Борисов за НАТО: Във важен ден ще си проличи кой е държавник

Поведението на управляващите било скандално
Обновена: 21 яну 2022 16:03 | 21 яну 2022 15:48, Камелия Цветанова
217
Борисов за НАТО: Във важен ден ще си проличи кой е държавник
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Вече повече от 3 часа българският президент, министърът на отбраната и външният министър мълчат оглушително по скандалния призив на руското външно министерство НАТО да се изтегли от България. След като темата беше повдигната остро от опозицията в парламента в лицето на ГЕРБ, премиерът Петков отиде в Народното събрание и прочете няколко изречения", написа в социалната мрежа Facebook лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов.

Още по темата
Според него подобно поведение на управляващите е скандално в момент, в който Москва се опитва да се меси във вътрешните работи на страната ни и да решава въпроси на българската национална сигурност.

"В знаков ден за България като днешния, ясно ще си проличи кой е държавник и може да защити българския национален интерес и суверенитет! Сега ще си проличи ясно кой какво защитава. Сега е времето и да видим кой ни е съюзник и кой не!", посочи Борисов.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: Бойко Борисовнато
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
8
 
15
 
! Отговори
Ти ли си държавника? преди 2 години
Ти ли който с идването на власт от 2010г. съкрати бюджета на Армията с 500 милиона лева? Ти ли който за 10 години ИКОНОМИСА от Армията 5 МИЛИАРДА? Ти ли който не стартира нито един Проект за ново въоръжение самостоятелно за 12години?Накрая от кумова срама за да не разтуриш седянката на Борисов 3 с Каракачанов клекна да дадеш пари за изтребители Ф-16Блок70 и напук на Радев за да му покажеш че няма да стане неговото за Грипен.За 12 год. имаш 2 МИЛИАРДА за ново въоръжение и сега голям НАТОВЕЦ нали?
112
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толупе ,връщай се на власт за да свалиш цените.Ти си велик Супермен.
111
7
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Просто Киро....хайде ,действай .Вкарай Тиквоций в затвора.Или викаш....Ами не мога и аз съм назначен от неговите господари.
110
5
 
17
 
! Отговори
Марио Пузо преди 2 години
На снимката, Толупа в ролята на Дон Корлеоне.
109
10
 
21
 
! Отговори
- преди 2 години
Като гледам каква държавническа поза е заел....ми се повръща.Политика се прави години ПРЕДИ изявленията. а не с пожарникарски действия след изявление. Но пожарникаря не мисли по-далече от маркуча!!!
108
11
 
21
 
! Отговори
Героя от Банкя преди 2 години
Когато човек не може да прочете 2 стр./според И.Костов/ то съшия неминуемо води в един летаргичен сън и ментално здраве. За 12г. побърка маса българи.Затова историята му отреди мястото на б.у.н.и.щ.е.т.о..
107
4
 
20
 
! Отговори
Катооо ... преди 2 години
като Дучето , то така се кривеше...и надменно гледаше, с присвити свинки очи...
106
23
 
10
 
! Отговори
Набор 93 преди 2 години
Аве при Бай Бойково време беше по-добре! Израснахме свободни и безгрижни! Пътувахме където си пожелаем, и нямаше зелени паспорти и затваряне на границите!!!
105
6
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
До Анонимене че нали Радев ръководи армията, не е министъра на отбраната.
104
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Два пъти съюзници с швабите две тежки национални катастрофи втората изключително тежка още не можем се оправи така че много не се пърчи .....по умно да не страдат хората заради бабаити кат теб
103
11
 
6
 
! Отговори
гост преди 2 години
До FMCБорисов не плещи глупости, а казва, че никой не може да казва какво ще приемем или сме приели на наша територия. Това е намеса на Русия във вътрешните работи на България.
102
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бацо, я прочети чл. 105, ал. 1 от конституцията. Там пише, че Министерския съвет ръководи вътрешната и външна политика на България в съответствие с конституцията и законите. Няма как да вкараш Радев в капан. Той няма да отговори нито на твоята провокация, нито ще се занимае с нещо, което не му е в правомащията. Именно защото е държавник. Отдавна те знаем - мразиш да четеш, а най-обичаш да се хвалиш и злобно да плюеш по всичко и всички, които не са ти угодни на момента.
101
5
 
15
 
! Отговори
Мутри на Борисов преди 2 години
За Борисов работят милиции от главорези със СРС техника, купуват си масово служители в институциите за да им потулват престъпленията!
100
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От лятото насам цените на горивата постоянно се увеличаеат, дизелът гони 3 лв за литър, а липсата на мерки от страна на правителство и президент качва цената ежедневно!
99
18
 
7
 
! Отговори
гост преди 2 години
Борисов е прав. Наще се озъртат и ослушват да чуят другите какво ще кажат, да препишат и да се изкажат патент на Киров и Василев
98
7
 
12
 
! Отговори
FMC преди 2 години
Борисов ми се струва бърка нещо. Тук не е НАТО, САЩ. България също е НАТО, и ние няма как да се изтеглим, освен да си намалим войската до нула. Проблемът не е НАТО като цяло, а американските агресори империалисти, които влизат неканени в тия страни. Защо просто не ни дадоха оръжие и ние да се оправяме с отбраната си? Не, тук става въпрос за съвсем други неща-за изтегляне на американците, а не на НАТО като цяло. Ние всични сме НАТО! Борисов ги плещи едни глупости...
97
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Над два пъти са се повишили цените на редица стоки в магазините, иткакто заръпи Кирил Петков за премиер. По БНТ показаха как едно пазаруване ноември е било 122 кв, а сега януари 157 лв.В чий джоб отива разликата?
96
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да го баълбикаш бе ***, ти какво направи за България и БА ? Само знаеш да крсдеш долен ГЕРБераст
95
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трети град е България е вече на режим на тока след повишението *** цените му от правителството на Петков и Радев. След Вълчедръм и Дългопол режим обяви и Горна Оряховица.
94
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков се мота много с ареста. Искам следващата снимка да бъде с белезници.