Филип Попов отрече България да изнася оръжие за Украйна

Документът на Димитър Стоянов не бил актуален
33
Филип Попов отрече България да изнася оръжие за Украйна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Депутатът от БСП Филип Попов отрече България да изнася оръжие за Украйна. По думите му разпространеното факсимиле от президентския секретар Димитър Стоянов, в което пише, че оръжейна пратка пренасочва крайната си дестинация от Ислямска република Афганистан към Украйна, не е актуално.

"Този документ по-скоро това, което колегата и Божанков обяви - съветникът на президента простреля президента с този документ. Видно е, че този документ не е от настоящото Министерство, а явно е от служебния кабинет, защото горе се казва Министерство на икономиката, а не както сега – на икономиката и индустрията", коментира Филип Попов преди заседанието на Националния съвет на БСП, на което се обсъжда работата на министрите от партията и даването на мандат за преговори за съставяне на правителство, предаде БНР.

Дора Янкова, която е член на Националния съвет на БСП коментира, че размяната на удари между президента и Позитано 20 не е ползотворна.

"В момента ни е необходимо, поне на едно място в държавата  - в Президентството, да има солидна институция, защото предстои държавата да мине през ... ние сме в политическа криза реално и парламентарна. Затова нека оставим президента да търси обединение и съгласие. Не бих искала да влизам в техните междуличностни неща", каза тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
СТИГА ЛЪГАЛИ ХОРАТА ВИ ПОКАЗАХА ПАТРОНИТЕ И ИЗСТРЕЛИТЕ ЗА РПГ В САНДЪЦИ С НАДПИСИ ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ. ТВАРИТЕЛНИЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ БЯХА ПО САНДЪЦИТЕ ГОДИНАТА НА ПРОИЗВОДСТВО 2022. ИМА ГО В YOUTUBE С НАД 300 000 ПОКАЗВАНИЯ. СТИГА ЛЪГАЛИ. И ПО АВСТРИЙСКАТА И УНГАРСКАТА ТЕЛЕВИЗИИ ИМАШЕ НМОГО ПОДРОБНИ РЕПОРТАЖИ ПО ТЕМАТА. УНГАРЦИТЕ ПОКАЗАХА ТВАРИТЕЛНИЦИТЕ ОТ БЛИЗО НА САМИТЕ ЗАВЛАДЯНИ ПОЗИЦИИ НА ХАХОЛИТЕ. СТИГА ЛЪГАЛИ.
23
0
 
0
 
! Отговори
Зеле преди 1 година
Оръжието се изнася от България към Полша,после към Украйна-като полско.Част от него се унищожава от руснаците,а останалото -Украйна го ПРОДАВА на трети страни.
22
1
 
2
 
! Отговори
кики преди 1 година
не е оръжие а ръжени и не са муниции а мъниста за гердани и не изнасяме гранати а домати
21
0
 
2
 
! Отговори
ако нещо преди 1 година
ходи като ***, кряка като падка най-вероятно е ***
20
2
 
9
 
! Отговори
мчикак преди 1 година
Не се изнася оръжие, а боеприпаси и не за Украйна, а за базата в Полша, на границата.Има голяма разлика.
19
3
 
6
 
! Отговори
Тед преди 1 година
В ДНР и ЛНР сега има повече българско, а и не само оръжия, отколкото някога България си е мечтала. Благодарение на укронацистите, които бягайки оставят оръжия и боеприпаси ум да ти зайде.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен С нищо не сме им длъжни на урките .
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако изнасяме оръжие , ПРИВЕТСТВАМ , ако не - жалко .
16
1
 
6
 
! Отговори
Колкото и да се преди 1 година
гърчат пинчерите на Корни,колкото и да отричат очевидни факти,само демонстрират фарисейщината на партийката си и на властолюбивата си кака.Стават жалки и неприятни,хора на които не можеш да имаш вяра,каквото и да кажат е извъртяно по такъв начин,че да обслужва интересите им,да заблуждава хората,че БСП работи в техен интерес.Лъжа,измама,арогантност,фалшиви идеи,неутолимо властолюбие-оръжията на Нинова и клонингите и.Разбирам я,страхува се,че като изпусне властта сега,няма да я види повече.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента една леарна работи на макс,и лее снаряди.Може би са за вътрешна употреба ...хахахах
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цял свят знае, че изнасяме, само у нас се правят на утки
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние не сме продавали, но други български фирми бая се облажиха!
12
8
 
2
 
! Отговори
Бацета, преди 1 година
тъй като гледам само аз съм част от либералния мейнстрийм на Европа! На вашите бушменски физиономии само да нахлуят каскет и да ви вкарат в Совхоз!
11
2
 
3
 
! Отговори
SS преди 1 година
След Фагот има разработки ПТУРС Конкурс ракета 9К 113 и 9К113М след него ПТУРС 9К 115 Метис, и Корнет с ракета калибър 152 милиметра . Последната руска разработка е Хризантема която има далекобойност 6000метра и може да следи и поразява две цели едновременно Има радиолокация и полуавтоматично насочване ! Да научите нещо от бай ви SS .
10
1
 
9
 
! Отговори
SS преди 1 година
Мен ме притеснява друго ! Ако се намесят трети страни руснаците могат да използват тактическо ядрено оръжие ! И тогава няма да стане страшно а ужасно ! Тогава ще из-пукаме от глад !
9
2
 
5
 
! Отговори
SS преди 1 година
До бат Сали ! Тази в Пловдив прави ПТУРС Фагот ! Или абревиатура 9К111 .По обозначение на NATO AT-4 Spigot !Руска разработка от 1970год .Ракетата която се изстрелва от пусковата обстановка е по схемата патица ! Пробива броня от 600 милиметра ! Самата ракета развива скорост от 185 метра в секунда ! Има два варианта с кумулативния и тандемна бойна глава ! Далекобойност 2500метра макс . Минимал 70-75 метра ! Бай ви SS знаете ли колко е стрелял с такова нещо ? На 900-1000метра е абсурд да пропусна
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
После що правителството паднало. Гледат ни и ни лъжат в очите. Да продават където искат. Мен ме вълнува да влизат пари в хазната. Ама ако продаваме пък пари няма тогава вече е много притеснително.
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
7 и кой го каза че сме длъжни да даваме оръжие? Тия дето ни задължиха да храним ол инклузив силиконови украинки в 5 звездни хотели на морето ли? Само ще отбележа, че в момента лидерите на света са в 5 звездни хотели в Бавария. 5 звездни! Та кой казваш ни задължавал?
6
1
 
6
 
! Отговори
Бат Сали преди 1 година
Има си фирми частни, които продават на американски фирми и така... Една такава има в Пловдив имат супер разработка за противотанкови оръжия.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я да се разсекрети точно какво става, че ни писна да ни правят на будали. Със сигурност ако Полша или друга държава изнася наше оръжие за Украйна правителството го знае. Защото по законите на този бизнес, производителя се уведомява, когато купувача дава на трета страна оръжието. Такива са законите. Ако Полша е дала наше оръжие без наше съгласие, излиза че Полша нарушава международни правила и ние имаме правото да съдим Полската държава за това. Та или Полша лъже, или нашинките! Кой е според вас?