Мая Манолова за нов ляв проект: Ще има, но не съм лице

В момента се водят разговори
28 яну 2022 20:08, Александър Попов
116
Мая Манолова за нов ляв проект: Ще има, но не съм лице
Снимка: БГНЕС

"Имаме нужда от нов мащабен социален проект, който да защити хората в икономическа криза. Ние сме на ръба на кратер, от който ще изригне вулкан от социални проблеми."

Така Мая Манолова отговори на въпроса дали се готви нова лява партия.

"Водят се разговори, ще се включат различни организации. "Изправи се БГ. Ние идваме" ще е част от тази платформа, но няма аз да съм лицето. Търси се широко обединение. БСП не са двигател на тези процеси“, добави тя.

Манолова отправи критики към управляващите, че не се занимават с тревогите на хората.

"Няма държава в Европа, която да не се зае с незабавна компенсация, за да не създават такива тежки дисбаланси в сферата на енергетиката", посочи тя.

"Беше извършена промяна в КЕВР. Сега новото ръководство встъпва с много по-голям бюджет от около 90 милиона лв. По-малък състав с повече пари. Не е нормално първият законопроект да се занимава единствено със състава на КЕВР. Можеше да се определят енергийно бедните и те да бъдат подкрепени или да се подпомогне бизнесът. Може да има преференциална цена за домакинствата до определен праг, в който да плащат по-малко. Можеше да има един законопроект за отпадане на ДДС за сметки за ток и парно за всички битови потребители и така щеше да има 20% надолу", смята още Манолова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още по темата: Мая Манолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
4
 
! Отговори
Катя преди 2 години
Имаме нужда да бъдат разкарани всички Радеви мошеници като тебе , да върнете милионите за пропиляното време и само да мълчите
62
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако тази лъжкиня и нейните пригласящи влезнат в парламента - емигрирам!!!
61
1
 
7
 
! Отговори
харашой преди 2 години
Тя и за дупара не става, ама си прави устата за лице.
60
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая Галева се разби от партийни проекти с много т ъ п и имена.
59
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не харесвам Мая, но откровено казано България наистина има нужда от нов, много по-социален проект. Той трябва да е нормален такъв, увличащ младите хора, вярващи в справедливостта и да е про европейски насочен. Всички леви проекти у нас са с ужасни деформации, защото са закотвени в миналото. Дано успеят да направят нещо, което да освободи дyха на социалната идея. Има огромен потенциал и нещо още по-важно, има огромна нужда.
58
2
 
12
 
! Отговори
КЮСТЕНДИЛСКАДЖАНКА преди 2 години
която е вече за пенсия. И де юре и де факто. Уж не е глупава, пък не може да осъзнае, че е политически труп. Драпа ли драпа за власт, това вече е патология.
57
1
 
12
 
! Отговори
До 79 преди 2 години
,,къде са съратничките..,,Ами покриха се и те, но грозната им палатка си стои в центъра на София. Просто на инат.
56
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Радев! Като изгоним харвардите, ще дойде Мая Костинбродска- Галева на сива кобила(защото бялата отдавна пасивя), да ни оправи. Честито на печелившите! Черепът не случайно се изръси с мангизи. Иска си държавата.
55
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нов проект на прецедента. Не ви ли омръзна от нови проекти-кой от кой по-по-най. Със стари пияници- нова кръчма. Да ви е пивко!
54
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Питам се, какво стана с канабиса на Борисов? Мая ожъна ли го вече? Личи й, че ползва нещо. Чайче ли е, или паста за зъби?
53
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Майчето обича да се излага. Изненада ме, че се беше покрила за известно време. Само не знам къде изчезнаха съратничките й от системата ни убива. Как е сега системата? По добра ли е?
52
2
 
15
 
! Отговори
хаха преди 2 години
По изражението и се чете , че толкова сте прости та чак и ная вече и омръзна да Ви лъже !!!
51
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До фен на МаяТъкмо имаше 1-2 месеца почивка от непрастанната й превъзбуденост. Ама тя може ли да преглътне да не е на екран и на трибуна? Колко партии е сменила, започвайки с БСП, за която е била добре подготвена още в Комсомолската висша школа в Москва. Как да не е най-подходяща за най-левия комунистически проект?
50
2
 
10
 
! Отговори
и те така преди 2 години
тая отново търси начин да се присламчи към някой , в случая към някакво ново ляво :)
49
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази безочлива нахалница още ли се натиска да е в политиката и да взима депутатска заплата?
48
2
 
2
 
! Отговори
Цвета Бошева преди 2 години
Възможно ли е нито в една медия да не се напише че у нас има повече от 20000 българи с македонски паспорти? - преди някъде прочетох този факт.
47
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оглавявам нова партия "И Ми Съ Присръъ", моля заповядайте!
46
3
 
14
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Това е така ,всички го виждаме !Но МАЯ МАНОЛОВА -хамелеона , това е последният човек на ЗЕМЯТА от който се нуждаем !!! ПРОСТО ЕДНА ЛЪЖКИНЯ!!!!
45
5
 
22
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Тъкмо рахатясахме за 3 месеца от нея и пак напира да ни досажда с лъжите си. Пак с ония Хаджоляни, Бабикяни и пр. измамници. Дано народът, като поогладнее, да разбере демагогията ви. Трийте ме, но това е истината.
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълни глупости. Тая държава плаща само за няколко неща . Първо дърт ченгеджийство . Второ ,,бизнеса,, (разбирай наще хора) трето държавна ясла (с него се печелят избори) четвърто кетапостроене (няма нужда но народа е пр.о.ст и плаща а идеята е да станеш шеф без да си бачкал като преевеш хора с дългогодишен стаж .Може и основно да нямаш а да имаш харвардско няма държава нито контрол) пето парното и културата на софиянци . Всичко това са ,,ценности,, и еврочленаство . ВЕРВАЙТЕ