Бойко Рашков: Министерството е застинало с десетилетия

Планират се структурни промени
31 мар 2022 12:31, Росен Стойчев
64
Бойко Рашков: Министерството е застинало с десетилетия
Снимка: БГНЕС

Министерството в голяма степен е застинало с десетилетия. Това обяви вътрешният министър Бойко Рашков при представяне отчета на МВР.

В момента се обсъждат структурни промени в МВР. Рашков допълни, че промените няма да намалят способността на министерството да изпълнява своите задачи и функции.

Още по темата

"Искаме да направим сериозни структурни промени в МВР - на централно и на местно ниво. Има изготвен математически модел, който ще приложим. Промените ще се правят с помощта на всички колеги от цялата страна и след обсъждане във вътрешната комисия в НС", каза Рашков.

Министърът уточни, че ще бъдат направени и промени в Наказателно-процесуалния кодекс.

„Няколко пъти аргументирах тази потребност в парламентарната Комисия по вътрешен ред. Промените ще са в четири направления. Част от тях касаят образуването на досъдебни производства, извършването на някои действия по разследванията и др. Ако законите не са актуални, те не могат да обслужват днешните отношения. Работим в тази посока”, обясни Рашков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Ние преди 2 години
Вашите структурни промени са ясни. Уволняваме старите и назначаваме НАШИ ХОРА. Никой вече не ви се връзва на приказките, особено на теб.
51
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
Да точно така първо трябва да се направят законодателните промени и след това бързо структурните ,които трябва обаче да са радикални,за да настъпи желаната от всички честни граждани промяна към ред ,законност и справедливост!
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милиционерът Рашков си мисли, че ако не е той МВР ще загине. Хайде, увеличи заплатите на хората.
49
2
 
3
 
! Отговори
Вън преди 2 години
американски нископриведени лакеи, крадливи и лъжливи дечица на тези, които ни ограбиха преди 30 години!
48
1
 
5
 
! Отговори
Защо преди 2 години
търпим тези мумии от бай Тошово време? ДБ, дечицата на активните борци от БКП го харесват. Те така са свикнали да получават всичко по лесния начин!
47
5
 
10
 
! Отговори
Яна преди 2 години
Господин Рашков време е да си подадеш оставката и да се махаш не може да създаваш нови закони или да вземаш от старите които бяха по комунистическо време. Вече си стар имаш много имоти пари махаи се и ти и женати сте от класата на мафиотите корумпиран *** Господ ще те накаже и то много лошо
46
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази разпищолила се стохилядна банда шуробадженакорушветчийски лапачи и корумпиран башибозук, когато и да се разтури,все ще е късно. Фактите сочат че няма престъпление без участието на бивш, настоящ или бъдещ милюполюцай или родата им.
45
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мвр е застинало от 1989. Очаква възраждане на ръководната роля на бкп. Дамаджан рашков ще възвърне нещата на мястото им!
44
4
 
7
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
Рашката го е закъсал,цирозата го изяжда ,изглежда по жълт и от Славчо чалгата
43
4
 
15
 
! Отговори
ЗАПОЧВАМЕ-ОТ ГЛАВАТА преди 2 години
РАДЕВ, РАШКОВ, ПЕТКОВ, ВАСИЛЕВ...............НЕЗАБАВНО.. УВОЛНЕНИЕ....!!!
42
2
 
10
 
! Отговори
Чашков преди 2 години
е застинал и се е хербаризирал от къркане.
41
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
колко прибра за ареста на Борисов
40
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това го знаем, ГЕРБ не направиха нито една реформа за целия им период на управление, защото корупцията ги устройваше напълно.
39
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков един съвет: ако искаш сериозни промени изпрати изненадващо работни екипи с дрегери в 14.00 ч по всички РПУта и ОДПта. 80% от персонала на МВР е насвяткан яко по това време. Нямай съмнения в това! Оттам нататък си имаш пълни основания за уволнения колкото решиш.
38
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно така. Здраво изрязване на гербаджийските протежета. Изключително са вредни за държавата. Освен да протестират за още пари, за друго не ги търси. Една част от тях са първи приятели с престъпниците, останалите са нещо като откачени садисти (като тези дето ритаха пред президентството). Чистка Раше! Аз съм "ЗА" :)))
37
7
 
12
 
! Отговори
КОРУПЦИЯ-РАШКОВ.. преди 2 години
Жената на Рашков, която е нотариус, е узаконявала десетки незаконни имоти на В. БОЖКОВ - ЧЕРЕПА...В замяна - Рашков притежава 19 ИМОТА (без пари).....КОРУПЦИЯ...!!
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да *** дражат още 2 години на пенсия и заплата до 60 па нек си вали вие си пускайте.
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама какви пияници са! До един пият като смокове. Няколко пъти бях на милиционерски купон и ми се откъртиха очите. И аз пия, но чашка-две, а това пие като невидяло. И седи една любовница на милиционер като зомби. Дума не продумва. Тая дрогирана ли беше? Изпиха поне 10 бутилки водка, а бирата не я броим. И едни прости мутри.
34
5
 
12
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
Дръг , закостенял необолшевик говори за закостенялост! Тия верно счупиха Деби/ломера! Хващайте го за разговори преди обяд!
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз имам един познат ченге, та и в ДАНС и се радваше как ще получи 20 заплати на 40. Получи ги и получи инсулт. Честито! Да си ги харчи със здраве. Аз смятам, че полицията е изключително нужна, но не и нашите корумпета и връзкари.