ГЕРБ настоява за нови избори, връща мандата, ако го получи

Партията на Борисов нямало да преговаря с БСП
55
ГЕРБ настоява за нови избори, връща мандата, ако го получи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Ще върнем мандата, ако го получим. Общественото доверие задължава. Най-добре е да отидем на избори. И каквото хората кажат. Ако друг е първи, ние се съобразяваме”. Това коментира Десислава Атанасова, председател на ПГ на ГЕРБ, пред Нова телевизия.

ГЕРБ нямало да седнат на масата за преговори за правителство с БСП.

„С тях никога не сме сядали на една маса. Тук е разликата с всички останали. С БСП не сме сядали за преговори за разлика от „Демократична България”, които управляват с БСП. С ИТН не сме сядали, които също управляват с ДБ и ИТН. А Трифонов щеше да си направи татуировка „Никога с БСП, ДПС и ГЕРБ”. А сега 6 месеца бяха в коалиция. С ДПС никога не сме управлявали. БСП и ДПС бяха в тройна коалиция и правителство Орешарки”, каза Атанасова.

„Не искам да поставям червени линии, защото се изчерпа тази аналогия, откакто Нинова говори за червени линии. Едната беше за Северна Македония, а още е в правителството и желае още преговори, за да бъде във властта. Втората й червена линия – оръжието за Украйна”, коментира Атанасова

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: ГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Едни другари няма да ...преговарят с други другари.Гоооляма работа,все са айдуци.
43
1
 
4
 
! Отговори
Бойко Чекмеджиев преди 1 година
От нищо не ми пука.Аамет Доган и Гешев ме пазят.Пари и кюлчета има.Сега и с Кире сме заедно-9 000 000 000 за девет дена.Цитирам Бойко-Аз съм *** и вие сте прости(аз пък допълвам щото му вярвам на Бойко-аз съм богат с вашите пари-вие сте бедни и гладни,а аз не съм).
42
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
...ще умрат...защото майките и бащите им...дядовците им като боко и вас...служихте на дявола който ще ги убие...от десетилетия му служите...аз обясних на мойте...ще умрем...за честта и достойнството си...за Свободата си!...политиканствайте си и кътайте кървавите ограбени от гладните...САЩ и Съюзници няма да допуснат повече...ще платим цената...дано сте готови да платите и вие!!!
41
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
и бъдете сигурни,няма се възползвате от ограбеното...САЩ и Съюзници никога и за нищо на Света няма да се премирят...прогнозирам 3-та световна...ядрена в голяма степен...ама вие си ограбайте и сейте несправедливости...в ада има място и за офшорните ви...ако можете платите на лодкаря...инфлация е и ще ви е невъзможно,обяснете на децата си защо ще умрат,моля!!!
40
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Таняобъркали сте рейса,забравяте основният Арбитър...Народа ни,инфлация заради путин,,ковид,задаваща се продоволствена криза предизвикана от путин и обслужващите го дпс-гроб и резидентО,идва зима а топло няма...на резиденто,дпс-гроб не им дреме,путин им е наредил да ви убият,война в Украйна,началниците на резиденто и боко -доган ни заплашиха със Сармат...с ядрена ракета хора,всеки може да го провери...сламчу и резиденто...ви кадят с...РСМ..ен.ча.и!
39
0
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Ута.йката на "прехода" още не се е разнесла,много смр.ад още има да изтече в канализацията на историята.
38
0
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Напред !
37
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Любовницата на Толупа, не може да допусне, че той няма да е шефът им. И тя ли като
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДО 34 НА МЕН *** НЕ МИ ДОПАДА С КАКВО *** ЗАСЛУЖА ТЕЗИ ОГРОМНИ ПАРИ С ТОВА ЧЕ Е ЛЛЛЛНА КИРО ЛИ А ГЕРБ ИМА СТАБИЛНИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ И Е НАЙ ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ ПЪПЪ СА *** НЕЛИГИТИМНИ ЗАЩО МРАЗИТЕ БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИ
35
4
 
9
 
! Отговори
Таня преди 1 година
Погледнете сега поведението на негодниците Десислава Атанасова веднага след гласуване на вота,каза,че ако ГЕРП получат мандата веднага ще го върнат .Но Киро,Корнела,и разни техни *** продължават да набиват канчетата-Без Борисов,без ГЕРП.Типична черта за злите,посредствените,лошите,комплексарите е Ината.Инат,инат но ината глава къса това са казали мъдрите хора.Това важи за всички тия натиснати от бесве .Пълна трагедия сте бе,улични,неграмотни политикани.Вредни сте ,токсични сте,тровите с поя
34
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тея изобщо не им вярвам
33
10
 
9
 
! Отговори
Vai преди 1 година
Едва ли има друга по нелицеприятна персона от тази на снимката . Чудно ми е само как хората гласуват за такива ***, които да получават по 10 и кусур бона всеки месец . Справедливо ли е това същество да прибира такива суми и има ли въобще останали нормални хора в тая пародия на държава РБ!!?
32
11
 
7
 
! Отговори
По добре преди 1 година
Стана даже по добре. ГЕРБ И ИТН , като типични партии образувани около една особа....интелекта Тиквата и не особено нормалният Чалгар не могат да съществуват без тези индивиди. Смешни и предмет на подигравки не само у нас....
31
2
 
1
 
! Отговори
До 31 преди 1 година
Думата на ***?
30
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избори и пак същото. Възраждане може да вземат повече гласове но другите са пак така.
29
2
 
5
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Глобалистите са погребани.
28
11
 
11
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Възраждане...30%.Помнете ми думата.
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако отидем на нови предсрочни избори, това означава служебен кабинет (а може и няколко) назначени лично от президента Румен Радев... Това ли искат от ГЕРБ - ДПС?
26
10
 
2
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
35 ПП ще получи 3,5% ,а ГЕРБ -13 %... Тогава ще видят ,че слънцето изгрява от изток.
25
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според мен ПП ще получи поне 35 процента на следващи избори.