Тошко Йорданов: Петков се превърна в един по-образован Борисов

ИТН: Няма да подкрепим правителство с ГЕРБ и ДПС
Обновена: 26 юни 2022 13:51 | 26 юни 2022 13:16, Йоана Цонева
206
Тошко Йорданов: Петков се превърна в един по-образован Борисов
Снимка: БГНЕС

Ние категорично няма да подкрепим правителство, в което са ГЕРБ и ДПС, но те вече си имат мнозинство. Това заяви съпредседателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов на срещата на депутати и експерти на партията с граждани, която се проведе в събота в Стара Загора.

"Кабинетът беше за сваляне и падна. Тази коалиция беше предупреждавана няколко месеца какво ще последва, ако продължават по този начин. Те или са глухи, или не мислят... Единствената разлика между Кирил Петков и Бойко Борисов е, че единият е малко по-образован. В манталитета им няма никаква разлика - и при двамата доминира Аз-ът. За наш ужас Кирил Петков се превърна в по-добре образован Бойко Борисов, но със същия отвратителен манталитет. Страшен проблем е министър-председателят да е въртелив като вентилатор", каза той пред БНР.

Депутатът допълни, че ще  се водят разговори с досегашните партньори за ново правителство при ясни правила и ангажименти, но "не на всяка цена".

Още по темата
Според него "мъжкото и достойното поведение" е, след като си загубил коалиционен партньор, отиваш или на избори, или търсиш сам доверие в този парламент.

"Те са вкопчени във властта. Кицата се е запънал на вратата на Министерски съвет като анимационен герой".

В предаването "Неделя 150" Йорданов допълни, че Външно министерство и Теодора Генчовска не са били съгласни с френското председателство за Северна Македония:

"Външно е изпълнител и се опира на официалната позиция на страната. Но след това се появява Кирил Петков, който е поел ангажимент до края на френското председателство. И го пробутва през парламента, нарушавайки Конституцията, защото поиска всички материали да влизат в комисията по външна политика. ГЕРБ му паднаха на гюме и те вкараха предложението в парламента".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
6
 
! Отговори
ти добре ли си преди 1 година
До Хе,хе!борисов -държавник.*** краткия виц.
100
2
 
6
 
! Отговори
Fena, N 100 преди 1 година
Не си си взела розовите хапчета ***, Fena! За теб "светъл лъч" ли са сбирщина чалгари на Сактото учиндолско нищожество, което мутри от подземния свят измъкнаха от подлеза на ЦУМ, където мръзнеше като улично псе и продаваше мартеници, дадоха му пари да направи едно порнографско и просташко шоу, опростачи три поколения българи, не плащаше данъци, направи си незаконни офшорки в чужбина, стана милионер и понеже правителството на Кирил Петков силно удари аверите му, сакатият учиндолец го свали!
99
9
 
6
 
! Отговори
Тоше, преди 1 година
Киро не може да стъпи на малия пръст на Борисов! Изобщо не може и да става дума за сравнение! А колко е образован всички видяхме....
98
1
 
11
 
! Отговори
1 преди 1 година
брей,брей,този тошко,голем политик,го направихте.
97
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С по-високо образование - да, и не е учил Киро в милиционетска школа висше образование. Но е безскрупулен, нагъл и не се стеснява да рекетира: или новият кабинет начело с него, или извънредни избори. Само че насреща си има две обиграни в такива ситуации партии и още две нови, които ще гласуват или поне едната от тях ще гласува за ГЕРБ. С рогата напред политика не се прави. Киро и Ас.Василев да си ходят!
96
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаджи притеснявам се как си сънуваш ли закланите в Батак срещу които гласува с ДПС
95
0
 
0
 
! Отговори
6587945876 преди 1 година
Рупчева пълзи.
94
2
 
2
 
! Отговори
Fena преди 1 година
До No 100: На оня Makapoн, дето си мисли, че някой е направил нещо, а Тошко отричал всичко, ще му дам един пример: Имахме договор за транзит към Турция до 2030г. Пуснахме Турски поток през 2020г, като Бойко доброволно се отказа от 3 млрд лева, които трябваше да получим за транзита (по 300 млн. по клауза Take or Pay) за 10-те години до 2030г. 3 милиарда лева ей така отидоха в джоба на руснаците, вместо в България!
93
1
 
3
 
! Отговори
6 преди 1 година
Че кой ви търси бе умреленяци от Левски Г. Айде на село.
92
13
 
2
 
! Отговори
Fena преди 1 година
Слави и ИТН са единственият светъл лъч в това омaзaнo от корупция, подкупи, и далавери политическо общество. Единствените, които не се стремят към властта на всяка цена, единствените, на които не им пука за постове, служби, посолства, пари и т.н. далавери на всички други политически сили.
91
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко Африкански
90
1
 
2
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
А от ИТН ще подкрепите ли в рамките на този парламент сваленото от вас правителство на ПП?
89
1
 
6
 
! Отговори
Хе,хе! преди 1 година
Доживяхме един като Тошко да дава оценки на държавника Борисов ! Ноооооо, суверенът си е избрал *** да го управляват ,а не държавници !
88
0
 
9
 
! Отговори
Гласоподавател преди 1 година
Не мога да си представя,ч този Тошо е някакъв политически фактор в държавата,и личният ми живот зависи от него. Та той няма маниер на изказване,да не говорим че коефициентът на градивност при него е с отрицателен знак.Такива хора са ,,дестриктори'',те могат да рушат и развалят всичко онова което други преди тях са градили със много труд и време.От тези хора лъха единствено негативизъм и лоша енергия.От тях съм чул единствено закани,заплахи,шантажи и прочие негативност.
87
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаджи Тошко докъде стигна да гласува сДДС срещу България Айде АУТ
86
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АЗ МИСЛЯ ЧЕ ПО-ОБРАЗОВАН ОТ БОРИСОВ НЯМА.
85
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Благодарение на Слави Трифонов падна македонското вето. Защото македонското вето служеше само за бухалка с която да се бие правителството. Няма правителство и прибраха бухалката
84
1
 
5
 
! Отговори
хахо преди 1 година
какво да ти тошко и двамата с канадският *** сте по *** от боко
83
0
 
12
 
! Отговори
Ххахахахаа преди 1 година
Ей чалгар, не ти е дадено да мислиш. Не се напъвай.
82
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Г,л,у,п,а,ц,и, защо се самосвалихте тогава?? Мързи ви да стоите и дремете в парламента ли?