Петков: Тошко Йорданов със Слави Трифонов са част от задкулисието

Премиерът подава оставка в понеделник
23 юни 2022 18:20, Петя Славова
114

След гласувания вот на недоверие към кабинета - президентът Румен Радев ще започне консултации с парламентарните групи за връчване на мандат за съставяне на ново правителство. Това ще стане, след като Кирил Петков подаде оставката на сегашното правителство в Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на президентството.
Още по темата

В отговор премиерът обяви, че подава оставка в понеделник сутринта. А при получаването на първия мандат от президента, би водил разговори за кабинет с досегашните си коалиционни партньори - БСП и "Демократична България", както и с независимите депутати.

"Нашата основна цел е борба с корупцията. А това не може да се случи, докато има коалиционен партньор, който е част от корупцията. От тази гледна точка, това не го виждам като възможност. Ако Борисов един ден реши да отиде на топъл остров, сигурен съм, че ще имаме много идеи за европейска България с част от депутатите. Но в този формат няма как да се случи", заяви министър-председателят, цитиран от Bulgaria ON AIR.

"Осъзнахме вече, че Тошко Йорданов и Слави Трифонов са част от задкулисието, с което се борим. 5-те изисквания на г-н Костадинов са неприемливи. Делян Пеевски, който вчера се появи за първи път от 6 месеца, за да натисне бутона за вота на недоверие, също не може да е партньор", посочи премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** и безотговорни хора нанесоха големи щети на хората
94
5
 
4
 
! Отговори
Оетар преди 1 година
Как можеш да говориш за други хора че са задкулисие ти също А и плюс това страшно много лъжеш ехидно се смееш когато лъжеш газът нали щеше да бъде четири пъти по-евтино от рускатаЕвропейската прокуратура го разследва за измама на европейски пари и тръгнал си да говориш за другите преди да направиш коалиция с тях не бяха мафия сега всеки който е срещу тебе е мафия
93
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ти 104 къде беше при управлението на Борисов, защо тогава не казвахте нищо!? Да не мислиш че аз не виждам цените! За високите цени първо ще благодариш на Путин , заради него и войната която започна! А това с цените е навсякъде но хората навън имат високи доходи и за това не усещат толкова инфлацията! Ако нашите доходи се покачваха през тези години , както трябваше да направиГЕРБ сега нямаше да мислиш с портофела си!
92
6
 
7
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
До 102 АЗ 102 ВЯРВАМ НА ТОВА КОЕТО ВИЖДАМ ТУК И СЕГА А ТИ 102 ЖИВЕЙ ОТ ГОЛИТЕ ПРИКАЗКИ НА КИРО ИНФЛАЦИЯТА 102 ЯВНО ЗА ТЕБ Е РАДОСТ ФАЛИРАНЕТО НА СТРАНАТА Е РАДОСТ ШУРОБАДЖАНАШКИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ ПРИВЕТСТВАШ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ГАЗ ТОК ГОРИВА Е ПРЕКРАСНО ВСИЧКИ ИНФРАСТРУКТУРНИ П.ОЕКТИ САБОТИРАНИ ЧЕ МРАЗИМ БОРИСОВ НО ЧЕ СЕ ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ НЕ НИ ПУКА Е ТОВА ЛИ ТЕ РОДВА 102 Е АЗ ЩЕ ТИ КАЖА ЧЕ ИМАМ РАЗУМ И НЕ ЖЕЛАЯ ТЕЗИ КОЖОДЕРИ ДА И ПЛАЩАМ ГРАБЕЖИТЕ
91
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов ще го предадем на САЩ в килията на Мануел Нориега.
90
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това , е най- доброто правителство, което сме имали до сега! И колкото и да лаете , това е истината!Мафията ги свали, защото те единствени не се уплашиха от нея!А вашите , страхливи лидери, просто решиха да вземат страната на задкулисието!Защото те самите са част от тези крадци ,а вие раболепно им вярвате на всяка лъжа , защото те се хранят от вашата наивност!!Вашата заблуда е трамплина им към власт и пари !!Уверявам ви че те и вас ще продадът ако се налага !!!
89
3
 
10
 
! Отговори
Михаааал преди 1 година
На кривия му пречи ........
88
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП,сгрешихте понеже се надценихте. Невежеството поражда увереност. Поразени сте от Ефект на Дънинг-Крюгер-илюзия на превъзходството. Тази когнитивна склонност, при която некомпетентни в дадена област индивиди страдат от илюзорно превъзходство и погрешно оценяват познанията си като много по-високи от действителното им ниво.С прости думи некомпетентните не разбират колко са некомпетентни. Жертвите на тази заблуда вземат погрешни решения и правят погрешни изводи поради свръх самоувереност.
87
6
 
11
 
! Отговори
ТОВА МИ ХАРЕСА : преди 1 година
"СОФИЙСКИЯ ОФИСЕН ПЛАНКТОН-НЕ Е БЪЛГАРИЯ"....... ЕЛЕКТОРАТА НА ППБКП НЕ МОЖЕ ДА ГО ОСЪЗНАЕ, И ДА СВЕДЕ УВАЖИТЕЛНО ГЛАВА ПРЕД ПО-УМНИТЕ ОТ ТЯХ....
86
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто просто Кирчо, да си беше пуснал вчера оставката, преди гласуването, можеше да имаш втори шанс. Сега си просто маскиран певец, гол цар, разменен съпруг и употребена салфетка.
85
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Форума на днес бг е дъното на /България.Тук коментира най лошия материал.
84
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз това отдавна го осъзнах, г-н Петков, така че ви разбирам напълно! Не чакайте Борисов да отиде на остров, а намерете начин да отстраните Гешев, който е гърбът, пазещ мафията в БГ от правораздаване, и оссъдете тези престъпници!
83
3
 
22
 
! Отговори
Ленчето го напусна преди 1 година
Не харесвала неудачници
82
2
 
19
 
! Отговори
Бай Кольо преди 1 година
На вас от самото ночало все някой друг ви е виновен.Казано е - не гледай сламката в чуждото око,виж гредата в своето.
81
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не тъжи, майко, не жали, че станах ази чалгарин, чалгарин, майко, депесарин.
80
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо и Ленчето няма да ходят вече в Солун с правителственият самолет на секс туризъм.
79
16
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
На сайта 24часа пише,че Слави на е подал задължителна декларация по закона за КПКОНПИ. А тази на Тошко от края на 2021 е за почти милион лева. А сега да правим изводи чия е била фирмата на границата печелела по 5000 на час?
78
1
 
28
 
! Отговори
АЗ,... ТЪЙ ВЯРНО.. преди 1 година
АБЕ, ТОЯ, ЗАЩО ОЩЕ СЕ ПРАВИ НА МЕНТОР..??...... УВОЛНЕН СИ, БЕ ***..... ОСВОБОДИ НЕЗАБАВНО КАНЦЕЛАРИЯТА..!... ОТГОВАРЯ СЕ:.. ТЪЙ ВЯРНО..!.. СЛУШАМ..!!
77
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ташко Африкански е болен от шарка. Мангъров го е прегледал. Няма нищо страшно. Или ще се оправи, или няма да се оправи.
76
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След изборите ще видиш другия формат, съвсем ще ти се изкриви усмивката.