Владислав Панев: Реформите се бавят

Той разбира поведението на "Има такъв народ"
17 май 2022 16:05, Росен Стойчев
12
Владислав Панев: Реформите се бавят
Снимка: БГНЕС/EPA

"Компенсациите за електроенергията и природния газ трябва да продължат още известно време, но те се дават за събития, които са неочаквани.

Още по темата
Ако цените се задържат високи, трябва да се търсят други мерки - енергийна ефективност и по-добра конкурентоспособност на българските компании", обяви пред Нова Нюз Владислав Панев от "Демократична България".

За антиинфлационните мерки депутатът заяви, че голяма част от тях са били обсъдени с "Демократична България". Той изрази съгласието си с увеличаване на пенсиите, тъй като възрастните хора са най-ощетените от прехода и от инфлацията.

"Диалогът в коалицията може да бъде много по-добър. Има проблеми, четири формации участват, някои от тях сами по себе си коалици, така че няма как процесът да е изключително гладък. Не се разграничавам от предупрежденията на ИТН, защото определено има нужда от подобряване на работата и ускоряване изпълнението на реформите, предвидени в коалиционното споразумение", добави Панев.

За него е разбираемо, че тонът на "Има такъв народ" по темата е малко по-остър, защото те никога не са били в коалиция, за разлика от "Демократична България".

Като пример за забавени реформи Панев даде енергетиката, индустрията като цяло, облекчаване на административните процедури, инсталиране на нови мощности.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Милен преди 1 година
Точно Панев да държи сметка за това е много смешно
8
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Ми като не вършите нищо ще се бавят я
7
0
 
1
 
! Отговори
Петър преди 1 година
Е нали сте в управлението, ама явно нищо не можете да свършите!
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кви реформи бе брат? Празни приказки и розови обещания! Вие сте по-лъжливи и от Тиквата, а това определено си мислех, че не е възможно!
5
1
 
3
 
! Отговори
АК-47 преди 1 година
Италианската енергиина компания Eni отваря сметки в евро и рубли в Газпромбанк за плащане на газа. Ние, както винаги сме по католици от папата
4
2
 
2
 
! Отговори
Красен преди 1 година
Владислав Панев не е ли част от настоящото управление? Тогава какво се прави на изненадан, че нямало реформи!?! Типично поведение от човек, който е зависим от олигархът Иво Прокопиев!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
реформите са само на приказки, че и там не са много
2
0
 
1
 
! Отговори
toti преди 1 година
Тия само търкат столовете и като оня гологлавия..как беше....а Слави си мърмопят под нуса и нищо не правят,но критикуват,като президента де само мрънка ,а нищо до сега от него полза не сме видели.!!! Харват се ореентира вече в обстановката,селските парламентарни хватки и вече определено ЗНАЕ КАК ДА СЕ СПРАВИ !!! ДЕРЗАЙТЕ !!!
1
0
 
5
 
! Отговори
Taню преди 1 година
Ми, нали заради тва ви вкарахме в парламента... Аман от констатациЙ...