Петков: Режимът на Путин използва корупцията за влияние в други страни

Тя минавала основно през енергийни проекти
248
Петков: Режимът на Путин използва корупцията за влияние в други страни
Снимка: архив, БГНЕС

"На всички партньори в ЕС и НАТО стана ясно, че един от основните инструменти на руската външна политика и по-специално на режима на Путин е използването на корупция. През корупцията този режим успява на влияе на чужди правителства и голяма част от тази корупция минава през енергийни проекти", коментира премиерът Кирил Петков.

Още по темата
"Когато една страна реши да построи Руски поток през българска територия и похарчим 3 милиарда от нашите пари, на всички нас, тогава ясно се вижда, че има някаква друга причина и когато се видя дори "Рейндж ровър"-ът, който е паркиран в гаража на колегите от ГЕРБ, се вижда как тази връзка е абсолютно свързана", добави той.

"И за съжаление всички, които са били от тази корупционна схема, всички наши партньори го виждат и обявяват, че този вид проекти са част от чуждо влияние", отсече Петков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
0
 
5
 
! Отговори
Празнувайте преди 1 година
Хава нагила
163
0
 
7
 
! Отговори
irkd преди 1 година
Путин също е виновен за не особено високия интелект на Киро
162
12
 
3
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Празнувай и се радвай народе, България отново е свободна демократична държава.
161
3
 
9
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
Айде Запада, нали Русия са слаби и немощни, нападайте ги, направете Русия колония и им източвайте благата... Какво се мотате?кирчо подл.гата въобще не знам какво лае, след 89г. той е най-некадърния и най-големия дуп.давец. Само остава да ни направи една национална катастрофа и вече няма кой да го мине. Тия почнаха като герб, че бсп им пречи, сега тия почват герб ни пречат хахаха
160
4
 
6
 
! Отговори
кир стен преди 1 година
Петков: Режимът на Путин се използва за оправдание на корупцията за влияние в други страни най вече като бг, а будата би трябвало да е кгб агент подарил куче на Путин
159
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предлагам да се връщаме в соца, хем ще имаме режим на тока, хем ще имаме опашки за хляб и други елементарни услуги, хем ще пляскаме и пееме "щастливо" за чавдарчето и комсомолчето и ще прославяме Колхозная :))))
158
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русофила е предател на България
157
6
 
4
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
ЧЕТЕТЕ ЗА РУАНДА, ЗА ТРИ ПЛЕМЕНА КОИТО СА СЕ ИЗБИВАЛИ ДО ПРЕДИ 20 г. А ДНЕС СА ЕДИННИ И РУАНДА ДОКАЗВА, ЧЕ АФРИКАНСКИТЕ ПЛЕМЕНА ВЕЧЕ СА ДАЛЕЧ ПРЕД БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ КОЯТО ОТ ЦИВИЛИЗОВАНА СЕ ПРЕВРЪЩА В СТАДО ОВЦЕ ! ВИЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ СТЕ НАЦИЯ ВЕЧЕ, ДОРИ НЕ СТЕ И ПЛЕМЕ, А СТАДО ! РУАНДА ВИ ПОМЕТЕ, ТАМ ОТ ПУСТИНЯТА НАПРАВИХА ДЪРЖАВА, ВИЕ ОТ ДЪРЖАВА СЕ ПРЕВРЪЩАТЕ В ПУСТИНЯ В КОЯТО И ОВЦЕТЕ НЯМА ДА ЖИВЕЯТ В БЪДЕЩЕ ? АФРИКА СЕ НАУЧИ ДА МИСЛИ, ВИЕ - НЕ !
156
2
 
12
 
! Отговори
ДжО1984 преди 1 година
Ако беше известно,че ПростоКиро е основател на ДаБългария, дали щяха да гласуват за него и дали ПП е ДаБългария2??? Сичеч 100% американски слугинаж!!!
155
5
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Грешна фраза г-н Петков.Корупцията първо се създава от Путин чрез определени хора а след това манипулират държавата чрез Дугановци,Христо Бисеровци,Малиновци,Станишевци и хиляди знайни и незнайни нашенски гераи описани от Алеко.
154
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И защо сега вие не преразпределяте газ, кой е престъпникът сега след като купувате американски газ на тройна цена?
153
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русофилите си отиват биологически. България става рая на земята.
152
1
 
15
 
! Отговори
ПОЛКОВНИК преди 1 година
В Библията на Демократичната партия в САЩ е написано - инвестиции в НПОта които да "финансират" медии и лобистки гръгове които да работят в интерес на партията ! Корупцията идва само и единствено от тях !
151
0
 
17
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Кире истърка се мантрата за лошият герб , кажи ти какво направи за бьлгарите - посочи едно нещо само направено от клалицията ви до сегаНе за украйна не за саш а за бьлгария
150
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро герб ви остави 12 млрд фискален резерв, а сега е 4 млрдКъде е разликата, в чий джоб отиде, на Лорер, на Бориславова, на Василев?
149
13
 
4
 
! Отговори
Що стана бе преди 1 година
Знаете ли, че 167 души, членове на Политбюро и ЦК на БКП, са гласували "за" присъединяване на България към СССР като 16-та република на Съюза? И знаете ли, че има приет план - график как да се случи това сливане? Днес тези исторически факти придобиват актуалност покрай отношението към войната в Украйна. Ако ви е интересно, вижте видеото по темата. Репортажът е мой и е излъчен по БТВ през 2012 г. Днес може би е актуален въпросът дали някой е извадил плана от нафталина и работи по неговото осъществяване. В някои части, например ресор "Енергетика", планът е изпълнен.
148
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не го харесвам Кирил Петков, но е абсолютно прав за това. Години наред, чрез енергийните проекти, Русия си купува партии и политици тук и това с нашите пари. Надявам се, че повече хора ще се замислят върху тази абсурдна ситуация. Газ ще купуваме там, където е по-евтино.
147
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя на тази планета ли живее, или е на друга. В Америка е най-голямата корупция, не са като нашите кокошшкари тук.
146
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се отървем от руското влини, за да попаднем под американското???
145
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 156Да обясняваш на русофил е все едно да говориш на стена :))) Така че брато, недей го взимай присърце, нема смисъл :))