ПП: Правим всичко възможно за политическия диалог

Бюджетът се крепи на морала на депутатите, изтъкна Георги Гвоздейков
Обновена: 15 юни 2022 10:56 | 15 юни 2022 10:49, Анисия Иванова
14

"Както заявявахме многократно, ние разчитаме на всеки един български депутат, който е отговорен, с висок морал и е пряко ангажиран с благоденствието на всеки един български гражданин. Отворени сме да приемем всеки един човек, който притежава тези качества", заяви депутатът Георги Гвоздейков от "Продължаваме промяната" в "България сутрин".

Той изтъкна, че всички български депутати са се заклели да служат единствено на интереса на народа.

"В тази актуализация на бюджета са заложени доста антикризисни мерки за подкрепа на българския народ и бизнес, така че ние се надяваме на морала на всички български депутати - да решат да подкрепят благоденствието на българските граждани. Математиката в случая не е фактор. Най-важно е в момента да излезем от кризата, така че решението на всеки един депутат се крепи единствено на морала", подчерта Гроздейков пред Bulgaria ON AIR.

По думите му е прецедент Министерството на регионалното развитие да поиска още 3,2 млрд. лв. повече в бюджета, така че тези пари са необосновани. Той обясни, че в бюджета са гласувани парите, които трябва да бъдат определени за ремонт и поддържане на пътища и всичко останало е спекула. Депутатът поясни, че щом парите се искат лично от министър Караджов, те не са съгласувани на коалиционен съвет.

"Ние работим и правим всичко възможно да намерим политическия диалог в името на гражданите и да преодолеем всички кризи. Разчитаме на това всеки един да направи своята преценка за какво е в Народното събрание и какви интереси трябва да изпълнява. "Продължаваме промяната" е готова за избори. В крайна сметка това е инструмент на демокрацията, който трябва да бъде употребен", посочи Гроздейков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А къде беше вашия морал до сега? Сетихте се,че трябва да има морал сега,когато виждате,че сте най-мразеното и позорно правителство! Сега,когато всички лъжи ви се изчерпаха,а не искате да изпуснете мазния (все още)кокал! Сега се сетихте,че народа е обеднял и гладен! Безрамници!
7
1
 
2
 
! Отговори
Taню преди 1 година
Срамно и безумно е, каквото правят руските пoдл0ги в момента. Протестите са на ход!
6
2
 
9
 
! Отговори
додо преди 1 година
В тая смешна харварска партия пъ пъ пъ пъ са само педерассти, олигоффрени, селендури и просттитутки.....
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промяната Приключи Пълна Парлама правят всичко възможно да останат на власт, понеже са поели ангажименти към олигарси клиенти на прокуратурата и чакат още милиарди от комисионните за газ и оръжие. Точка.
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво трябва да се случи, за да се сетят просто Киро и кокорчо, че приключват?! Небето да падне върху Земята ли?! Какво е това вкопчване във властта. ОСТАВКА
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В парламата може да срещнете на причудливите фамилии.Като тази Българска фамилия Гвоздейков. На 50 години съм и си мислех че нищо неможе да ме учуди и всичко съм видял но този сеяндур ме изненада. За пръв път от 50 години чувам за такава фамилия а колко още има такива никой незнае. Пиронкова гвоздейков свинаров овчаров говедаров все фамилии от парламента.
2
3
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
за какъв морал говориш на киро и лена ли те не знаят че господ наказва такивахора много жестоко хаиде махаите се и повече да не сме ви видяли
1
3
 
12
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 1 година
Кики Прелюбодееца, който си разкарва любовницата на държавна сметка, щял да търси хора с "висок" морал ? Или Обратният Кокорчо? И кой ще търси диалог с останалите партии, Дамаджаната ли, който ги гонеше като диверсанти по изборите? П.П. Перверзията Продължава!