ВМРО този път обсадиха дома на Бойко Борисов, имаше спречкване

Причината е подкрепата на ГЕРБ за френското предложение за РСМ
22 юни 2022 22:31, Нели Христова
210
ВМРО този път обсадиха дома на Бойко Борисов, имаше спречкване
Снимка: Facebook

Симпатизанти на ВМРО начело със съпредседателите на партията Ангел Джамбазки и Александър Сиди излязоха на протест пред къщата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в столичния квартал Банкя.

Причината е решението на Борисов партията му да внесе проект на решение в Народното събрание за одобрение на предложената от Франция преговорна рамка за членството на Северна Македония в ЕС.

На живо включване във Facebook от Ангел Джамбазки се видя, че имаше спречкване между привърженици на ГЕРБ и протестиращите. "Вътре има малки деца", каза един от мъжете.

Протестиращите носят плакат с надпис "Не предавай македония", те запалиха и димки.

"Живеем в съдбоносни времена и трябва да вземем съдбоносно решение за бъдещето на Македония", заяви Джамбазки.

"Въпреки късния час, в който не ходиш на гости освен ако не си поканен, дойдохме да зададем няколко въпроса на човека, с когото управлявахме заедно. Но очевидно няма да се срещнем с него, видяхме се с негови привърженици", каза още евродепутатът.

"Това, което искаме да кажем на господин Борисов е, че тази кауза надминава всички вътрешнопартийни сделки, тя е повече от всчико и това, което трябва да се направи в следващите дни, е да не се допусне националното предателство. Не трябва да се подкрепян подкрепян протокол,  в който няма гаранция за правата на българите в Македония", допърни Джамбазки и заяви, че не са дошли да се бият с никой. "Прехвърчат искри, това е нормално. Събрали сме се хора, които се палят по тези теми", каза още той.

Вчера привържениците на ВМРО, отново начело с Джамбазки, бяха обсадили дома на премиера Кирил Петков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
2
 
0
 
! Отговори
УФФФ преди 1 година
Така ли бе? Верно ли? Епа те т'ва па не съм го очаквал! Ако утре папа Франциск дойде в София и се обяви за лидер на... де да знам... Ал Кайда може би ? А? Няма да ме изненада уви.
106
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
131 когато се регистрираш по такъв начин сам си казваш че си тролл. Не се обяснявай, а изчезвай. Ако имахме нормален СЕМ тая медия щяха да я глобят всеки път когато регистрира такива като теб.
105
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВМРО искат президентска република. Наскоро Каракачанката го каза в едно интервю. Абсолютни кукумицини. Уж искат демокрация, а щели да подкрепят Радев за диктатура на президентска република. Паднаха ми в очите. Да се спасяват!
104
7
 
7
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
До Анонимен 125 --- Да колажът е на Путин във фашистка униформа. Какво толкова сте се разквичали. В това пространство се обсъждат статиите, а не участниците, техните профили, никове, колажи и прочее.
103
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко отива в зандана, колкото и да не им харесва на някои. Мутрата от Ипон се оказа страхлива и не се появи кога го викаха в парламента да каже за пачките и кражбите.
102
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще му ядат кюлчето на Борисов. Нищо не могат да му направят. Излагат се. Десетина човека се събрали и давай, юруш на маслините! Борисов е стратег. Чел е Сун Дзъ:"Сто пъти да влезеш в битка и сто пъти да победиш - това не е най-доброто. Най-доброто е да покориш чуждата армия без да се сражаваш."
101
1
 
6
 
! Отговори
Е,разгеле! преди 1 година
Сега ДПС ще пратят Байрактари на Украйна!Нали са евроатлантици! Ашколсун! Машала!
100
8
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
На Боко могат само да му пръднaт на паtката :)))))))))))))))))))))))))))))))
99
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще кажа на мама.
98
0
 
5
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Какви националисти са ВМРО, македонци са на 100%. Излъгаха много хора покрай Атака и Патриотичен фронт, а сега и Възраждане.
97
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Запалете му къщата както на онзи "цар" киро в катуница.
96
0
 
2
 
! Отговори
Натовеца преди 1 година
Ново видео от мен гледайте ме как ги наливам https://youtu.be/TXaLDVRA_Gw
95
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Патриотичните игрички на Джамбаза в Банкя.
94
6
 
11
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Когато навремето ви казвах, че ИТН или НТН - Няма Такъв Народ са от люпилнята на ГЕРБ, вие ме анатемосвахте. Слави изигра най-курвенската роля в политическата история на Република България, провали първото правителство, отказвайки коалиция и след това разгроми настоящото с много ловък трик, прегръщайки се с основателите си, коит чакаха достатъчно, за да скочат срещу правителството на Петков. Петков е млад човек без опит и сериозен антураж. Подляха му вода, но изгоря и Нинова.
93
2
 
9
 
! Отговори
Иху иху сватба преди 1 година
Копейката се ожени за Тиквата. На сватбата ще свири Ку Ку бенд, а кум ще е почетният председател Доган Ахмед.
92
2
 
1
 
! Отговори
Бранител преди 1 година
Баш ме интересова од тие там на сликата, дали имат стапнато у Македониа? А и од сите тука шо коментират, колку са биле макар еднч у Македониа?
91
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Маските паднаха и лицата които се показаха не се харесаха на хората ИТН и Възраждане се сгодиха с мафията.
90
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пошъл Театър. Единия е нещо между многострадалната Геновева и баба Илийца с кола, а другите са Крали Марко с маниер на бай ***. Вервам има балъци и за това представление. Слаба ми е драматургията господа.
89
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин е любовница на Мехмед Дикме, а Джамбаза на Хамид Хамид.
88
3
 
10
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
Видяхме ограната на Пеевски и Карадайъ, сега виждаме и охраната на Борисов.Мафията е една и съща, с различни имена ГЕРБ и ДПС, но подходът им е почти същия