Атанасов разкри какво има в паметната бележка на Генчовска

Очаква да няма кандидатура за председател
Обновена: 22 юни 2022 11:31 | 22 юни 2022 08:46, Росен Стойчев
0
Атанасов разкри какво има в паметната бележка на Генчовска
Снимка: БГНЕС

Северна Македония е измислена тема, която да служи на ИТН като перде, за да прикриват апетитите си за пари. Това обяви народният представител от ДБ Атанас Атанасов пред БНТ.

Каза още, че е чел въпросната паметната бележка на външния министър Теодора Генчовска от срещата на премиера Кирил Петков с еврокомисаря по въпросите на съседството и разширяването на ЕС Оливер Вархей.

"Вътре пише, че премиерът, разговаряйки с комисаря Вархей, е поел ангажименти да създаде условия в България за това да бъде вдигнато ветото за започване на преговори", каза Атанасов.

"Началото на днешното заседание на НС ще е доста безплодно.

Още по темата
Всички ще се дърпат и никой няма да предлага кандидатура за председател на НС. Вероятно ще се провали изборът на председател, което опозицията цели, за да показва, че управляващите нямат мнозинство и са слаби", добави Атанасов

От "Демократична България" не са обсъждали тяхна кандидатура за председател на парламента, каза още той.

Коментирайки вчерашните дебати Атанасов заяви, че около ИТН се говори само за пари, което води до "много сериозни подозрения за мислени корупционни схеми, които са пресечени от премиера и финансовия министър, което навлече гнева на ИТН".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари