Нинова: Новото мнозинство блокира държавата

Според нея то обрича хората
23 юни 2022 10:35, Александър Попов
77
Нинова: Новото мнозинство блокира държавата
И днес не се събра кворум. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Министърът на икономиката в оставка Корнелия Нинова изрази недоволството си от факта, че вече втори ден парламентът не работи заради липса на кворум.

"Шокираща е безотговорността на новата коалиция ГЕРБ, "Възраждане", ИТН и ДПС. Днес отново не влязоха в залата и провалиха кворума на парламента. Свалихте Минчев, свалихте правителството. Едни заради егото си, други заради интересите си.

А интересите на народа?

Още по темата
Ако до петък не се приеме бюджетът на Държавното обществено осигуряване, през юли няма да има увеличение на пенсиите. Ако не се приеме Законът за енергетиката, няма да се изземат свръх печалбите от енергийните дружества и няма да се подкрепят фирмите. Следват фалити и безработица. Ако не се намали ДДС и не се премахне акциза, горивата няма да поевтинеят.

Новото мнозинство е прокризисно. То блокира държавата.То ни вкара не само в политическа криза, но обрича народа на глад на прага на тежка есен и още по-тежка зима.

Събрахте се! Хайде управлявайте! Поемете и понесете отговорност за безотговорността си", написа тя в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Корнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма случай комунист да е напуснал властта доброволно.
23
1
 
7
 
! Отговори
Пак лъже преди 1 година
каква нова коалиция?Едно е постигане на мнозинство по определена тема,друго е коалиция.Лъже безпардонно,което е основна черта на всички от бившата вече коалиция.Търси евтини политически дивиденти от неинформирани бъдещи избиратели.Затова се проваляте,заради пълния дисонанс между приказките ви и направеното.На тебе ненапразно ти викат "мадамЛъжа".Що се касае до коалициите,видяхме вашата(подписана)какво направи.Народът намрази вашата коалиция и ти искаш да прехвърлиш омразата.
22
0
 
11
 
! Отговори
Давам акъл преди 1 година
Най-добре е да се разпусне НС , за да спестим някой леФ !!
21
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Импексова, на теб казаха ли къде акостира танкерът с втечнен газ?
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И за Нинова , както И за ТрифоноФ : ''ПОСЛЕДЕН ВАЛС '' !
19
2
 
12
 
! Отговори
. преди 1 година
"Събрахте се! Хайде управлявайте! Поемете и понесете отговорност за безотговорността си" - как ще управляват като не им е даден мандат *** Кyрнельо?!
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Запечатаха ви кацата с меда
17
1
 
4
 
! Отговори
аноним преди 1 година
Народа, не го интересуват политическите игри и борби за кокала/на всичките партии без изключения/.Той ще се вдигне и ще помете всичките ви.Бастилията...., жалка ще изглежда
16
5
 
10
 
! Отговори
перко преди 1 година
През 2019 година БСП не стъпи цял месец в прламента и Нинова обикаяше села и паланки да обяснява своята визия за България, но парламента си работеше! Никой не ви пречи а работите и сега, но просто се оказа, че няма с кого и се опитвате да налагате ова което сте решили без да има чувамост.
15
1
 
6
 
! Отговори
ега ти блокажа преди 1 година
БЛОКИРАТ,АМА НЕ РАЗПУСКАТ НС,ЗАЩОТО ИНАЧЕ НЯМА ЗАПЛАТКИ.
14
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кака Корни кръв повръща, власт не връща.
13
4
 
8
 
! Отговори
736365 преди 1 година
Ти Нинова, с партия столетница + изобщо не говори. Първо защото си най-старото статукво, второ отговори колко месеца наред не се явявахте в парламента /камо-ли регистрирате/ през едни други години. Трето, кажи от кои си, лява в дясно правителство или дясна, излъгала избирателите на БСП, че си лява, или най-точно на хранилката.
12
6
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
И какво е общото между еврейката капиталистка Никова и Благородна Русия,че виждам някакви коментари,поставящи я в качеството на пълномощен посланик на Руската Федерация. Единственният ,човек,който има правото да представлява Българо-Руската Дружда е господин Малинов. Костадинов,Доган и Нинова са аут!
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До номер 10:Хайде стига глупости.За първи път е такава простащина.Заплашват се,съдят се,клеветят се.За 30 и кусур години не е било такова падение.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойкот докато не тръгнат по съдилищата
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мен не са ме блокирали. Блокират политиците. Което е добре. Защото надали има и един случай за последните 70 години, в който някой политик да свърши нещо полезно. По-добре без тях като цяло.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радвам се,че не влизат.Театри и средни пръсти не ми се гледат.Да си ходят в някой бардак и да крещят там колкото искат разни работи за дyxaнe.Превърнаха НС в цирк.Дано новините от България не отидат в други дрържави.Срам и позор.
7
2
 
8
 
! Отговори
Слави преди 1 година
33 год.безкраен сериал с повтарящ се сценарии и различни артисти."Родолюбци и патриоти" на които им харесва да похапват баница
6
13
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Моля те,Руска Армиьо,просто нахлукне България и ги избий всички до един! Няма да има етнически българин,който да не Ви посрещне !
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То като работи правителството нищо не съм видял насреща. Нека да няма кворум докато не са разкарат бсп , пп и дб