Петков: Режимът на Путин използва корупцията за влияние в други страни

Тя минавала основно през енергийни проекти
248
Петков: Режимът на Путин използва корупцията за влияние в други страни
Снимка: архив, БГНЕС

"На всички партньори в ЕС и НАТО стана ясно, че един от основните инструменти на руската външна политика и по-специално на режима на Путин е използването на корупция. През корупцията този режим успява на влияе на чужди правителства и голяма част от тази корупция минава през енергийни проекти", коментира премиерът Кирил Петков.

Още по темата
"Когато една страна реши да построи Руски поток през българска територия и похарчим 3 милиарда от нашите пари, на всички нас, тогава ясно се вижда, че има някаква друга причина и когато се видя дори "Рейндж ровър"-ът, който е паркиран в гаража на колегите от ГЕРБ, се вижда как тази връзка е абсолютно свързана", добави той.

"И за съжаление всички, които са били от тази корупционна схема, всички наши партньори го виждат и обявяват, че този вид проекти са част от чуждо влияние", отсече Петков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
14
 
! Отговори
Светослав Иванов преди 1 година
Предлагам парична награда за главата на народния предател к.п познат като Киро ***
143
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставка, шарлатанин!Колко на месец печели Еконта от умишленото затваряне на Български Пощи от вас?!
142
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков ни е това го знаем от 30 години не случайно ББ падна за това действайте и бъдете твърди да се отървем от руското влияние
141
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За пореден път случихме на управници. Мисля, че е вероятно този път съвсем да звтънем и да няма излизане. Благодарим на Кирил Петков за ПРОМЯНАТА КЪМ ПО-ЛОШО! Страхотно.
140
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корупционната схема за Южен поток е Бойко Борисов. В противен случай България отдавна щеше да получи пари за транзит на газ и пак щеше да разпределя газ. Бойко Борисов е държавен престъпник
139
3
 
3
 
! Отговори
КОРУПЦИЯ - КИРО.. преди 1 година
КОРУПЦИЯ - РАДЕВ........РЕПУБЛИКАНСКО СЪСТЕЗАНИЕ...... БОРБАТА Е ОСПОРВАНА.....
138
0
 
1
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Корнелия и Гуцанов нищо не знаят за тази корупция. Затова когато стане на въпрос за нещо което накърнява руският интерес. Тия първи скачат да го защитават. И Киро тия са ти партньори и министри. Много си *** Киро
137
4
 
5
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Само да добавя, че корупцията в САЩ е част от държавната сигурност - данните НЕ трябва да се разпространяват чрез масмедиите и случаите с корумпетата приключват много бързо: продаване визи на криминални и терористи срещу солидно заплащане, озаконяване на незаконно придобито имущество, даване - да речеме 3-4 хиляди долара в някоя рабтотна агенция, за да ти намирят такава работа, че да се паднеш на оная работо от кеф и яко заплащане и т.н.
136
7
 
1
 
! Отговори
Чудно преди 1 година
Къде са руските ***
135
1
 
12
 
! Отговори
Мария преди 1 година
От както Блумбърг ви купиха цялата медийна група точно вие да ми разправяте за влияние чрез корупция звучи смешно !!
134
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ми555Европа ни дава фондове, обаче по стар съветски обичай, управляващите ги "присвоиха" :) Гърбавите нали се похвалиха преди години, че не крадяли от нас а само от европейските фондове.......хахахахаха :))) Иначе Путинландия отдавна ни продаваше скъпа газ и нефт, цените не падаха при нас, дори когато петрола стигна рекордно ниска цена по световните пазари, услушваха се русофилчетата у нас :)))
133
14
 
6
 
! Отговори
Напомням преди 1 година
България е член на НАТО и ЕС. Русия е враг номер едно. Обратно е от преди 30 години! Кауните да свикват.
132
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 130Ти си един от тоталните "капацитети" на БГ... Откъсни се ако искаш и от Венера... Просто не е нужно такива като теб и като този на снимката, да си отварят болсуранските...Направи го тихо... Да руснаци, имаме по-хубава оферта, за сега няма да купуваме от вас. Това е! А не да си кичите на главите Укр знамена и да си дерете гърлата кви сте демократи и т.н.
131
2
 
13
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 година
Режима в САЩ използват курупция. Демократичната партия в САЩ чрез НПОтата по света влиаят върху медиите. Не случайно се изливаше тонове пумия срещу Тръмп дори от нашите медии. Сами си правете сметка какво влияние имат !
130
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А правителството, не е ли корумпирано, като са взимали стипендии, от чужди държави и сега лобират за техните интереси?
129
2
 
10
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Ужас явно по природа е много кухо момче , досега мислех , че се прави
128
2
 
8
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 1 година
Каквито "бисери" дрънка тоя случаен,могат да ги дрънкат цяла плеяда угоени "български политици"
127
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали САЩ правят друго? Съединените щати поставят корумпирани служители начело на державите и управляват чрез тях. Ако са непокорни, тогава ще излязат неприятни новини за тях
126
4
 
15
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Щатската корупция е полезна корупция, също като US радиацията, докато всяка друга корупция е вредна корупция и съответно вредна радиация.
125
4
 
5
 
! Отговори
Така е преди 1 година
На България е нужен ток ! Газ, бензин са отживелица. Вече има 3 пъти по икономични технологии. Слънцето прави ток, кола на ток, топло от климатик.