Камбарев отговори на Караджов

Настоява, че министърът е искал средства за допълнителни разходи
Обновена: 9 юни 2022 16:42 | 9 юни 2022 14:29, Росен Стойчев
1
Камбарев отговори на Караджов
Снимка: БГНЕС

"Не можем да искаме допълнителни 3 милиарда в периода на криза и да се поставят условия, че ще напуснат, ако не ги дадем".

Още по темата
Това разкри представителят на Продължаваме промяната Михал Камбарев пред Нова Нюз.

По думите му е трябвало това лято да се ремонтират пътищата на България, защото ставали опасни. На фирмите е било позволено да продължат да поддържат пътищата до края на лятото.

"Гроздан Караджов не желаеше да одобри плащанията за пътностроителните фирми, защото ще стане клиент на прокуратурата. Затова му беше нужна санкция на НС, защото на нас не може да се търси отговорност. На 6.06. той поиска средства от Асен Василев за допълнителни разходи на АПИ", добави Михал Камбарев.

 И допълни, че Рашков е безстрашен и би се справил чудесно да управлява КПКОНПИ.

Според него има една възложена обществена поръчка на фирма от миналото. "В поръчката е имало 12 фирми, 10 от които са елиминирани по неясни причини. Останали са две и е останала една. Съмнявам се 10-те фирми да се явяват за пръв път и да бъркат нещо. Продължават да се премахват неудобните", посочи Камбарев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
КПКОНПИ-РАШКОВ... преди 1 година
Веднага освобождава запорираните по 200 000 000 (млн) лева на Черепа и Прокопиев....... ПП =БСП = Свидетели на ЧЕРЕПА.....