Атанасов от ДПС: Петков ме привика и каза: "Аз вас ще ви оправя"

До три седмици очаквайте новини, казал още той
25 май 2022 11:00, Нели Христова
351
Атанасов от ДПС: Петков ме привика и каза: "Аз вас ще ви оправя"
Снимка: БГНЕС

"Аз вас ще ви оправя". С тези думи се е обърнал премиерът Кирил Петков към зам.-шефа на ДПС Станислав Анастасов преди две седмици по време на петъчния парламентарен контрол.

За случката разказа самият Анастасов пред журналисти в парламента днес, цитиран от "24 часа".

"На последния парламентарен контрол, който беше по-предишния петък, блиц към премиера и вицепремиерите, след като приключи нашият въпрос, с колегите изчакахме 1 минута и когато започна следващият, тръгнахме да излизаме от залата. Минавайки покрай т.нар. кошара, където са представителите на Министерския съвет, Кирил Петков се опита да ме привика. Аз застанах на дистанция от 1,5-2 м, за да може все пак да се чуваме, не държа някой да ми говори на ушенце. След това той ми каза: "Аз ще ви оправя". В първия момент не повярвах на ушите си. Казах: "Моля?" и той повтори: "Аз вас ще ви оправя", разказа пред журналисти Анастасов.

"Каза името на Джеймс О Брайън и "до три седмици очаквайте новини". Приканих го да излезе на трибуната и да го повтори, но той се облегна назад и каза: "До три седмици очаквайте новини, ще видите". До мен имаше и колеги от движението, те също го чуха", допълни Анастасов.

По време на въпросния парламентарен контрол Анастасов попита Петков защо свързва името на ДПС и това на депутата Делян Пеевски със строежа на "Турски" и "Южен поток" у нас.

Сега точно по тази причина движението ще внесе искане в парламента да се създаде анкетна комисия, която да разследва твърденията на премиера, обяви пък лидерът на партията Мустафа Карадайъ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
8
 
22
 
! Отговори
Джймс О'Брайън преди 1 година
Кирчо, пак много при казваш. Показвам "жълт картон"!
241
7
 
12
 
! Отговори
anon преди 1 година
не да ви оправя, а да ви пуска кепенците и лидерите в затвора за нарушаване на конституцията в която пише, че етническите партии са забранени.... 30 години вече грабите и си веете шалварите в родината...
240
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С управлението на просто Киро живеем в трагикокомедиен филм със сексуален привкус. Ако това брутално изпълнение е вярно значи, че държавничеството в България е унищожено.
239
5
 
11
 
! Отговори
100% преди 1 година
*** са руското ДПС и те трябва да се закрият!
238
5
 
11
 
! Отговори
Стамат преди 1 година
Като не му харесва Киро да го оправи ... да дойде аз ще го оправя по-добре !
237
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДПС са най-големите виновници за това ПП и Киро да ни управляват днес. Ако и на втория тур за президент техните избиратели бяха гласували както на първия и то не за Радев, сега нямаше да търпим кривата усмивка. При тях няма грам национална отговорност.
236
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Верно ли жена му свалила Лена от самолета за Рим? Хахах евала Линда
235
5
 
10
 
! Отговори
Асдф преди 1 година
Абе не знам кой кого е оправил и ще оправя ама на тоя на снимката му избива маймунската шарка!
234
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е идеален за ролята на вампир. А може и да не е роля. Щял да ни оправи. А, мерси ти. Чудехме се как да се отървем от банкянския, ама харвардския още по-неук и злобен.
233
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като свърши с вас, и аз ще ви оправя, мамини ненагледни.
232
7
 
18
 
! Отговори
Стефан преди 1 година
Много хубаво им е казал. ДПС е незаконна партия и трябва да бъде закрита. Тя противоречи на Конституцията, където се казва, че политически партии на религиозна и етническа основа не могат да съществуват. Дано не само Кирил Петков, но и Конституционния съд ги оправи, както оправи и Иван Гешев.
231
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДПС са яко набедени, обръчи от фирми, далавери и прочее нито те са ги измислили, нито те ги прилагат - всичко е изкопирано от столетницата, да точно от БСП/БКП и ДПС го прилага само в техните региони, злото в момента управлява заедно с ***.
230
5
 
11
 
! Отговори
от село преди 1 година
То не беше чегъртане ,то не бяха арести ,то не бяха смени на твой с мой ,а накрая Кико и оправач да взима мас и ибрика и да почва наред ,но да внимава защото ритано и навиквано куче като усети бягащия най хапе.Да оправя когото ще но народа да остави да диша защото се задушава от просто тията на промяната и подмяната.
229
11
 
19
 
! Отговори
Пп преди 1 година
Дпс не са стока , герб сьщо но определено са в пьти по добре от - канадския гражданин и измислената му партия - продьлжаваме поскьпването
228
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бааахахахахахаа....тези коалиционни "партньори" до там са я докарали, че вече почнаха да се "оправят", каквото и да значи това...Утре очаквам Корнела де Вюл да излезе и да кажел, че Кирчо и бръкнал под полата...Уважаеми сънародници...хич, ама хич не е смешно. Наблюдаваме цирк за милиарди левове наши пари. Питам докога...??
227
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Янки го хоум
226
7
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
От кога чакаме някой да ОПРАВИ руските агенти от ДПС!!! Може би някои си мислят че не това е начина, но всъщност точно това е начина. Същото направиха за Южен поток американските сенатори, но там беше по-кофти защото е намеса на чужда държава. Тук си е вътрешна работа и е крайно време тия предатели да бъдат изправени пред съд.
225
14
 
11
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Да се връща в родината си - канада
224
12
 
10
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Смятам , че оправяча канадски скоро ще бьде оправен от - герб ,дпсЯвно си е помислил , че бьлгария му е бащиния
223
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Добър... По друг начин не става в България , не виждате ли че няма и капка морал в горе стоящите ни политици , те не РАЗБИРАТ от дума и срама , и трябва ФИЗИЧЕСКИ ДА ГИ СЪБОРИШ , а не както е в белите държави , САМ да си подава оставката !?