Василев категоричен: Вървим към избори през септември

Рано или късно очаквах, че ще има сблъсък с мафията, каза той
22 юни 2022 20:02, Нели Христова
87
Василев категоричен: Вървим към избори през септември
Снимка: БГНЕС

Рано или късно очаквах, че ще има сблъсък с мафията. Той се случи покрай бюджетната процедура. Насложиха се редица кризи за мафията. Това заяви вицепремиерът и министър на финансите в оставка Асен Василев след гласуването на вот на недоверие на кабинета „Петков“.

„За да оцелее правителството, трябваше да има достатъчно хора, които да са смели и да влязат в битка с мафията. Ако се беше сформирало такова мнозинство, то щеше да бъде много устойчиво“, каза Василев по бТВ.

Той заяви, че „Продължаваме промяната“ са започнали да се готвят за избори. „Ние вървим към нови избори септември месец“, заяви Василев. „Силно се съмнявам, че новото мнозинство може да излъчи правителство, след като дори не успяха да излъчат председател на НС“, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Пред нас са блеснали житата....При Тошо не беше лошо,при отрочетата на червената номенклатура обаче всичко върви надолу.30 години вече.
55
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние вървим към нови избори септември месец, --------- вървите към канализацията, както преди вас отидоха "изпразни се мутри вън"
54
4
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
До АнонименГербаджийската прокуратура не е спирала да им диша във врата. До момента обаче нищо не успяват да изкарат. Защо ли?
53
1
 
5
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
До АнонименТи изобщо знаеш ли къде е Харвард бе прости човече? Аман от дребни и неуки душици като теб!
52
11
 
20
 
! Отговори
иво преди 1 година
Ще има масов вот срещу крадците от Герб-Дпс.
51
12
 
20
 
! Отговори
w преди 1 година
Унекален фин. министър беше. Със зъби и нокти се бореше за намаляване на приходите и увеличаване на разходите и дълговете на държавата.
50
9
 
34
 
! Отговори
българин преди 1 година
Сега разбрахте ли,защо от 1300 г. история,700 год. не сми съществевали като държава?Елементарен,примитивен народ,мързелив,инфантилизиран,малодушен.Това сме ние.12 г ни крадоха и грабиха,и пак гласуват за банкянския шебек.30 г.дръндарския криминален тип краде парите ни,и допускаме да политически фактор,появи се лудия Коце,диваците гласуваха за него,чалгаря опростачи две поколения-подкрепяте го.Заслужаваш си прости народе да живееш в мизерия и да оскотяваш все повече.Такъв народ не заслежува помощ
49
8
 
10
 
! Отговори
Ново мнозинство! преди 1 година
Освен руските шпиони за "ново мнозинство" в парламента ще се борят и европейските българи, предвождани от Момчил Дойчев, съпредседател на Атлантическия съвет на България /АСБ/ и Николай Ненчев-водач на БЗНС. Про-европейците у нас най-после видяха истинският лик на путиниста Бойко Борисов, който с наши средства построи кремълски поток за Сърбия, като направи излишен газопровода през Украйна, за да може Кремъл да нападне украинците. Стана ясно, че всеки, който гласува за Бойко, гласува за Путин.
48
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Случаен минувач, ти не си човек
47
7
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Асане, защото е пасивен. Пасивният въобще не може да се възбуди от жена. Трябва активният да го оправи, тогава и пасивният свършва. Ако активният го изостави, пасивният изпада в тежка депресия. Така през 1954 са разкрили Алън Тюринг, активният му приятел го издал. И човекът се самоубил.
46
6
 
14
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Абе тоз що нема жена вече 50 гони :)))
45
3
 
9
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Аз също искам апартамент от 54 квадрата в София за 60 000 лева. Плащам. Ама няма...
44
6
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
На 12 май 2021 г. в качеството си на министър на финансите, Асен Васков Василев декларира: апартамент 54 кв.м. в София-град, придобит през 2016 г. за 58 572 лева. В чий апартамент живее министърът на финансите Асен Василев? Ако е построил тази разкошна къща - с какви пари, декларирал ли е произхода на средствата и платил ли е данъци върху доходите си? Съпредседателят на ПП Продължаваме промяната и вицепремиер Асен Василев, министър на финансите, дължѝ отговори на обществото!
43
10
 
17
 
! Отговори
Ду хаш ли преди 1 година
А Кокорчо....
42
6
 
16
 
! Отговори
Глупости преди 1 година
Всеки може да каже, че другите са мафия. Тия празни приказки нищо не значат. Важното е, че докарахте цялата държава до по-лошо положение. Заемите за милиарди пък за нищо ги нямате, тепърва ще видим колко ще ни излезат както лихвите скачат в цял свят.
41
7
 
22
 
! Отговори
Stoyanov преди 1 година
Тоя как нагло и от високо отговаряше на журналистите за летният сезон, имали сме туристи от Украйна. Айде сега бягай при туристите си от украйна противен сУпол!
40
4
 
20
 
! Отговори
Джоко преди 1 година
Бъркаш Ассенчо, много бъркаш.... Вашият проблем е липсата на всякакъв опит в управлението на дуржавата България. кото добавим и аругантното ви поведение гарнирано с изказаните простотий ( да духаш с...та) краят ви беше ясен още в самото начало... Не ме кефи създалото се положение, но... ха наздаве !
39
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
първо на поправителен в Харвард и тогава..
38
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мафията си ти, Асане!
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
47 "Ще мачкаме", добре, а какво ще работите? Нещо за държавата, за хората? Нищо