Агов оптимист: В България има страхотна промяна

Коментар на български експерти
22 юни 2022 13:45, Росен Стойчев
66
Агов оптимист: В България има страхотна промяна
Снимка: НОВА

Аз съм оптимист за България.

Още по темата
Това каза журналистът Асен Агов и обясни, че оптимизмът му се дължи на това, че вижда много млади хора по площадите, които се борят за свободата си. По думите му у нас има страхотна промяна – „за пръв път виждам депутати да напускат парламентарните си групи по морални, а не по материални причини”, уточни Агов пред Нова.

Ивайло „Нойзи” Цветков пък каза, че не е оптимист, защото и в двата лагера имало какво да се желае. По думите на антрополога избори в момента са по-скоро лош вариант. Според него при завъртане на политическата рулетка е възможно "Продължаваме Промяната" да предложат за нов министър-председател досегашния председател на НС Никола Минчев.

Политологът Евгений Дайнов заяви, че не вярва вотът на недоверие към кабинета „Петков” да бъде гласуван в парламента, защото, по думите му, номера от 20 век не работят в 21 век.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
0
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Отбор антибългаристи.
56
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голямо облъчване по всички телевизии. Само тия от ПП много убави. Без тях направо сме изгубени :):):)
55
6
 
6
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Да, има голяма промяна ,но към по зле .Какво толкова свършиха за тези 6месеца.Не съм за тези умрели 25ст.на литър ,когато цената беше към 2лв.и 80 и 90ст.Сега е 3лв 40,50ст и още не е в сила .Говоря по принцип ,за свършена работа.Нищо ,просто нищо.Изтеглиха там някакви кредити да заробят бъдещ.поколения.Ами ,то кой не може да изтегли кредит .Всеки може и после деца и внуци да му мислят.Както каза Дилян Добрев всяко новородено с табелка на ръката ,,Длъжник на Бг с 40,50хил .лв.Не може така.,
54
4
 
2
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Щом Агов е оптимист, БСП със шанс за власт и пари за собствен джоб!
53
4
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
голяма промяна аморални хора ходят по чужди квартири ползват ресурси надържавата до солун и млади хора на площадите подкрепят това поведениеа за вярващите хора това е голям грях чудесна промяна няма що ще видитегоспод как ще ни накаже за тази разпасаност
52
1
 
4
 
! Отговори
до до ъц преди 1 година
Нито един от излезлите от робството израелтяни в Египет не стъпва в Обетованата земя, включително и самиятМоисей! Само родените в свобода в пустинята, без обременено робско съзнание, влизат в Обетованата земя!
51
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ъц/35 Защо този Мойсей е въртял из пустинята точно израелското племе, а не някои други??? Моля, обяснете.
50
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
за пръв път виждам депутати да напускат парламентарните си групи по морални, а не по материални причини, уточни Агов --------- ха, ха, верно ли бе :)
49
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде я тая промяна бе Агов.Ти в магазин влизал ли си последните 6 месеца?Ти гориво зареждал ли си скоро с твои пари?Промяна имало,има я да в празните ни джобове я има.
48
2
 
5
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Промяна има,че има - през 2013 срещу избирането на Пеевски от парламента протестираха 40 дни над сто хиляди души ката ден,а днес никой митинг не може да събере и пет хиляди.Где ли са хората?
47
3
 
11
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
"Промяната" наистина е страхотна, нечувана, вълнуваща, стресираща. Особенно като влезеш във магазинните вериги, ако спреш по принуда на бензиностанции, като си плащаш сметките за транспорт, почивка.../// А тия жадни и гладни-ненаситни дежурни наем-ници за внушения по нашите медии са, направо за съжаление=презре-ние...
46
4
 
5
 
! Отговори
тея преди 1 година
смешнициагоф и шамана ръсят бисерихахахахахххххахххахххах
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Онзи ден изкопаха "класната" та се сетих за Црън Ваньо, днес реанимираха Асанчо Агов, утре кого ще довлечете? Лучников ли ще довлечете от гробищата, за да ви крепи мандракулките?
44
2
 
8
 
! Отговори
Натовеца преди 1 година
какви експери са тия *** соросопитеци!
43
4
 
9
 
! Отговори
Край преди 1 година
Оптимизма на агент Агата ме прави песимист
42
1
 
7
 
! Отговори
до Пенчо преди 1 година
Моята жена ме научи на един трик, дава 20 лв. и ме праща на магазин (в момента кракът й е гипсиран). Казвам й " Ама няма да ми стигнат". А, тя отговаря "Именно, няма да купиш ненужни неща"! -))))
41
5
 
15
 
! Отговори
K.Коцев преди 1 година
Прав е човека - по-страхотна промяна на цените за всичко не е имало от поне 40 години !А колкото за свободата за която се борили младите хора,то и Агов не се е борил за свобо да и едва ли знае какво е да се бори човек за свободата си -- той просто използва готови фрази!
40
4
 
20
 
! Отговори
Пенчо преди 1 година
Верно бе Ага, страхотна промяна - всеки път като ида в магазина получавам страхова невроза.
39
4
 
23
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Сигурно е уредил унуките на суджук при Просто Киро :)))
38
4
 
18
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Тоя дърт червен комунис изяде много грантаджийски ФАЩ суджук :)))