Елена Гунчева напуска Народното събрание и "Възраждане"

Тя още вярвала на идеите, но не вярвала на лидера
Обновена: 24 юни 2022 07:09 | 24 юни 2022 07:03, Елка Василева
331
Елена Гунчева напуска Народното събрание и "Възраждане"
Снимка: архив, БГНЕС

Народният представител Елена Гунчева напуска Народното събрание и партия "Възраждане". Това обяви самата тя във фейсбук профила си.
 
Гунчева беше единственият отсъстващ от залата депутат, когато се гласуваше вотът на недоверие към кабинета. От партията й тогава съобщиха, че е в болничен.

Тази нощ тя написа: "След изтичане на болничния ми, ще си подам оставката като народен представител и ще напусна "Възраждане", въпреки че още вярвам на идеите. Но вече не вярвам на лидера".

Елена Гунчева изброява още причини за решението си - проблеми с пиара, хаотичната законодателна дейност, забрана за медийни изяви, кадровата политика на партията, която определя така: "Лидерът иска верни, а не умни и мислещи".

Според нея Костадин Костадинов се отнасял с пренебрежение към русофилите, освен това прибрал безотчетните пари на депутатите си.

Гунчева добавя и че усеща лично отношение към нея, „безотчетните пари, които се полагат на депутатите и които са били взети от партийната каса", както и сътрудничеството на партията й с ГЕРБ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


331
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
278
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кй
277
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е достоен човек, родолюбка и бореща се за по-добро бъдеще на населението, спазва законите и иска спазването на законите, като юрист и не е за лапачка в парламента, достойна жена. Да е жива и здрава!
276
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В сайта "Афера" , са пуснали писмото на Гунчева и са обяснили защо напуска.
275
1
 
3
 
! Отговори
Ганди преди 1 година
Тая показа как се прави,а не като ония миже турковци,ние не сме съгласни с партията ама оставаме за да си взимаме заплатките, нищо че влезнахме в НС благодарение на нея
274
1
 
4
 
! Отговори
До 293 преди 1 година
До Анонимен -- "ТАКА, ЧЕ НЕ Я ПОДЦЕНЯВАЙТЕ СЪОБРАЗЯВАЙКИ СЕ С ВИЗИЯТА И". Жената не е нито на годините, нито на акла на онези кирчови курвета, дето или снимката била в лош ракурс /К. Конст. или парапета бил бил виновен/***-та/, ама все за *** ги държат. Жената е ерудит, смела е и се държи достойно. Ще ми се ги видя една срещу друга с Курнелата.
273
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕДНА ГЛУПАВА ЖЕНА ПО МАЛКО
272
9
 
4
 
! Отговори
Локо-Пловдив преди 1 година
Другарката на снимката изглежда доста сериозен човек,едва ли би се поддала на заплахи от страна на ,,възрождемците'' манипулирани и финансирани от пасьольсвото.Човек който има самоуважение,никога не би продължил със едни хора които ги е хванал във лицемерие,лъжа и предателство.Евала на другарката.
271
3
 
7
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Всички във Варна го знаят. Мисли само за собствения си зъг! Ако трябва да се направи нещо и той като влиятелна личност да лобира, въпреки, че е за благото на града/областта/държавата, първият въпрос е а какво ще има за мен! Пълен Г-а-н-ю, ама дори не балкански ами морски. Лошото е, че 90% от тия там са същите умни парчета!
270
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако имахме нормална съдебна система тези типове като Гунчева Копейкин и всички продажници и мафиоти нямаше да ги коментираме направо в затвора
269
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Копейки какво въртите Гунчева се спасява от фереджето и Копейкин той си е един пропаднал варненски ром лъж вериш изпълнява си заповедите на господарите
268
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде цялато Възраждане бегом марш за Москва тука е България пропагандисти долни а шута на Митрофанова Копейкин да се измита от НС видяхме му схемите
267
8
 
15
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Тази въртиопашка приключи като политик, какъвто никога не е била. Но приключи и като адвокат. За нищо на света не бих й поверил нищо!
266
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 292 ТЯ НАИСТИНА Е ВИСОКО ИНТЕЛИЧЕНТНА И МНОГО УМНА. С НИЩО НЕ ОТСТЪПВА НА КОСТАДИНОВ ПО ЕРУДИЦИЯ. ТАКА, ЧЕ НЕ Я ПОДЦЕНЯВАЙТЕ СЪОБРАЗЯВАЙКИ СЕ С ВИЗИЯТА И. ОБИКНОВЕНО КРАСАВИЦИТЕ КАТО ПЛЕЙМЕЙТКИТЕ СА С МНОГО МАЛКО УМСТВЕН БАГАШ АМА СА КРАСИВИ. АКО ТОВА Е КРИТЕРИЯ ТИ ЗА ИНТЕЛЕКТ МНОГО СИ ЗЛЕ.
265
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Егати падението, сметай щом тая "високо" интелегентна дама не ще при Копейкин.
264
16
 
12
 
! Отговори
158 преди 1 година
Браво. Костадинов не е това, за което се представя.
263
2
 
10
 
! Отговори
Шафрантлъците преди 1 година
До хихиххихи Че тая скокондрила преди да дофтаса във Възраждане беше русофобка. Ама като не и знаеш шафрантлъците.... Доста се чудих как така тая прелетна птици се пъкна навремето във Възраждане.
262
2
 
13
 
! Отговори
Чужд бацил преди 1 година
До Анонимен Тоя парламент отива на свършок и затова Гунча рече: "Гроздето е кисело". Доста време ръсеше ксенофобски простотии на границата на тероризма и това и е било задачата - като бацил да дискредитира Възраждане. Не случайнао и бяха забранили да плямпоти простотиите си.
261
1
 
16
 
! Отговори
+++ преди 1 година
Всичко разбах, интереса клати феса,само не раздрах какви са тези безоотчетни пари и колко са.И защо всичките депутати мълчат за тези пари.Значи ние от простолюдието и една стотинка да вземем сме задължени да я доказваме,декларираме и да и плащаме данък,защото Спецов Ялботински и Рашков ни дебнат и ще ни обвинят в корупция.
260
4
 
15
 
! Отговори
Данака преди 1 година
Гунчака плюеше срещу русия, после почна да я обича, сега същата работа и тука, и аз да бях щях да и забраня изказвания говореше само глупости... но лошото е че предава публично, можеше да си го спести.
259
13
 
11
 
! Отговори
Явно преди 1 година
Взеха да проглеждат някои !