ВМРО този път обсадиха дома на Бойко Борисов, имаше спречкване

Причината е подкрепата на ГЕРБ за френското предложение за РСМ
22 юни 2022 22:31, Нели Христова
210
ВМРО този път обсадиха дома на Бойко Борисов, имаше спречкване
Снимка: Facebook

Симпатизанти на ВМРО начело със съпредседателите на партията Ангел Джамбазки и Александър Сиди излязоха на протест пред къщата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в столичния квартал Банкя.

Причината е решението на Борисов партията му да внесе проект на решение в Народното събрание за одобрение на предложената от Франция преговорна рамка за членството на Северна Македония в ЕС.

На живо включване във Facebook от Ангел Джамбазки се видя, че имаше спречкване между привърженици на ГЕРБ и протестиращите. "Вътре има малки деца", каза един от мъжете.

Протестиращите носят плакат с надпис "Не предавай македония", те запалиха и димки.

"Живеем в съдбоносни времена и трябва да вземем съдбоносно решение за бъдещето на Македония", заяви Джамбазки.

"Въпреки късния час, в който не ходиш на гости освен ако не си поканен, дойдохме да зададем няколко въпроса на човека, с когото управлявахме заедно. Но очевидно няма да се срещнем с него, видяхме се с негови привърженици", каза още евродепутатът.

"Това, което искаме да кажем на господин Борисов е, че тази кауза надминава всички вътрешнопартийни сделки, тя е повече от всчико и това, което трябва да се направи в следващите дни, е да не се допусне националното предателство. Не трябва да се подкрепян подкрепян протокол,  в който няма гаранция за правата на българите в Македония", допърни Джамбазки и заяви, че не са дошли да се бият с никой. "Прехвърчат искри, това е нормално. Събрали сме се хора, които се палят по тези теми", каза още той.

Вчера привържениците на ВМРО, отново начело с Джамбазки, бяха обсадили дома на премиера Кирил Петков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
2
 
3
 
! Отговори
ъхъъ преди 1 година
Мафията си купи още време за да си изчистят далаверките, че ги хванаха сгащени. Остава им само да бягат за да може да отърват кожата. За това събориха правителството, това което следдва обаче е сечене на глави от Кьовеши и Магнитски. Дупе да им е яко
166
0
 
4
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
ЛъжеПАТРЕОТИТЕ решиха да качат няколко гласа като се обяват против стария им работодател !Егати смешните ***, същите като Възраждане
165
1
 
2
 
! Отговори
Anonymus преди 1 година
Искахте да свалите ПП, свалихте ги.. Сега ще се окаже, че те не са били лошият герой.
164
0
 
2
 
! Отговори
читалище заря преди 1 година
ако българина си не беше преценил да отмени монархията, или некой беше застрелял кимон георгиев, осемдесе процента от днешния фарс нямаше да се е зародил изобщо.
163
0
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
чакаме бзнс да обсадят министерството на спорта. ква е тая кофти версия на матрицата дето съм се събудил в нея?
162
0
 
4
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 година
В къща сиротна в гората дълбоко, живей;))) Нея не знае никой плебей;))) Само животните горски са твои другари и човешкият поплак, не ще те товари с грижи и страсти преходни и смешни, суети и тревоги - погрешни. Не искай на человеците, цар да си ти! Неблагодарни, несетни ще са твоите дни!
161
0
 
7
 
! Отговори
Летеца преди 1 година
За самолетите няма ли да рекат нещо тия от мвро? А за тескеретата дет продаваха? А за всичките простотии дето направиха? Ся тръгнали на патироти да се правят-*** нещастни!
160
1
 
9
 
! Отговори
"Коледари" преди 1 година
Някаква остатъчна пасмина от "патреотите" на агент Иван Каракамчанов, предвождани от алкохолика Джамбазина, от вчера обикалят като "коледари" от къща на къща, за да бъдат забелязани, завалиите "патрЕоти"! Господи, какво падение, какъв срам и какъв резил! Добре бе, Търбух Каракачанов, добре, ти вече никаква ли власт нямаш над Джамбазина? Защо му позволяваш още повече да те прави за посмешище! Не ти ли стига, че народът те изхвърли на бунището и вече си почнал да се разлагаш! Затова смърдите!
159
0
 
15
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
вмро-то се щурат на кого да се натресат :) :) :)
158
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВЪТРЕШНО МИБИЦИОНЕРСКАТА РАЗБОЙНИЧЕСКА ОПГ
157
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега е най-удобният момент т.н. патриотични партийки да яхнат националистическата вълна и да се върнат в политиката. Само Болен не го виждам, ама и така са ми в повече, защото омразата не се яде и не лекува.
156
12
 
19
 
! Отговори
159-а преди 1 година
Надя, банкянска слугиньо на Тиквата, на уродливото делянпеевско чудовище и особено на Сакатото чудовище от дивана, дето вече с машинка си отваря устата, за да заблуди наивници, излъгали да да гласуват за чалгарската му сбирщина от *** като Хаджи Тошко Мръсния, Джебчията Балабана и фъфлещата Митева! Кирил Петков увеличи пенсиите толкова, с колкото това не направи Сикаджията за 12 години! Мафията, Надя, мафията свали Кирил Петков, понеже й спря кранчетата!
155
8
 
23
 
! Отговори
777 преди 1 година
Явно Баце се уплаши да управлява в тази криза, и за това направи този ход. На никой български политик не му пука за народа и държавата, интересуват ги само личните облаги. Боже пази България!!!
154
6
 
22
 
! Отговори
Влади преди 1 година
На какви се правят тези "патриоти" от ВМРО?( От тях произлезе и Копейкин, с руските байряци. ) А всички помним как ДСзадкулисието миналата година натисна копчето за изключване на Каракачанов и "независимата" ВМРО просто излезе от играта. Яви се на избори самостоятелно с ясната мисъл, че няма да влезе в НС, щото така е наредено на войводите и. Сега да не се правят на нещипани моми. А "патриоти" у нас, дал Господ.
153
7
 
15
 
! Отговори
Снайпер преди 1 година
Баце май е забравил за заканата на Сретен Йосич. Там му е проблема, а не американците.
152
6
 
12
 
! Отговори
Стерео преди 1 година
До АнонименИ защо да е вързана Македония за Русия и Сърбия ако не бъде приета в ЕС?Нали и сега е член на НАТО, как да е вързана с каишка за Русия?Тази опорка не върви:видете ли ако не ги приемем Русия ще ги контролира и и т.н.Пълни глупости са това.България за пореден път както през цялата си нова история беше предадена и продадена от политици за лични ,користни цели.
151
1
 
9
 
! Отговори
ЕДИН преди 1 година
Сами работят за пълна победа на Възраждане с некадърната си ппзиция.
150
9
 
18
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 1 година
Деса Дуловска от първа линия защитава Вожда, понеже и за касиерка в Кауфланд нЕма да я вземат!
149
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ко се правят на интересни, ще кажеш не знаеха че е предател досега :))) Нали беха в кабинеъа му :)
148
4
 
25
 
! Отговори
Урсула преди 1 година
Нашите проблеми са решени,сега Македония ще оправяме!Инфлация,цени на горивата,занемарена държава,всичко ни е наред само Македония ни е проблема?