Тошко Йорданов: Петков се превърна в един по-образован Борисов

ИТН: Няма да подкрепим правителство с ГЕРБ и ДПС
Обновена: 26 юни 2022 13:51 | 26 юни 2022 13:16, Йоана Цонева
206
Тошко Йорданов: Петков се превърна в един по-образован Борисов
Снимка: БГНЕС

Ние категорично няма да подкрепим правителство, в което са ГЕРБ и ДПС, но те вече си имат мнозинство. Това заяви съпредседателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов на срещата на депутати и експерти на партията с граждани, която се проведе в събота в Стара Загора.

"Кабинетът беше за сваляне и падна. Тази коалиция беше предупреждавана няколко месеца какво ще последва, ако продължават по този начин. Те или са глухи, или не мислят... Единствената разлика между Кирил Петков и Бойко Борисов е, че единият е малко по-образован. В манталитета им няма никаква разлика - и при двамата доминира Аз-ът. За наш ужас Кирил Петков се превърна в по-добре образован Бойко Борисов, но със същия отвратителен манталитет. Страшен проблем е министър-председателят да е въртелив като вентилатор", каза той пред БНР.

Депутатът допълни, че ще  се водят разговори с досегашните партньори за ново правителство при ясни правила и ангажименти, но "не на всяка цена".

Още по темата
Според него "мъжкото и достойното поведение" е, след като си загубил коалиционен партньор, отиваш или на избори, или търсиш сам доверие в този парламент.

"Те са вкопчени във властта. Кицата се е запънал на вратата на Министерски съвет като анимационен герой".

В предаването "Неделя 150" Йорданов допълни, че Външно министерство и Теодора Генчовска не са били съгласни с френското председателство за Северна Македония:

"Външно е изпълнител и се опира на официалната позиция на страната. Но след това се появява Кирил Петков, който е поел ангажимент до края на френското председателство. И го пробутва през парламента, нарушавайки Конституцията, защото поиска всички материали да влизат в комисията по външна политика. ГЕРБ му паднаха на гюме и те вкараха предложението в парламента".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Какво по точно му харесаха на този и другите от чалгаджииската партия та ги избраха да ги представляват в България заедно с Възраж.Воиводи ,и д-р.Вероятно защото са много лакоми за пари,и могат и Майка си да продадат.Е продават си Родината мъчат се да я съсипват в угода на Голямия вечно гладен и алчен Брат Докога.Докога Продажници,
80
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо ще забави процесите в България с 4,5 години.Но процеса е необратим.
79
2
 
12
 
! Отговори
памперса Тошко преди 1 година
Тошко, чалгарско нищожество! Нищожество си се пръкнало и такова ще се споминеш! И си долен предател! Просташкият език, който ти е запазена марка, го дръж за чалгарското ви "шоу", а не за БНР, както направи днес! Кирил Петков е не малко по-образован от твоя сикаджийски коалиционен партньор и авер на Сакатия ти лидер, а е на светлинни години по образование, култура, възпитание, чужди езици! Че на какво отгоре си толкова нагъл? Понеже изпита "народната любов" и се напика от страх, нали?
78
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко, имаш проблем с Киро ПП , не с Борисов. Не се разсейвай.
77
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е колко да е по-образован? И Баце ако си беше купил сертификат от Харвард щеше даже да е повече от Кире. Само дето Кире има дипломна работа на тема как се шият рокли, а Баце поне знае как се държи маркуч и се гаси пожар. Та не е сигурно точно кой е по-образования.
76
4
 
10
 
! Отговори
Ценко Чоков ГЕРБ преди 1 година
Ня кааш "Кирчо" или "Киро", или "Кирето"... ще кажеш "Уважаемият господин Петков". Това е министър-председателя на република България, а не съседа с който си пиете ракийката в кръчмата пред блока. Когато не уважавате него, вие не уважавате цялата институция. Не е въпрос на възпитание. Това е анти-държавно отношение, което само банда тикви може да покаже.
75
8
 
6
 
! Отговори
шампион преди 1 година
е милиционера пРашков за 6 месеца 19 имота и куп дамаджани
74
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Разликата е голяма! Вярно ли сте толкова заблудени, или се правите на лллуди? Боцко си направи от България ООД и боркерстваше контрола си ту на Русия ту на ЕС, като получаваше "комисионни" и от двете места. Резултата беше, че половината от парите от ЕС въобще не се използваха по предназначение, а руснаците си получаваха това, което искаха. А контрола го съществяваше с мутренски методи но на малко високо ниво (с НАП). Всички руски агенти в българската политика бяха щастливи.
73
7
 
4
 
! Отговори
Разликата е голяма! преди 1 година
Между Борисов и Петков няма никаква прилика! Петков по-скоро си прилича по безпардонност и липса на усет с Цветанов, но пък е далече от организационните му способности! Всеобщата омраза на тези, които се провъзгласяват за елит, към Борисов е в безспорната му способност да взима правилните решения в правилния момент, в политическия му усет, който не се учи от учебник!
72
0
 
10
 
! Отговори
Тъпанар преди 1 година
Категорично не харесвам Кирил Петков и Асен Василев, ама тази креатура Тошко да вземе да помисли за себе си. Изключително нечистоплътен морал има тоя. Същите като него са и Борисов, Нинова, Радев, Каранезнамсикойси, Копейкин и прочее. Ама ония поне на някаква визия го докарват, а тоя даже изглежда зле.
71
3
 
9
 
! Отговори
истина преди 1 година
Бойко не щрака с пръсти и не слуша чалга. За това Тошко не обича Бойко.
70
1
 
10
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Тошко , лъжлив гном , знаели сте много добре че ще дойде момента с решението за Македония , и не сте се дистанцирали от това министерство още повече че е възлово ???Всичко е заради парите.Македония ви е била паравана.
69
3
 
9
 
! Отговори
Тошко се превърна преди 1 година
в (още) по-нисък Тома Биков. Тошко да вземе да подкрепи лично бизнеса на погребалните бюра - единствената полза която може да донесе на България.
68
1
 
7
 
! Отговори
toti преди 1 година
Каквото и да се прави ИТН нищо повече не може да направи,даже и да разруши държавата ...НО ТИ ТОШКО ще се запомниш ,че беше,най голямото ПОЛИТИЧЕСКИ ДЖУДЖЕ !!!
67
2
 
14
 
! Отговори
Две Мафии преди 1 година
ИТН на три пъти даде или се опитва да даде властта на Радев. Тошко, отиди си прибери рублите.
66
1
 
6
 
! Отговори
тошко африкански преди 1 година
надвика даже възраждане в парламента, а тва си е постижение само по себе си, само истински чобанин може да го постигне. ебалла тошко
65
1
 
2
 
! Отговори
Василев преди 1 година
Искам да хвана Тошко и с него да ударя Киро, като през цялото време да си мисля за Боко, като гнева и омразата към задкулисието , ще повиши силата на удара, и зрители да ми бъдят всички почтенни хора излезли на протести , след кражбата на ГЕРБ-ДПС!А след удара да хвана Нинова и Рашков и с тях да забърша пода!!!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!
64
4
 
16
 
! Отговори
помним преди 1 година
Ще запомним ИТН като най-скандалния провал в цялата политическа истори на България.
63
11
 
9
 
! Отговори
бивш Гласувал за ИТН преди 1 година
Лъсна истината за Радев+БСП+ИТН и техните "врагове" ГЕРБ+ДПС+произволна националистическа партия. Те са двете страни на една и съща монета. Винаги противоположни, но неотлъчно заедно - едините не могат да живеят без другите. За това - САМО ПП!
62
4
 
11
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Кирил Петков е спрял паричното кранче на ИТН и затова ревнаха. Сега като го пусна отново, си дойдоха на мястото пак да са в същата коалиция. Явно само парите ги интересуват и постовете в държавата. Затова са в парламента. Не им се стои и в опозиция, защото там няма пари.