Агова: Хората със скъпи коли няма да получат отстъпка

Отстъпка ще се предоставя при удостоверяване с български документ
8 юни 2022 13:46, Росен Стойчев
72
Агова: Хората със скъпи коли няма да получат отстъпка

В момента все още се изследват възможности за самия механизъм на изплащане на отстъпката за горивата. Хората със скъпи коли няма да се възползват от мярката, защото те зареждат по-високо качество гориво.

Още по темата
Това обяви за Нова Нюз представителят на Продължаваме промяната Венеция Агова.

"Искаме мерките да стигнат бързо до хората, това води до известно напрежение, но има чуваемост, както в коалицията, така и в Тристранния съвет. В МС има комуникационен проблем, не същински", допълни Агова.

По думите й чужденците няма да могат да получат тази отстъпка, тъй като ще трябва да се представя български документ. Относно минималната работна заплата тя смята, че правителството е предприела изпреварваща мярка, като я е увеличила през април, но това не означава замразяване завинаги.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
4
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Венеция. абе ти кога стана такъв "експерт" ? Като те помня какво нищо беше га работеше в КПМГ се чудя на самочувствието ти !
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
в Германия дадоха някаква отстъпка и бензиностанциите точно с толкова вдигнаха цените
57
4
 
8
 
! Отговори
Програмист преди 1 година
А тия с електрическите що ни пропуснаха така? Искам и аз отстпка!
56
4
 
6
 
! Отговори
Скъпа кола преди 1 година
Госпожо, аз на любовницата си давам по 1000 лв. на ден, а вие ми обяснявате че няма да се възползвам от намалението ви от 0.25 ст. , то ака до там се докарам да си ходя на село.
55
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук някакви се чудят дали кола за 80 хиляди била скъпа. При положение ,че 95 процента от колите са до 10 хиляди лв.
54
4
 
7
 
! Отговори
До 58 преди 1 година
Като не си доволен от данъците в България отивай в Западна Европа, където ще плащаш по 40-50 процента данъци,а не 10 процента като в България.
53
5
 
4
 
! Отговори
българин преди 1 година
До: номер 60 Ти явно имаш предвид бачкаторите в Русия, руските бачкатори? Щото в ЕС няма бачкатор който да няма кола.
52
3
 
8
 
! Отговори
българин преди 1 година
Значи, все повече започва да ми харесва това правителство! Все едно ми четат мислите: Точно това ми се въртеше в главата напоследък! Не може един дядо, пенсионер с "Москвич" или студент с малко "Голфче" да получава отстъпка, и Джипко Бибитков с неговата мощна, скъпа и луксозна джипка и той да получава! Гербавите с луксозните коли сега вият на умряло че ги шунтират от далаверата - затова тук пишат много несъгласни!
51
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смешни сте с тоя бензин. Масовият бачкатор изобщо не би следвало и да си помисля да кара автобил. Има колела, има ел. скутери. Ама не- всеки треторазряден бачкатор се качил в огромна немска 15-годишна кошница.
50
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И защо да не получа отстъпка??? Защото честно и почтено плащам ежемесечно сумарно 3000лв. удръжки от заплатата си ли? Докато тоя сивак, дето ми се реди за отстъпка, уж взима минимална, а дефакто под масата няколко хиляди. Точно този, който плаща повече, трябва да получи повече в замяна! Поради простата причина ,че това е начинът да се бориш със сивия сектор. Тук не сме нормална държава. Всеки втори уж на минимална.
49
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
всички ще сме еднакво бедни.. няма да притежаваме нищо, ще сме щастливи и ще ядем насекоми :)) Дядо Клаус
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълни глупости! Отстъпката, ще е по голяма за тези които карат повече!Особено за сезоните пътеществия през уикенда за морето :)
47
1
 
3
 
! Отговори
какво било преди 1 година
"Хората със скъпи коли няма да се възползват от мярката, защото те зареждат по-високо качество гориво" - тоест ние плебеите си зареждаме *** гориво и за да се радваме, че богаташите няма да кярят от мега отстъпката от 12,50 лв месечно, само за *** горивото ще има с мега отстъпка от 25 стинки на литър.
46
1
 
4
 
! Отговори
Купувам нафта 3.3лв преди 1 година
Продавам скоро на 5.5лв на ПРОМОЦИЯ,
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютно никакъв ефект няма да има тази помощ. Днес А95 е 3.30лв. за къде с 0.25 стотинки?Пак ще си плаща народа ОГРОМЕН акциз и ДДС. По добре да не си губят времето с глупости.
44
3
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хааааа, яжте промяна...., ама с хляб без ДДС :)))))))) отстъпка 20ст. по 30 дни 6лв. на месец :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
43
0
 
10
 
! Отговори
GD преди 1 година
Спорна и популистка мярка.Като има толкова много излишни пари в бюджета да го бяха направили като данъчно облекчение!
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
***
41
3
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахахааааа, какво стана бря? Били виновни младежи-ГЕРБ, че се запасявали с бензин на 2,80лв. :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Яжте промяна ся и си мълчете - да ви е сладко!
40
1
 
2
 
! Отговори
българин преди 1 година
До: Шах Номер 45 Напротив, не беше точно така. Тогава нямаше толкова много бензиностанции като сега, и нямаше толкова магазини като сега. Но пък по вечерните новини по телевизията в "По света и у нас" в 8 часа редовно говорителят четеше постановления на Министерския Съвет за увеличаване на цените на горивата. И баща ми палеше "Москвича" и се редяхме на километрични опашки на единствената бензиностанция в махалата да заредим догоре от по-евтиния с няколко стотинки бензин!