ВМРО този път обсадиха дома на Бойко Борисов, имаше спречкване

Причината е подкрепата на ГЕРБ за френското предложение за РСМ
22 юни 2022 22:31, Нели Христова
210
ВМРО този път обсадиха дома на Бойко Борисов, имаше спречкване
Снимка: Facebook

Симпатизанти на ВМРО начело със съпредседателите на партията Ангел Джамбазки и Александър Сиди излязоха на протест пред къщата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в столичния квартал Банкя.

Причината е решението на Борисов партията му да внесе проект на решение в Народното събрание за одобрение на предложената от Франция преговорна рамка за членството на Северна Македония в ЕС.

На живо включване във Facebook от Ангел Джамбазки се видя, че имаше спречкване между привърженици на ГЕРБ и протестиращите. "Вътре има малки деца", каза един от мъжете.

Протестиращите носят плакат с надпис "Не предавай македония", те запалиха и димки.

"Живеем в съдбоносни времена и трябва да вземем съдбоносно решение за бъдещето на Македония", заяви Джамбазки.

"Въпреки късния час, в който не ходиш на гости освен ако не си поканен, дойдохме да зададем няколко въпроса на човека, с когото управлявахме заедно. Но очевидно няма да се срещнем с него, видяхме се с негови привърженици", каза още евродепутатът.

"Това, което искаме да кажем на господин Борисов е, че тази кауза надминава всички вътрешнопартийни сделки, тя е повече от всчико и това, което трябва да се направи в следващите дни, е да не се допусне националното предателство. Не трябва да се подкрепян подкрепян протокол,  в който няма гаранция за правата на българите в Македония", допърни Джамбазки и заяви, че не са дошли да се бият с никой. "Прехвърчат искри, това е нормално. Събрали сме се хора, които се палят по тези теми", каза още той.

Вчера привържениците на ВМРО, отново начело с Джамбазки, бяха обсадили дома на премиера Кирил Петков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
2
 
16
 
! Отговори
Ники дуддука преди 1 година
Дами и господа, след Бялата Златка,имаме нов златен пръст!Дами и господа-Слаавиииии Тривоноооов!
146
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия от ВМРО са пълна трагикомедия. Трансперантът им е "Не предавай Македония". Значи да не предавата Македония на ЕС, а тя да си стои на каишка вързана за Сърбия и Русия. Това е желанието на шкембе-патриотите на агент Иван, до един руски поцелуйковци и коминтерновски послушници.
145
6
 
20
 
! Отговори
Карабуйков преди 1 година
Вътре имало малки деца!Ами нека разберат какъв дзвер е дедА им, та като пораснат да не станат като него........
144
4
 
8
 
! Отговори
Манчо преди 1 година
То този Каракачанов с Досие от ДС и се говори и за Сръбско .Задействаха го явно .А той си ги задейства неговите пипала.Е за Пари е Ама вече не е за много Пари ,Защото спонсора воюва, на практика със света закъсва яко финансово и явно няма да е в състояние да плаща на компрометирани партии на Шкембе Войводи.А инъче какво по добро най братският ни народ да влезе и се ползва от благата на Обединена Европа.Защо му пречим и следваме чужди анти Български интереси.
143
8
 
11
 
! Отговори
Мачкайте мутрата преди 1 година
Мира не му давайте!! Сън да не спи!!
142
8
 
16
 
! Отговори
ББ преди 1 година
да живее автобусната "демокрация" платена от пеевски-боко-***---с милиардите ограбени от децата ви Братя Българи!!!
141
2
 
7
 
! Отговори
ББ преди 1 година
я джамбазки се усетил,ама боко словоблудства 12 г с Македония,ама вие му топлехте умрелият,и сте пУтриоте...то и копекин си пъне,ама му верват в гетата срещу рубли...пък те вече не са платежни...абе сложно...крадат от Българите все още...ама и това ще свърши след Изборите!Избори ПП...нека си вярват...вярвайте в Народа ни!!!БГ патриот уж...и турско ц.г.не...ама ни управляват с парите на пеевски ограбени от нас!
140
11
 
12
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Жамбазка беше ли ходил в казармата или беше учил разказвателен предмет наречен право 10 години за да не ходи в казармата? Някой би ли ми припомнил? Някой ще ми припомни ли защо човек имащ забележете, само едно дете, говори за семейство. Та то има научни доказателства, че мъжете с едно дете са хомосексуалисти. Хахахахаха
139
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия дигат джабала, защото замириса на избори. И тая партиика е жалка и не си струва да си дадеш гласа. Там няма нищо, само далавера и държавна хранилка.
138
2
 
14
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Тиквата да пуца с пищова Жамбаски :)))
137
4
 
21
 
! Отговори
Даме Груев преди 1 година
Пак циркове, пак нагласени работи. До вчера тия *** бяха коалиционни партньори. Далаверата вървеше. Сега уж се карат. Заради ***-КЕ-ДО-НИЯ!! Искат само кокала и властта, нищо друго не ги интересува!
136
4
 
8
 
! Отговори
Минчо водопроводчика преди 1 година
Като следя какво се случва , мислех и аз да се наредя за политик с нов политически "ПРОЕКТ" , ама ако така ще ми крещите и ще се дърпате под терасата , по добр е да се откажа !
135
10
 
9
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Като ги гледам Киро и Кировци колко са кухи са ми с.ме.ш.ни .Тия се въобразяват,че ще бъдат вечно млади.Пълни кукувици.А като виждам колко са нагли и как си възпитават децата още по - нагли от тях,лигльовци ,лигли,още по-голямо консуматори от тях които си въобразяват,че имат само права но не и задължения.Един ден ще ви бъде разказана играта Запомнете го добре
134
2
 
3
 
! Отговори
влюбен в жена си преди 1 година
Аз за 10-те причини за щастлив брак - тук ли да коментирам ?!
133
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грешно заглавие. ВМРО са пред дома на Борисов за да искат пак да ги включи във властта защото паричките от продажбите на паспорти взеха да привършват. Този път са готови и на открита коалицзия с ДПС.
132
10
 
9
 
! Отговори
Кольо преди 1 година
Киро си е един въздухар който е далече от материята политика .Той не гледа настоящето,а гледа бъдещето и то много ведро,привиждат му се само розови картинки Търчи като изоглавен до студията на слугинските му телевизи- БТВ и Нова и дрънка неговите си овехтели лъжи-мафията вън ,а тя е при него и БСП с Най- много милионери,приватизаторката Нинов печена лъжкиня , ДБ -Маджо Бобокови ,Сашо Дончев Божков...Лъжец от класа
131
3
 
1
 
! Отговори
септември 1944 преди 1 година
Външния министър на Англия Антъни Идън заявява че изтегляне на бг войска от 70 хиляди войнци от беломорието и западна Тракия трябва да се извършва предварително, преди каквото и да е примирие. САЩ отказва на България срещу Англия и Гърция.
130
1
 
16
 
! Отговори
Македонец преди 1 година
Нагледал съм се на квази-патриоти. С кой се е спречкал този патрЕот, с жената която разхождаше внучето ли? Миналия път се спречка с възрастна съседка на Кирил. Може ли поне някой да разясни за какво точно се бори този индивид( освен за власт и пари)
129
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата няма да си угасне в леглото. Освен, ако някой превъртял човечец не го заколи, докато хърка гол и пиян.
128
13
 
12
 
! Отговори
Надя преди 1 година
Абе ей кировци я млъкнете,защото мафията е при вас кой си говори с Маджо,кого видяхме тия дни снимка с Бобокови-Хр.Иванов,в чии офис са ДБ- на Сашо Дончев,кой е Атанасов (Гнома)ченге, доносник,участвал във Възродителния процес,Кой е бащата на Киро ченге,доносник от Екогласност,кой ви плащаше протестите-Божков,кой ви довлече и ви подкрепяше в лъжите-Радев слуга на олигарсите,със стратегически съветник Ал.Маринов ченге създал мутрите-СИК.Брутални наглеци,продукт на ченгета,мафията .олигарсите ще