ГЕРБ внесе вота на недоверие срещу кабинета

Поиска и поправки в Изборния кодекс за връщане на хартиената бюлетина
Обновена: 15 юни 2022 09:23 | 15 юни 2022 09:23, Камелия Цветанова
67
ГЕРБ внесе вота на недоверие срещу кабинета
Снимка: БГНЕС

Вотът на недоверие срещу кабинета за провал във финансовата и икономическата политика на правителството вече е внесен в деловодството на парламента. Под него са се подписали 59 депутати, съобщи председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Още по темата

„Убедени сме, че трябва да дадем възможност на гражданите на предстоящите избори да гласуват и с хартиена бюлетина и дори сме предложили в програмата за тази седмица на НС да бъде разгледан онзи законопроект на БСП, който два месеца престоява в чекмеджето на председателя на правната комисия от ПП“, посочи Атанасова.

Предложението на БСП също е за връщането на хартиената бюлетина.

„За нас е необяснимо как коалицията, част от която внася такъв законопроект, другата част да не допуска за разглеждане и обсъждане на темата в детайли“, коментира тя.

Поправките в Изборния кодекс обаче не влязоха в дневния ред на парламента, защото както обясни председателят на НС Никола Минчев, няма доклад от правната комисия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
1
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Хахав гербер съм аз, в на Боко ръцете пластелин, за 20 лева душата продавам, за още 20 и други неща правя. За магистралите на Боко рева, че зор нямам къде да застана, като вожда на *** аз да се предложа, магистрално цвете съм аз. Липсват ми годините на спокойствие, когато вожда възхвалявах, на конгреси да ходя, като парче месо да ме продават и песен да пея. Ей герберски времена, изпълнени с подкупи и вечери прекарани в чужди легла.
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хартиената блюлетина, ГРОБ знаят как да фалшифицират! За това им е зор да махнат машините!
50
4
 
0
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ДА се махат тези пъпъ и *** около тях Оставка Избори Оставка НЕКА дойдат отговорни политици които с действията си да помогнат на България да се измъкне от тресавището в което ни бутна пъпъ и *** около тях стари Мутри божковисти платени съсипаджии на страната ни Стига толкова Кражби разруха потъване невиждана инфлация а те си крадат и драпат със зъби и нокти за кокал
49
4
 
4
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
Разтуряйте панаиро на Киро .
48
2
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Целия свят се дигитализира и върви напред, само комунистите от герб си искат хартиената бюлетина за да може рома, да измери с ръката си къде трябва да сложи Х за да си получи парите от партията. За това е целия рев! Бюлетините трябва да са разбъркани и без номера до името на партията! Машините са проблем само за политоцо които разчитат на купен вот от махалите!
47
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радвайте се .Ще има коалиция: ГЕРБ,ИТН,Възраждане и ДПС.Възраждане срещу ваксините,а ГЕРБ за ваксините.ГЕРБ за прием на Македония,а ИТН и Възраждане срещу Македония.ГЕРБ,ДПС за ЕС и НАТО,Възраждане срещу НАТО и ЕС.ГЕРБ и ДПС за Украина,Възраждане срещу Украина.Още много неща,но като имат обща цел КРАДЕНЕ,няма да е проблем за коалиция.Всичко в интереса на "народа".Смешници
46
0
 
2
 
! Отговори
Ококорен педераст преди 1 година
Бутайте и правителство и парламент и всичко само моят Спецов в НАП не пипайте.....
45
2
 
4
 
! Отговори
Така е .. преди 1 година
Явно Нинова най после се е усетила, как Радев ги измами с машинките Мадуров.Тогава трябваше да протестира, като знае що за лекторат имат.Сега е късно. Превратаджиите няма да се откажат.
44
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спъват работата на парламента и правителството.
43
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ в момента не иска да управлява.Прави същото което прави ИТН.Апват работтата на правителството.Идеята е да ги злепоставят оред народа.Както високите цени така и лошите пътища са причинени от ГЕРБ и ВМРО(ДПС).
42
3
 
5
 
! Отговори
уточнение преди 1 година
До АнонименМарш в Дулово и Банки!
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен42-Защо за другите Европ.старани Русия не е спряла газа едностранно! Само нашите умници ни предадоха и ни карат да плащаме в пъти по-висока цена! Егото им е по-важно от оцеляването на тези,които разчитаха на тях и мислеха,че ще се случи нещо много по-добро ! ПОЗОР ! ГРЯХ С/У НАРОДА !
40
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мачакйте Кировци и Кокорчовци, айде на село или за Канада.
39
5
 
8
 
! Отговори
СССР преди 1 година
Арести искам да виждам ,факти за ограбили държавата гербери колкото щеш ,бой до дупка.
38
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 33 газът беше спрян едностранно от Газпром на 27 март. Оттук нататък няма правилен и грешен ход по отношение на газа. Суровина за изнудване на зависими държави като нашата. Защо Б.Б. построи ударно газопровод които обслужва интересите на Русия, загубихме транзитните такси по старата тръба, а не построи приоритетно връзката с Гърция, за да имаме възможност и други доставки?
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 26-- ОТ ТАКИВА БЕЗДУШНИ"ОБРАЗОВАНИ ОТВОРКОВЦИ"КАТО ТЕБ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 35 - Ами да. И затова вече няма да видят власт. Хората им писна!
35
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не искаме машинно гласуване, защото видиш ли - 98 годишният ми братовчед, дето е с деменция от 17 години, не можеш да борави с голям екран и да прочете върху кое трбява да се натиска!
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АЛО, МУТРИ, ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА МИНЕ ВОТА,Ч Е ЩЕ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТЕ В ТАЯ КРИЗА..
33
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нагли и безочливи крадци! Не заспиват, за да мислят денонощно как да се завърнат и да продържат бруталните кражби...!