъпник?
144
4
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Сега само НАТО и САЩ, както и обучение на населението и материална осигуреност за водене на партизанска война на собствената ни територия, могат да гарантират националната сигурност на България. Но защо гнилата Тиква ще се изказва по тези въпроси не е ясно. Крайно време е Боко и престъпната му компания да влезе в затвора и ГЕРБ да се ликвидира.
143
3
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
БанкянскияМУТРОИД се прави че е "забравил" ТРИТЕ "важни дни",в които наглеца беше принуден да подава оставка,но понеже е ТП но упорит,отново е решил да "блесне"....Е,като има публика отмикроумници,защо да не го направи?.."АЗСЪМПРОСТ и ВИЕ степрости,за това ме слушате с отворена уста"..
142
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти си трай! Нали им построи газопровод на руснаците?
141
3
 
11
 
! Отговори
Българин преди 2 години
В тази ситуация цял свят е разтревожен м а ти гледаш само да всяваш раздори и плюеш простотиите си - НЕ ти прави чест , а се правиш на " държавник " - Това засяга както теб , ГЕРБ , Управляващи и ВСИЧКИ НАС като държава и народ ! Ако беше ти какво щеше да стане - Спорът се води на ниво далеч от нашето икономическо, политическо, военно ( дори и с твоите виртуални самолети ) , и ти на мястото на Радев щеше да МЪЛЧИШ още ПО-оглушително ! Теоретично - На кого ще се изежиш ако НАТО реши да отстъпи ?
140
4
 
11
 
! Отговори
истина е преди 2 години
Какъв държавник си ти ,след като удари багдадските крадци , направо в земята по кражби !
139
2
 
10
 
! Отговори
бай Ставри преди 2 години
Чакам те с нетърпение
138
2
 
13
 
! Отговори
жалък демагог преди 2 години
Ти вкара руските интереси в България!
137
3
 
21
 
! Отговори
"селянин" преди 2 години
Досега не бях чувал милиционер или пожарникар да разбира от военно дело !
136
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затвор или дворец - това е въпросът. Дали да избяга в Двореца на Ердоган, или да влезе в затвора? Да лежи, или да не лежи?
135
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще видим кога Боко ще избяга от България. Ще проличи след оставката на Гешев.
134
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов не е държавник. Беше държанка, а бъдещето е да стане задържанка в затвора. Той ще избяга в Турция веднага след оставката на Гешев. Ще фейсбуква от двореца на Ердоган.