Георги Михайлов: България няма нужда от предсрочни избори

Критики за действията на опозицията
23 юни 2022 17:37, Росен Стойчев
29
Георги Михайлов: България няма нужда от предсрочни избори
Снимка: БГНЕС

Опозицията ще търпи всички негативи от политическото им поведение. Парламентът има изключително важни задачи - приемане на трите фрагмента на актуализацията на бюджета за максимално бързо време. Това обяви народният представител от БСП Георги Михайлов пред Нова.

"Извършват пълен блокаж на дейността на парламента и цялата държава под всякакви предлози, опитвайки се да малтретира с неприемането и забавянето на бюджета.

Още по темата
Ако до края на тази седмица не се приеме бюджета за ДОО, не могат да бъдат направени плащания на пенсионерите. Това е много грозна постъпка", коментира Михайлов.

Според него известно на лидерите на партиите, блокиращи дейността на парламента е, че средствата по Плана за възстановяване са под риск и трябва да бъдат приети час по-скоро. "БСП ще подкрепи ефективно действащо правителство, защото България няма нужда от предсрочни избори", посочи Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България има нужда от тотално изчистване на цялата политическа ***. От А до Я.
24
0
 
1
 
! Отговори
АноН преди 1 година
Този пък и Той!
23
1
 
3
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 1 година
Да вървим на избори! Да ометем червените *** ЗАВИНАГИИИИИИ!!! които обаче живеят в ЕВРОПАхахаха жалкииии и страхливи.
22
0
 
2
 
! Отговори
До 18 преди 1 година
Забравил си копейкин ПРЕДАТЕЛЯ на Родината си!!!
21
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Ааа народа иска избори...а до изборите раша партийките и румбата ще свалят цените щот народа мисли че могат!!! Айде другаре нали можете...нали и вие припявахте за цените. Хайде да ви видим!!!
20
1
 
1
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 година
Христофор Събев предложи на престъпника Тиквар с голямата картуна/,,глава''/ с кръст в ръка да излезе пред аудиторията на БНТ да дойде да целуне кръста и се закълне че не е крадец. До ден днешен бившия главатар на силова групировка няма смелоста да го направи. Страхува се от Божието възмездие за лъжа и кражби от народните пари. За мен това е достатъчно да зная че срещу себе си народа има един обикновен престъпник. Той е политически труп също както бяха Костов ,Софиянски , ***....Но те го раз
19
1
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
От народа.....от канадския ли??? Хахаха хахахахаха нема страшно кирчо ще държи за парапето......да не те сърби......
18
3
 
3
 
! Отговори
Реалността преди 1 година
Не разбирате какво искат да кажат пп, бсп и дб.... ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА НАЛЯХА ПАРИ, ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ И СЕГА ПАК АКО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРЪСЯТ ЗА МАШИНИ И МАШИНАЦИИ ЩЕ ВЗЕМАТ ДА ФАЛИРАТ ТАКА!!!!
17
5
 
4
 
! Отговори
От народа преди 1 година
На България не и трябва предсрочни избори. Кирил сбърка, но в никакъв случай не е с мутрите - това, което те правят в момента, и се опитват в днес.бг да пишат глупости. Хора, не им вярвайте. Мутрите няма да се върнат! Така да е! Тиквата, Биков, Желязков, доган, Пеевски, карадаъй, Костов и техните шефове зад пердетата ще влезнат всички те в затвора. Така да е!
16
2
 
10
 
! Отговори
тя преди 1 година
Кой не иска предсрочни избори ?Тези които знаят ,че няма повече да са в парламента , а толкова мвого им хареса !
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А пък на този какво му се пише!Прокуратурата го разследва за кражби!Как ще иска избори рунгела!
14
1
 
10
 
! Отговори
Да,Михайлов, преди 1 година
според БСП България няма нужда от избори.Не се знае след тези избори леля Корни и камарилата и в НС дали няма да останат зад борда.Хипотеза: избори- БСП с тежък спад на гласувалите за нея-пореден конгрес,и този път вътрешната опозиция дръпнала килимчето под краката на Корни-тя и любимците и в НС аут от голямата политика,в която тя принизи драстично ролята на БСП с неизпълнимите си популистки обещания и я превърна в треторазрядна партийка.
13
1
 
9
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Колкото може по бързо да ви няма.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Септември или октомври ще има нови избори, колкото и да не ви се иска, а до тогава най вероятно Радев ще назначи служебно правителство, ако тези не съберат мнозинство да съставят временно правителство.
11
1
 
10
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Георги Димитров са изказа чакаме и Ленин :)))
10
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП, ПП и ДБ сте вече история.
9
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Премиера генерал Кирил Петков не трябва да подаде оставка, има подкрепа от ЕС и президента Зеленски айде стига с тия парламенти и глупости ние не искаме да има парламента!
8
2
 
13
 
! Отговори
Ако не знаех, преди 1 година
че Михайлов е професор(но съсипал хематологията и сега следствен с отнет имунитет),щях да си помисля,на базата на визията и стила му на говорене,че той е бивш партиен секретар на някое ТКЗС или фабрика.Нафукана безпардонност,с илюзия за лична непогрешимост и вяра в партийния чадър.Типичен партиен секретар от времето на соца,от онези казващи:"не ме гледай какво правя,а ме слушай какво ти казвам"!Прокуратурата да си свърши работата.
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде стига вече! Нови избори и да се види волята на народа. Или ви е страх, че няма да минете бариерата от 4%?
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се че няма нужда- нали трябва да взимаш заплата на депутат още 4 години.