Нинова отговори на Борисов: В цял свят инфлация, само той ще я спре в България

По думите й връщането на Борисов във властта и избягването на правосъдието са на всяка цена за него
25 юни 2022 17:02, Красимир Ангелов
233
Нинова отговори на Борисов: В цял свят инфлация, само той ще я спре в България
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът в оставка Корнелия Нинова отговори на лидера на ГРЕБ Бойко Борисов за критиките му към правителството.

Още по темата
"Има война и цените на световните пазари скочиха. В цял свят инфлация, само Борисов ще я спре в България. Може даже да сподели челен опит и в чужбина на колегите си от ЕНП, които също закъсаха с цените", написа лидерът на БСП и вицепремиер в оставка във Facebook в отговор на критиките на бившия премиер Бойко Борисов към правителството.

По-рано днес лидерът на ГЕРБ участва на среща с членове и симпатизанти на партията в Монтана, която беше излъчена на живо. Там той оспори твърденията на кабинета, че инфлацията е привнесена отвън и заяви, че ако ГЕРБ са били досега на власт, горивото нямаше да е на такава висока цена.  

“Инфлацията се бори с конкретни мерки, а не с говорене на небивалици от сутрин до вечер“, пише Нинова в поста си. По думите й връщането на Борисов във властта и избягването на правосъдието са на всяка цена за него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промяната използват всяко световно събитие за да крадат.
139
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отиде коня в рЯкатА. Главният секретар на президента Димитър Стоянов изкарва документ за износ на оръжие през Ислямска република Афганистан за Украйна. Нинова сама си направи харакири. Лъже като за последно. Миналата година съдеше анализатори, че казвали за нея истината. Ставало и лошо като видела какво пишат за нея медиите, получавала сърцебиене и паник атаки. А сега? Сега ще хвърля и къчовеее. Хахахаха На лъжата краката са къси. Марш от България! Лъжкиня!
138
2
 
21
 
! Отговори
ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА.. преди 1 година
КИРО Й ВИДЯ СМЕТКАТА СЪС СВОЙТА СВЕЩЕННА ПРО СТОТА......... МЛАДЕЖКОТО ППБКП ЗАКРИ БСП....
137
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе кош! Нали щеше да давиш България в олио е? Къде си що не се давя а плащам по шест лева литър а кош? Или кво викаш още малко да изкарам па вие ***. Не Нинова тоя път обърка рейса ПИЧ сега отиваш у канала комплект с Гечев и Рашков, Радев ще дойде след малко!!!!!
136
1
 
29
 
! Отговори
Да в цял преди 1 година
свят има инфлация, но само България достига такива висини.
135
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Г-жо Нинова, Кирил Петков каза, че пращаме оръжие на Украйна. Вие като сте министър и през Вас минават документите за износ на оръжие защо криете? Да не би да криете защото се страхувате, че вашите избиратели ще ви линчуват? Вашите избиратели са руско настроени. Това не е тайна. Или не искате да знаят, че пращате оръжие, с което да се убиват руснаци? Или криете понеже комисионните за оръжие са 20 милиона? Кой лъже? Кирил или вие? Само плашите с оставки, но си налягате парцалиmе за власт.
134
1
 
16
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
До 125 ПРОПАГАНДАТОРИ ЛЪЖЦИ 125 КРАДЕНЕ СЕГА ОТ ПЪПЪ И *** ОКОЛО ТЯХ ПРИМЕР 100 МИЛИОНА КОМИСИОН ОТ ПОСРЕДНИЦИ НА РУСКИ ГАЗ 125 КАК ТИ СЕ СТРУВА ПОДАРЪЦИ ЛИ СА ТОВА ЗА ТЕБ ЛИ СИ 125
133
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-силният коз на Нинова се оказа Борисов. С Борисов ляга, с Борисов става. Борисов, та Борисов! Фиксирала се в Борисов като прелъстена и изоставена. Но хората запомниха Нинова с прословутата и изповед, че демокрацията и е отнела много. За това хората са казали мълчанието е злато. Колкото повече Нинова си отваря устата, толкова повече се дискредитира. Разцепи партията си. В момента БСП е срутище. Имат само 26 депутата. На следващо избори ще са 4%. Заради Нинова БСП ФАЛИРА.
132
1
 
24
 
! Отговори
абе преди 1 година
корни , кажи как си купуваш обувки директно от Лондон , Бойко го остави .
131
2
 
17
 
! Отговори
НЕЩЕМ В ЕВРАЗИЯ преди 1 година
ИНФЛАЦИЯ В ЕС- 7/8%, В БЪЛГАРИЯ 15.6%, В РУСИЯ 18.76%- НИЕ В ЕВРАЗИЯ ЛИ СМЕ- ДА СИ СПОМНИМ ЧРЕЗ НСИ КАКВА ИНФЛАЦИЯ НАПРАВИ ДР ГЕЧЕВ КАТО МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ- ЯНУАРИ 1997Г- 1969%- ТИЯ *** НИКОГА ВЪВ ВЛАСТТА- ИЗПЪЛНИХА ЗАДАЧИТЕ НА КРЕМЪЛ БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ВЛИЗА В ЕВРОЗОНАТА А В ЕВРАЗИЯ
130
1
 
19
 
! Отговори
от крушовица преди 1 година
тази толко се е объркала че още повече затъва , особено когато споменава Борисов .
129
1
 
1
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
108 АНОНИМНИК А ТИ 108 ЗАЩО НЕ СИ В ЗАТВОРА АНОНИМНИК БЕДЕН БЕДЕН БЕДЕН И ПОВЕЧЕ ТУК НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПИШЕ КАКВИ КАКВИ ЕЛЕМЕНТИ ЕЛЕМЕНТИ
128
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова уж е лидер на социална партия, а се накичила като коледна елха с перли. Само очилата и са 8 чифта със златни рамки от магазин на Витошка..По цени преди 2г.един чифт струваше между 8000 и 9000 лева. Дълго лъга, че Рафи учел на стипендия понеже над 420 000щ.д.е пръснала за дипломата му..Но от Бъркли казаха, че пари на чужденци не дават. От къде ги изкопа тези пари шефката на социална партия? Касата на партията беше празна..Наема не си платиха 2 г. Лъже ежеминутно.
127
6
 
22
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
БОРИСОВ УПРАВЛЯВА УСПЕШНО ИЗМЪКНА ДВА ПЪТИ БЪЛГАРИЯ ОТ ДЪНОТО И ПОЛЕКА ПОЛЕКА ДЪРЖАВАТА ТРЪГНА НО НИНОВА И ОСТАНАЛИТЕ СЕГА РЕВЯЩИ ДЪРЖАНИ ДАЛЕЧЕ ОТ БАНИЦАТА НАЙ ПОСЛЕ СЕ ДОКОПАХА ДО БАНИЦАТА НИНОВА КОГА И КОЙ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА ИСКАЛИ ТИ БКП ГЕЧЕВ ДА УПРАВЛЯВАТЕ НИНОВА МАНИПУЛАТОРИ ФАЛИРАЛИ БЪЛГАРИЯ МНОГО МНОГО ПЪТИ
126
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Представяте ли си, ако сега Корна беше опозиция? Какво дранье щеше да пада, какво фърланье на kъ4ове, какви драми, комедии, скечове и циркове...
125
1
 
23
 
! Отговори
Урочасани преди 1 година
Какво можеше да се купи миналата година с минимална заплата , тази година . Нинова се прави на социална партия , но когато управлява БСП винаги хората обедняват 96 година нямаше война
124
4
 
18
 
! Отговори
ЧЕРВЕН РЕЗИЛ преди 1 година
СЛЕД ЧЕРВЕНИТЕ ПАРТИЗАНИ Е ВИНАГИ ПОГРОМ- ПРЕДИ ДЕВЕТИ ВЗРИВЯВАХА ВЛАКОВИ КОМПОЗИЦИИ, УБИВАХА ХОРА КАТО ИМ ЛЕПЯХА ЕТИКЕТИ, СЛЕД ДЕВЕТИ СИ ХАРЕСАХА ИМОТИ И ИЗБИХА СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ В ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА- А СЕГА ФАЛИРАТ ИКОНОМИКАТА, ОГРАБИХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАРОДА СИ И ФАЛИРАХА 19 БАНКИ ЧРЕЗ РАЗДАВАНЕ НА НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ И СЪЗДАДОХА ОЛИГАРХИЯТА КОЯТО С МИЛИОНИТЕ ДА СВАЛЯ И КАЧВА УДОБНИ НА КРЕМЪЛ ПРАВИТЕЛСТВА - ТЕ СА РЕЗИЛ И СРАМ- НАРОДЪТ Е ПОГНУСЕН И ОТВРАТЕН.
123
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През 2007 г. Сергей Станишев като премиер уволнява Корнелия Нинова като зам.-министър на икономиката. Този пост тя заема в министерството на Румен Овчаров, а причина за отстраняването е ѝ е скандал. Скандалът Р.Овч, Нинова, Шарланджиева, Александров заради, който Корнелия Нинова беше отстранена от Станишев през пролетта на 2007 г. Четете и си правете сметка за безпримерната наглост на тази жена, която има нахалството да се представя за носител на промяната и истината днес. Позор!
122
2
 
14
 
! Отговори
До 108 преди 1 година
За, да питаш и пак да не знаеш. Без доказателства и без съд в затвора не се влиза. Ама от къде да знаете? Дайте едно доказателство! Само с лъжи не става.
121
1
 
24
 
! Отговори
факт преди 1 година
Инфлацията се бори с конкретни мерки, а не с говорене на небивалици от сутрин до вечер. - точно така другарко импексова , обаче вие промянаджиите никакви конкретни мерки не приложихте и говорехте небивалиците като газ четири пъти по евтин :)