Нинова отговори на Борисов: В цял свят инфлация, само той ще я спре в България

По думите й връщането на Борисов във властта и избягването на правосъдието са на всяка цена за него
25 юни 2022 17:02, Красимир Ангелов
233
Нинова отговори на Борисов: В цял свят инфлация, само той ще я спре в България
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът в оставка Корнелия Нинова отговори на лидера на ГРЕБ Бойко Борисов за критиките му към правителството.

Още по темата
"Има война и цените на световните пазари скочиха. В цял свят инфлация, само Борисов ще я спре в България. Може даже да сподели челен опит и в чужбина на колегите си от ЕНП, които също закъсаха с цените", написа лидерът на БСП и вицепремиер в оставка във Facebook в отговор на критиките на бившия премиер Бойко Борисов към правителството.

По-рано днес лидерът на ГЕРБ участва на среща с членове и симпатизанти на партията в Монтана, която беше излъчена на живо. Там той оспори твърденията на кабинета, че инфлацията е привнесена отвън и заяви, че ако ГЕРБ са били досега на власт, горивото нямаше да е на такава висока цена.  

“Инфлацията се бори с конкретни мерки, а не с говорене на небивалици от сутрин до вечер“, пише Нинова в поста си. По думите й връщането на Борисов във властта и избягването на правосъдието са на всяка цена за него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
9
 
12
 
! Отговори
Коментатор преди 1 година
А бе на млади години Баце е бил пожарникар. Огнеборец, който гаси пожари. Сега гаси инфлационни пожари. Без Баце няма да ви бъде.
179
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонименщо бре вие децата на умрелите куманяри обслужващи чужди интереси през проксита да не би да спечелите?Народа ще каже кой ще спечели,опити за манипулации по президентско-руски...нема начинХората виждат всичко и всеки...да ви напомня че сме в 21 век и децата ни обикалят Света за разлика от диван паша-холограмата...имаща поръчки!!!те ще решат как да живеят...няма ви позволят да ги манипулирате или купите...пеевски да си завре 50...знае къде...турчетата не може купи вече,изкарват в чужби
178
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Куманярите на БК/с/П много лесно се сгушват с онези които са във властта? Що тъй ммаа Курнело? Май други избори няма да спечелите никога вие червивите куманяри, а?
177
3
 
1
 
! Отговори
Теди преди 1 година
Викам му на Константин кажи как те бия бе - публично да го каже -сега сме сключили мир
176
3
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Реалистти ако не си барабенчето на слвуца...не морално,без ценности и граници,налагано ни и в Панорама...което е позорно,та Балабанов презираме те,наглостта и безочието не са ценности по нашите земи,женати и тя може да си има...прекалено зает си да обслужваш холограмата за сребърници!на е клюка не е факт!ти представяш клюките си и манипулацийте си като..."факти",да ровиш в чуждо бельо е...върха на падението...паднал ми барабанчо на славуца,ама 12 сребърника си по-"богат"!!!
175
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напротив Нинова цената на тока в бг скочи преди кови и далече преди войната още при ГЕРБ които "либерализираха" за да краднат фирми на ГЕРБ и ЕС дупетати които имат ВЕИ.
174
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще спре инфлацията с кюлчетата за неговото чекмедже, че се поопразни за 6месеца
173
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
корнелке събирай си платените корнелки дим да те няма
172
3
 
5
 
! Отговори
КРАЛИМАРКО преди 1 година
Извънредно! Къде ще кацне Байдън.На ***@ ми.
171
5
 
16
 
! Отговори
ДА ГО Д УХАТ БЕДНИТЕ преди 1 година
... ТОВА Е ПРОГРАМАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА : ППБКП=БСП=ДБ........ ЗАЯВИ ГО ЛИЧНО ФИН. МИНИСТЪР АСЕН ВАСИЛЕВ.......... ОЩЕ ЛИ НЕ СТЕ ОСВОБОДИЛИ КАНЦЕЛАРИИТЕ, БЕ ПРЕСТЪПНИЦИ..??
170
7
 
21
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Радев, с парите на Черепа и машинките на Мадуро предложи на българския народ/ония 80%,според Иво Христов/, ...сеир! Въпросът сега е ,кой ще плаща този сеир? Кой ще плаща секстуризмът на Кики и Ленка с държавния Еърбъс до Долун,или топлата връзка на Кокорчо и Спецов?
169
0
 
5
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ДО 166 А ТВОЕТО ЛИЦЕ ОТ КОЯ ГЛУТНИЦА Е 166 КАК МОЖЕШ 166 ТАКА ДА ПИШЕШ ЗА АБСОЛЮТНО НЕПОЗНАТИ ХОРА ЩО ЗА ОМРАЗА ТРЯБВА ДА ИМА В ТВОЯТА ДУША 166 ОТ МОНТАНА ЛИ СИ ПОЗНАВАШ ЛИ ТЕЗИ ЗА КОИТО ЛЪЖЕШ НАБЕЖДАВАШ 166 ТИ ЛИ СИ ЗАЩИТНИК НА ПЪПЪ И *** ТАКАВА ЧЕРНА БЕДНА 166
168
1
 
23
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Нинова,освен да плюеш и храчиш друго можеш ли ?! Самата ти НИЩИЧКО не си направи ла за добруването на народа и развитието на държавата-разкарай се !Твоята арогантност, нахалство и дебелоочие нямат граници!!!
167
3
 
9
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ДО 171 И ОТКЪДЕ БОРИСОВ ЩЕ ВЗЕМЕ ОЩЕ МИЛИАРДИ ОЩЕ 12 ГОДИНИ И ОЩЕ СЪЧИНЕНИЯ НА АНОНИМНИЦИ БЕДНИ БЕДНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ СВЪРШИХА ВИ ЛЪЖИТЕ ТТТТНН
166
1
 
15
 
! Отговори
Лора преди 1 година
Каквито превратаджиите ,такъв е и електората.Елементарни,интриганти,злобни ,лъжци,махленци ,негодници способни на всякакви низости
165
2
 
22
 
! Отговори
Ввв преди 1 година
Тя инфлацията я има на всякъде, но въпроса е колко е и какво се прави за да се ограничи. Тук се сътвориха сумалъка простотии от неопитност или от некъдърност. Борисов вероятно щеше да ограничи инфлацията и го каза още миналата година но властта не си мръдна пръстта - тичаха след събитията...
164
2
 
26
 
! Отговори
шопендар преди 1 година
хората си спомнят как тройната коалиция оставиха държавата В РАЗРУХА,и ТОГАВА СЕ ПОЯВИ БОРИСОВ,И СТАБИЛИЗИРА ДЪРЖАВАТА.СЕГА,СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ХАОС,И ШЕСТ МЕСЕЦА САМО УПРАВЛЕНИЕ С УЧАСТИЕТО НА КОМУНИСТИТЕ НАЧЕЛО С РАДЕФ И НИНОВА,В ДЪРЖАВАТА ЦАРИ ХАОС,ИНФЛАЦИЯ,ДЕФИЦИТИ,НЕСИГУРНОСТ-ПО ЗЛЕ НИКОГА НЕ Е БИЛО.А КОГАТО ЦЕНИТЕ В СУПЕРА И НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА ГОВОРЯТ-РЕДНО Е ТАЗИ ДРОПЛА ДА ЗАМЪЛЧИ
163
1
 
17
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
172 КИРО КОГО НАЗНАЧИ ЛОРЕРИ ЕКОНТА СИ ПЛАТИ ЛЕНА КОКОРЧО СПЕЦИ И ЩЕ И ОЩЕ 172 ТИ КАК ТАКА ПРЕСКАЧАШ ТЕЗИ НАЗНАЧЕНИЯ СВАКО ЧИЧИ ТАТКО ЛЮБОВНИЦИ БАДЖАНАЦИ ПРИЯТЕЛИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО Я ПРОГЛЕДНИ
162
4
 
24
 
! Отговори
Отговор преди 1 година
На Борисов никога не му се е налагало да "спаси" себе си! Два пъти е подавал оставка, и два пъти пак хората него са избирали! И то при избори, провеждани даже от Радев ! Попаднеше ли някой и най-малкото подозрение в далавери, веднага изхвърчаше от политиката, дори ако се казва Цветанов! На другият край е Корнелия! Български съд осъди Йончева , за фалшификацията "Кумгейт" на 8 000 лева, но от БСП вече я бяха пратили на заплата от ?20 000 заплата в Европарламента, за лъжите и !
161
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Омръзна ни вече от вас, бля бля бля, а повечето хора изнемогват.