От ИТН учудени от повишението на пенсиите

Предложенията не са обсъждани с тях
Обновена: 16 май 2022 13:57 | 16 май 2022 13:56, Росен Стойчев
80
От ИТН учудени от повишението на пенсиите
Снимка: БГНЕС

„Всички мерки, които се тиражират с конкретика като числа и като проценти, по-голямата част не са комуникирани с нас и не са обсъждани с нас в такива детайли.

Още по темата
Дори аз бях изненадан за 20% за пенсиите. Това изобщо не е комуникирано“. Това обяви Любомир Каримански от ИТН, съобщи БНР.

От "Има такъв народ" твърдят, че няма окончателно решение за антиинфлационните мерки. От ИТН ще представят свои предложения, които да бъдат включени в пакета антикризисни мерки.

За утре от 20 ч. в МС е планиран Коалиционен съвет в лидерски формат, научи "Хоризонт" от източници в управляващата коалиция.


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
10
 
! Отговори
нов преди 1 месец
На другите избори ще се учудите, че ви няма в парламента.
68
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Ами мина времето, когато бяхте по думите на вашия лидер "предлагачи". Каквото и да правят, вашето комично високомерие от времето когато бяхте "мандатоносители". Пък за БНБ толкова ви боли, че нищо друго нито чувате, нито виждате. Най-добре съсредоточете се в чалгата-и там има пари. Политиката е от женски род и не ви е силното място, затуй не ви търсят.
67
1
 
9
 
! Отговори
икономист преди 1 месец
Сега са учудени, ама не беше така, когато разправяха под път и над път, че ще използват икономисаните пари от намалението на партийните субсидии, именно за увеличение на пенсиите. Какво стана, забравихте ли за това обещание или рязко сте сменили приоритетите?
66
1
 
6
 
! Отговори
Антикомунис преди 1 месец
Не само пенсии, и д......пе са готови да дават вече..... За управление на държава трябва АКЪЛ!!!!!
65
0
 
7
 
! Отговори
Теди преди 1 месец
ПОНЕ ДА ЖИВЕЯТ СНОСНО ХОРАТА ТО ТОВА СТИГА - 7 СМЪРТНИ ГРЯХА СРЕЩУ 7 ДОБРОДЕТЕЛА Е МИЛИ ХОРА ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ ТРЯБВА ДА ГО ЗНАЕТЕ ВСИЧКИ
64
1
 
11
 
! Отговори
Чочо преди 1 месец
Когато това се харесва на пенсионерите,ИТН веднага се сърдите,че не ви осведомяват.Но когато вие вземете решения ....не смятате да дадете обяснение на ПП!!!???!!!
63
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отново тъпия народ на УЧИНДОЛСКИЯ ***....
62
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия учудени ,по добре до помислете ако има нови избори ,и в НС няма влезете ,като и ПП и да за България предателите вън от власта
61
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стига сте ревали. Докато бабуна управляваше 12 години не бяха пипнати пенсиите. Повечето хора "живеят" с по 300 тина лева на месец
60
1
 
21
 
! Отговори
Избирател преди 1 месец
Слави и ТошоОткраднете и парите на пенсионерите и те ще запеят за вас... ИтнЧао,чао,чао ..
59
2
 
19
 
! Отговори
Ами да преди 1 месец
Когато чегъртахте предишните и възхвалявахте, младите , умните и красивите, къде ви бяха очите! Сега ревете, подведохте простолюдието да гласува за тези мизерници! Всички изгоряхме и то яко!
58
1
 
23
 
! Отговори
Бебе преди 1 месец
Славчо е спестил от продаването на мартеници и може спокойно да помага на майка си. Сигорно да развращаваш с чалга и ценични скечове е много доходоносно и лесно .За това трудно се хваща вяра на остарялите с истинси труд.
57
4
 
25
 
! Отговори
Не бързайте преди 1 месец
Правило номер 1: Никога не вярвай на политици! Не се вълнувайте, още никой не е получил 20% увеличение на пенсиите. Едно е да обещаеш, друго е да дадеш. Да не стане като завода за електромобили? Къде е, няма го и за него вече не се говори.Управляващите не са приятели на истината.
56
1
 
28
 
! Отговори
Спасов преди 1 месец
Той малкия бизнес не се прави по маранята и протести. Няма да гледате пенсиите, защото и вс това ви чака. А аз се чудя тези от ИТН какво правят във властта? Какви претенции може да имат като два пъти не поискаха да поемат отговорност и да направят правителство. А сега претенции - нали знаете с *** дупе не чуруликай
55
0
 
21
 
! Отговори
Спасов преди 1 месец
Тези дето плачат за малкия бизнес - работили цяла седмица, ами да се осигуряват на по високи доходи, а не на мин заплата , щом искат високи пенсии. Не може цял живот да работиш и на краяда мизерстваш, заради тези с малкия бизнес. Или имаш бизнес или отиваш и ставаш наемен работник. Какви бизнесмени са щом искат помощ от държавата... Хем бизнес ( т.е. капитализъм), но и помощ ( т.е. социализъм) . Е не може така. Дано тези с малкия бизнес да са имали оправни родител, които са заработили високи пен
54
37
 
6
 
! Отговори
извод преди 1 месец
Прави са хората от ИТН . Ако се увеличат пенсиите на два млн. пенсионери в бюджета няма да останат пари за увеличението на срадната работна заплата в обществения сектор. А така наречения обществен сектор изключва полиция, учители и медицински персонал. Труден въпрос, кои остават.
53
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ИТН И ДБ ДОВИЖДАНЕ ПОВЕЧЕ ПАРЛАМЕНТЪТ НЯМА НУЖДА ОТ ТАКИВА ПЪЛНИ ГУШИЧКИ КАТО ВАС СЛАДКА Е БАНИЦАТА НО ТОВА БЕШЕ
52
5
 
17
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 месец
Комунистическата система е тук и никой не е положил усилия да промени това Кой прави законите парламентът а кои са вътре БКП така че докато това не се промени НИЩО НЕ ОЧАКВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ
51
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гьоков говори за едни 21% увеличение на пенсиите - преизчисляване на есен ако до тогава ги има. Каримански от ИТН си нямат и хабер от това което говори Гьоков. БСП това самоинциятива на г-н Гьоков ли е?
50
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отворил дребен бизнес, за да експлоатира евтина работна ръка, и и ска държавата да го издържа. Фалитът на излишния бизнес е пазарна икономика. Истинският бизнес ще получи тези увеличени пари чрез пазара. Ще се увеличи покупателната способност и парите ще вземат истинските и полезните бизнесмени и бизнеси. Но нашите бизнесмени Андрешковци искат да получават парите не чрез пазара, а директно от държавата, защото са некадърни и са ***.