Нинова отговори на Борисов: В цял свят инфлация, само той ще я спре в България

По думите й връщането на Борисов във властта и избягването на правосъдието са на всяка цена за него
25 юни 2022 17:02, Красимир Ангелов
233
Нинова отговори на Борисов: В цял свят инфлация, само той ще я спре в България
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът в оставка Корнелия Нинова отговори на лидера на ГРЕБ Бойко Борисов за критиките му към правителството.

Още по темата
"Има война и цените на световните пазари скочиха. В цял свят инфлация, само Борисов ще я спре в България. Може даже да сподели челен опит и в чужбина на колегите си от ЕНП, които също закъсаха с цените", написа лидерът на БСП и вицепремиер в оставка във Facebook в отговор на критиките на бившия премиер Бойко Борисов към правителството.

По-рано днес лидерът на ГЕРБ участва на среща с членове и симпатизанти на партията в Монтана, която беше излъчена на живо. Там той оспори твърденията на кабинета, че инфлацията е привнесена отвън и заяви, че ако ГЕРБ са били досега на власт, горивото нямаше да е на такава висока цена.  

“Инфлацията се бори с конкретни мерки, а не с говорене на небивалици от сутрин до вечер“, пише Нинова в поста си. По думите й връщането на Борисов във властта и избягването на правосъдието са на всяка цена за него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
14
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До Анонимен под номер 167- ББ отстраняваше хора ,не поради съмнение в "корупция" ,а за да се хареса или да спаси себе си - отстраняваха се "дребните пешки" ,зад чийто "гръб" се крие"силният мъж"!А,колкото до назначенията по времето на ГЕРБ назначения в държавната администрация са само на партиен ,приятелски,далавераджийски,интересчийски и роднински принцип!!!
159
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата иска да хвърля милиарди открадната пара на народа от прозореца на джипа още 12-13 г
158
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цял свят явно са 10 държави...Игноранти ни управляват, божеее..
157
1
 
23
 
! Отговори
Фани преди 1 година
Корнелио,колко доносници си си назначила,които да ти докладват кой,какво в казал а? Едно време Борисов беше забранил да го осведомяват за вашите помии,защото искаше да е съсредоточен в работата си ,а не да се занимава с махленщина.Даже е казвал ,че и телевизия бе гледа.Елементари,некадърници
156
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ББ винаги отстраняваше всеки за когото имаше съмнения за корупция !ТЕЗИ назначиха съпругата балдъзата, кум кумица,любовниците като на парад!МНОГО БЕЗОЧИЕ И НАГЛОСТ!ПРИЛИЧАТ НА ГЛУТНИЦА РЪФАЩА ОТ БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА БЪРЗО И ОЖЕСТОЧЕНО!ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ !ВОЙНА!
155
20
 
8
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
ББ,всичко "може да спре"на думи ,само варварството и простащината на своите членове и симпатизанти ,не може да спре!В Монтана по телевизията се видяха техните свирепи и жалки лица.Някои от тях от държавната администрация ,бяха на почетната трибуна с вожда си ,но най- отзад ,като си криеха от камерите-защо ли?!Такива са жалки и подли за изпълнение на мръсни поръчки от всякакъв характер,но иначе страхливци по природа!Силни са само в глутницата от свирепи зверове готови да убиват- ТОВА МОГАТ!
154
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова, която е уволнена от Станишев заради корупция няма право да говори. Тази не е направила нищо за България, няма и да направи. Нинова, ти си болестно образование в Българската политика.
153
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами то в цял свят и заплатите са по-високи ..........
152
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В едно предаване обясниха закона за търговията с оръжие и когато страна клиент купила оръжие реши да го продаде на трета страна изчаква документите да се подпишат от страната износител -5 членна комисия единият е министър на икономиката. ТОЧНО НИНОВА ЛЪЖЕШЕ!
151
1
 
22
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Тази би оправдала всичките изцепки на сегашните недоразумения със ...световната криза и войната! Само че в България инфлацията е два пъти по висока от тази в ЕС! Както казва Борисов ,на кого да вярвам...на приказките на Киро/и Корнелия/, или на цените на Булгаргаз!
150
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ББ щеше да копира западните СТРАНИи фирмите да сключват дългосрочни договори на ниска цена!НАШИЯТ ЗАКОН Е НА БОРСАТА ДЕН ЗА ДЕН!В 2.00 ДО 2.04Ч ИЗКУПУВАТ НА НИСКИ ЦЕНИ ЦЯЛОТО КОЛИЧЕСТВО И ПРОДАВАТ НА ТРОЙНА ЦЕНА!Е ТОВА ВДИГНА ЦЕНИТЕ ПРЕДИ ВОЙНАТА !НАШИЯ БИЗНЕС НЯМА ПРЕДВИДИМОСТ И СЕ ЗАСТРАХОВА!КОЛКО ПОСРЕДНИЦИ СА НА ОПАШКАТА НА ЛУКОЙЛ? ЗА ГАЗА ЩЕШЕ ДА Е ПРИКЛЮЧЕЛ ГРЪЦКАТА ВРЪЗКА ДЕКЕМВРИ- ЗАЩОТО ТИЧАШЕ С ДЖИПКАТА ПО СТРОЕЖИТЕ ,КИРО В СОЛУН С ЛЕНА, С ЛИНДА ВСЕКИ ПЕТЪК НА СПА С ТРИ ДЖИПА ПАЗВАНТИ!
149
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НИНОВА И ЦЯЛОТО БСП ПРИ ЛЕНИН!
148
2
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Бясна е. След изборите ще гледа властта през крив макарон.
147
2
 
21
 
! Отговори
Борисчо преди 1 година
К-урнелио, в цяла Европа е 8% и се усеща 10, а тук е 16 и се усеща 50... А ти си човека, който трябва са се бори с инфлацията... Ама така е, всеки път когато БКП се докопа до кокала става държавна катастрофа
146
15
 
4
 
! Отговори
Марга Рит преди 1 година
Ще я спре той, с пожарникарския маркук. Смотльо селски! Как има хора дето още му вярват ...
145
3
 
24
 
! Отговори
Калина преди 1 година
Корнелия що не млъкнеш.Аз знам едно ,от 1989 год.колкото пъти сте управлявали в България е пълен хаос и нищо добро не се случва Разтягате ,,велики" работи и не спирате,устите ви почивка нямат
144
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези, които смятат, че Бойко Борисов управлява по-добре, първо да се запитат какво той щеше да направи в ситуация на войната в Украйна, световната криза, санкциите към Русия, газа, ветото за Македония и т.н., ако беше на мястото на сегашния Премиер. Бойко обича да се афишира като голям "евроатлантик ", нали краде от фондовете на ЕС, но в действителност е един комунист по убеждения и манталитет. Лицемер като Радев. Пред запада говори за европ.ценности, а реално гледа на изток.
143
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо е двойна инфлацията в България? Това е въпроса, Биволице
142
2
 
19
 
! Отговори
Бог да пази България преди 1 година
Няма как една държава да върви напред когато политиците й се занимават по цял ден да си търсят вина и да се критикуват. Щом положението е такова няма защо да се занимаваш с опозицията, а си направи самоанализ и се запитай защо нещата не вървят? Да не говорим за лъжата с оръжията за Украйна -там има кой отгоре да съди. Научете се най-накрая на смирение, дайте път на други хора да пробват, където не успявате и спрете с този език на омраза! Особено за жена е много грозно да говори по този начин.
141
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цугцванг си, Нинова. Нямаш полезен ход. Каквото и да направиш или кажеш, все ще сбъркаш.Така става като се заплиташ в лъжи.