Нинова отговори на Борисов: В цял свят инфлация, само той ще я спре в България

По думите й връщането на Борисов във властта и избягването на правосъдието са на всяка цена за него
25 юни 2022 17:02, Красимир Ангелов
233
Нинова отговори на Борисов: В цял свят инфлация, само той ще я спре в България
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът в оставка Корнелия Нинова отговори на лидера на ГРЕБ Бойко Борисов за критиките му към правителството.

Още по темата
"Има война и цените на световните пазари скочиха. В цял свят инфлация, само Борисов ще я спре в България. Може даже да сподели челен опит и в чужбина на колегите си от ЕНП, които също закъсаха с цените", написа лидерът на БСП и вицепремиер в оставка във Facebook в отговор на критиките на бившия премиер Бойко Борисов към правителството.

По-рано днес лидерът на ГЕРБ участва на среща с членове и симпатизанти на партията в Монтана, която беше излъчена на живо. Там той оспори твърденията на кабинета, че инфлацията е привнесена отвън и заяви, че ако ГЕРБ са били досега на власт, горивото нямаше да е на такава висока цена.  

“Инфлацията се бори с конкретни мерки, а не с говорене на небивалици от сутрин до вечер“, пише Нинова в поста си. По думите й връщането на Борисов във властта и избягването на правосъдието са на всяка цена за него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и ти на всяка цена драпаше да се върнеш и ето докъде ни докара заедно с другата, некомпетентна ***!
199
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 209Къде я видя тази инфлация 17- 20%. Реално инфлацията е. 50-60%
198
3
 
17
 
! Отговори
Инфлацията преди 1 година
Г-жо власт на всяка цена. Навсякъде в Европа инфлацията е 7-9%, а в България 17-20%. Има малка разлика, а вашето правителство ни занимава с Украйна и Северна Македония. Правителство на коя от двете държави сте?
197
2
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
И в трите министерства, където управляват комунисти - те са на земеделието, туризма и социалните грижи - големи проблеми. А, също и където Корнелия управлява - промишленост. Комунисти не умеят да управляват. По принцип беше грешка включването на БСП в такава коалиция. А що се отнася до инфлацията, да, по целия свят се вдигна, но тука се вдигна два пъти повече. Това е вследствие на крадливото и некадърно управление. Затова служебното правителство трябва да разследва финансите и харченето на Асен!
196
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнело, аз пак казвам.... ще ти издигнем паметник, когато окончателно съсипеш тази отрова БКП! Дерзай!
195
2
 
11
 
! Отговори
. преди 1 година
Kypнелияяяя, на изток от Черно море инфлация почти няма, а където има тя е незначителна!
194
3
 
15
 
! Отговори
Извода преди 1 година
Когато комунистите са във власта винаги има криза. И винаги са виновни американците, международното положение и четирите годишни времена.
193
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До absurd Колко трябва да си умен за да вярваш на Нинова.?????
192
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи, преживяла съм:Чернобил - 1986 г.Купонната с-*** - 1990 г.Краха на СССР - 1991 г.Голямата инфлация - 1996 г.BSE - 2007 г.Н5N1 - 2007 г.H1N1 - 2009 г.Фукушима - 2011 г.Ебола - 2014 г.COVID-19 - 2020 г.Войната в Украйна 2022 г.Към всичко това ще добавя две-три големи любови, и няколко края на света... Че аз направо съм си ветеран от Апокалипсиса, бе, хора!!! Ще преживея и инфлацията на Киро и Асен. Нинова не може да ме уплаши.
191
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарката Нинова знае - по Татово време е можело да се живее само с 15 ст. на ден. 5 за хляб и 10 за вестник "Работническо дело", в които има всичко останало.
190
1
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
Социалистите са една шепа сральовци ама реват като за милиарди.
189
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САМО НИНОВА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ИНФЛАЦИЯ, САМО БОРИСОВ МОЖЕ ДА Я СПРЕ.
188
2
 
11
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Корни,не подценявай тоя Супермен.
187
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анонимен 204 Каза, че финансовата политика на ГЕП е била на принципа "бедните да го дух**", но от гербераст не може да очакваш да чете с разбиране
186
3
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Да Нинова, в цял свят има инфлация, но в България е двойна, заради некадърното правителство!
185
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво правосъдие? Нинова ако трябва да я подгони правосъдието за приватизацията ще види кон боб яде ли, магаре трева пасе ли?! Дайте едно доказателство, г-жо Нинова, стига празни приказки!Както видяхте КС се произнесе - ареста на Борисов е бил незаконен. Нямате нито едно доказателство.Само наливате от пусто в празно някакви обвинения, които не почиват на истини.Вие сте госпожа Лъжа.Лъжите години наред. С лъжата няма да стигнете далеч. Партията ви се рои. Хората бягат от вас като от дявол.
184
2
 
10
 
! Отговори
Професионалист преди 1 година
За 12г.Баце защо позволи на Лукойл да не плака мито и данъци?...По неговите думи излиза,че тогава горивото е трябвало да бъде 1лв. Но на бензиностанции беше над 2лв.Защо Баце,нали мислиш за "благото" на народа.
183
0
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Значи за всеки литър бензин ни вземат 1 лев повече. Доказа се вече. А точно цената на бензина помпа най-силно инфлацията.
182
4
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Коментаторгаси...ами да загаси...Литаско,те са на изхода на Нефтохим и те определят цената...те продават горивата на Нефтохим,те определят цената на бензина и дизела...руска фирма е,дъщерна на Нефтохим,схеми и грабежи..."гаси" като прибира за да не ги закача..от 12 г. е така,ама си му вервайте и ще продължите да плащате на крадци во веки веков!!!
181
3
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Учуденбочко имаше десетилетие пълна власт,с авери като цацата и гешев...можеха да вкарат и...ангел в затвора...много затриха,с нинова нямаше къдеда се хванат...нинова греха им е...раша...там я бийте...от там идва падането..а и от идеята хартиени/боко и пеевски купуват и ги връща/ и газпром...тотални глупотевини!избрали така да се гръмнат...свободни са