Балабанов: Когато се придържаме към фактите - сме мафиоти

За да има предателство, първо трябва да бъде дадено доверие, заяви той
Обновена: 21 юни 2022 11:51 | 21 юни 2022 11:40, Нели Христова
32
Балабанов: Когато се придържаме към фактите - сме мафиоти
Снимка: БГНЕС

Да променяш, да реформираш, да се бориш с корупцията, да защитаваш честта и достойнството, са все качества, които трябва да бъдат подплатени с дела, а не с фалшиви фрази. Илюзия за промяна, която носи със себе си единствено разочарование. Докато отсреща крещят, че съм и, че сме част от мафията, е редно да се опрем единствено и само на фактите, които ще дадат възможността на българското общество да създаде собствената си теза. Това заяви депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов от трибуната на Народното събрание.

"Напоследък, когато говорим свободно, и се придържаме към фактите, сме мафиоти. Не знам дали ви прави впечатление, но от вчера и президентът е част от мафията. Изведнъж и той е ГЕРБ и ДПС - защото е свободен, независим и казва истината. Понеже тя, грозната истина, не се хареква на Кирил Петков и Асен Василев, затова и президентът е част от мафията", допълни още той.

"Кой обслужва мафията и защитава мафиотските интереси на "Капитан Андреево" - независимият народен представител Георги Георгиев. От вчера почтен и морален, врекъл се във вярност на "Промяната", а преди няколко седмици в комисия гласува с ГЕРБ, обслужвайки мафията. Чие е придложението Министерството на регионалното развитие и благоустройството да отпусне 2,5 млрд. лева, които, според тях са потънали за незаконни строежи? Предложението е на Кирил Петков и Асен Василев. Подкрепено от законово гласуване в парламента. Съдебната реформа - да сте чули скоро премиерът да е коментирал главния прокурор Иван Гешев? Отговорът е не. Колко души, които са заемали висши държавни постове и са били символ на корупцията, за задържани от Бойко Рашков, каквито обещания бяха давани в началото на управлението? Нито едни. Извинявайте, един беше задържан, а резултата бе да си втвърди избирателите", коментира още Балабанов.

Той цитира доклад, според който България е с най-висока корупция в ЕС, а инфлацията е двойна от тази в ЕС.

"Къде са потъналите 9 млрд. лева изчезнали за 9 дни", пита той.

"Господин Никола Минчев и това, че не е председател на НС, не е защото не е уважаван от народните представители, а защото не спазва законите", каза още депутатът от ИТН.

"Северна Македония - доказателствата за национално предателство са налице. Това дори не е новина. Новината е едно френско предложение, което има за цел за изчисти съвестта на Кирил Петков. Къде е българското предложение? Какво ни казват французите - вие пуснете Северна Македония, пък ние ще ви обещаем", обясни Балабанов. "Главният архитект на френското предложение е Кирил Петков."

"За да има предателство, първо трябва да бъде дадено доверие. Такова беше дадено и повече от 6 месеца то не се оправдава. Беше дадено и на шестима души, които сега седят в дъното на залата (независимите депутати, отцепили се от ИТН - бел. ред.). Всъщност, разсъждавайки върху това, че един човек и неговият външнополитически екип направиха всичко възможно, за да продадат българския интерес, тези на последния ред не предадоха Слави Трифонов, нито Тошко Йорданов, нито Ива Митева, нито Силви Кирилов или Любомир Каримански, нито останалите ни колеги, с които са били един отбор. Те предадоха България. Няма нищо по-велико от усещането, когато си на страната на истината", завърши Станислав Балабанов.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
1
 
! Отговори
xoxo преди 1 година
Браво за думите на това момче.А комсомолците на американското посолство просто не си заслужава да коментирам.
25
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Попският зет,е с ограничено мислене по отношение на процесите въобще..Душа на предател отглежда слугата на Слави.Това само може.
24
8
 
11
 
! Отговори
Много страшно преди 1 година
Много страшно гледаш бе, Джебчията Балабане! Много страшно, точно като истински мафиот и престъпник от подземния свят, каквито впрочем са ортаците и аверите на Сакатия ти лидер от Учиндол! Да, мафия сте, продажна, коварна и двулична чалгарска сбирщина, която излъга не само избирателите се, но и целия български народ! Ами, Джебчия Балабане, предател - червей си се пръкнал и цял живот ще пълзиш! Сега пълзиш в краката на Сакатия, а утре като се вдърви напълно, в сараите ли и ще пълзиш?!
23
6
 
20
 
! Отговори
да, ама не преди 1 година
Апологети на Трифонов задават въпрос, защо изведнъж Славчо е станал мафиот? Отговор , не е изведнъж---винаги е бил за парите на мафията. Помня как им изпълняваше концерти и как плака на погребението на Илия Павлов. Само за протокола---аз не съм плакал на погребение на мафиот ....... Изводът е за избирателите......
22
14
 
11
 
! Отговори
Тихомир преди 1 година
Така като чета коментарите отдолу - мнооооого ***.Т народ, много. Вервайте на мантрата, че ИТН и Слави са мафия, що никой не попита как така станаха мафия изведнъж, що до сега 6 месеца нито Кире либерало, нито Кокорчо не споделиха тази важна информация с нас, медиите, с Бойко Рашков, с НАП, с КПКОНПИ ? Защо никой не се замисля за това, защо Кире управлява 6 месеца с мафията преди да се престраши да я нарече така, и то БЕЗ доказателства. Ами то така и аз мога да кажа, че той е мафия!!!!
21
2
 
5
 
! Отговори
333 преди 1 година
Виждаме безпрецедентно боричкане между различните групировки от бг мафията. Хванали са се за гушите, защото кокалът е оглозган , и няма много за крадене вече. Всички са крадци и измамници, но сочат другия за мафиот. Жалка картинка в милата ни рОдина.
20
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е човека!!!!
19
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Секс, наркотици и рокенрол" се замества с "Чалга, пестициди и нитрати". "Обичам шопската салата с пестициди и нитрати, ракия менте да пия и чалга до зори"
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затова "руколата" в салатата на оръжейния босс е била силна като новичок. Обвинявахме руснаците и Путин, а били виновни Чалгарите. Яка нитросалата с пестициди от Капитан Андреево! Силна като новичок. Разкрихме случая.
17
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чалга, пестициди и нитрати - това получихме от Оркестър "Чалгарите". Благодарим за нитрочалгата. Нитрочалгата е усилена турбочалга. Извини се, бе, Чалгар!
16
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом сте се съюзили с ГЕРБ и ДПС,значи сте мафиоти.Точка.
15
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИТН крият далаверите на Капитан Андреево с Македония. Перачи на пари и услугаджии на приятелите мафиоти на митницата. Оказва се, че Чалгарите не само са тровили духовно народа, а са помагали да го тровят и с пестициди и нитрати. Толкова вреден е чалгаризмът. Дрога, контрабанда, корупция на митницата и ограбване на държавните такси.
14
12
 
3
 
! Отговори
Do 14 преди 1 година
Всички анти-гербаджии са така
13
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чалгаропитеци и мафиоти - това сте ! Знам го още преди да помиришете политика , но не очаквах толкова много наивници да гласуват за подигравката ИТН !
12
8
 
13
 
! Отговори
hoho преди 1 година
случайност ли е, че всички познати, който са гласували за итн са леко пропаднали и вечно недоволни умствено ограничени индивиди. заслужават си мизерията.. просто толкова си могат
11
17
 
12
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Балабанов ги раскри кирчо и асен колко са честни
10
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я ти кажи защо шефа ви Слави Трифонов се движи с бронирани джипове и 5 човека въоръжена охрана щом не е от мафията?? От кого толкова го е страх и се пази?
9
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има двама имитатори на сяоите лидери.Единия Михалев ,дето направи всичко възможно визуално да мяза Костов.Другия *** е Балабанов,движи се ,говори и се прави на Слави.Нещастници...
8
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Балабанов смешенси
7
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крадеца вика, дръжте крадеца. А за Президента предател просто Румен.