Тошко Йорданов: Петков се превърна в един по-образован Борисов

ИТН: Няма да подкрепим правителство с ГЕРБ и ДПС
Обновена: 26 юни 2022 13:51 | 26 юни 2022 13:16, Йоана Цонева
206
Тошко Йорданов: Петков се превърна в един по-образован Борисов
Снимка: БГНЕС

Ние категорично няма да подкрепим правителство, в което са ГЕРБ и ДПС, но те вече си имат мнозинство. Това заяви съпредседателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов на срещата на депутати и експерти на партията с граждани, която се проведе в събота в Стара Загора.

"Кабинетът беше за сваляне и падна. Тази коалиция беше предупреждавана няколко месеца какво ще последва, ако продължават по този начин. Те или са глухи, или не мислят... Единствената разлика между Кирил Петков и Бойко Борисов е, че единият е малко по-образован. В манталитета им няма никаква разлика - и при двамата доминира Аз-ът. За наш ужас Кирил Петков се превърна в по-добре образован Бойко Борисов, но със същия отвратителен манталитет. Страшен проблем е министър-председателят да е въртелив като вентилатор", каза той пред БНР.

Депутатът допълни, че ще  се водят разговори с досегашните партньори за ново правителство при ясни правила и ангажименти, но "не на всяка цена".

Още по темата
Според него "мъжкото и достойното поведение" е, след като си загубил коалиционен партньор, отиваш или на избори, или търсиш сам доверие в този парламент.

"Те са вкопчени във властта. Кицата се е запънал на вратата на Министерски съвет като анимационен герой".

В предаването "Неделя 150" Йорданов допълни, че Външно министерство и Теодора Генчовска не са били съгласни с френското председателство за Северна Македония:

"Външно е изпълнител и се опира на официалната позиция на страната. Но след това се появява Кирил Петков, който е поел ангажимент до края на френското председателство. И го пробутва през парламента, нарушавайки Конституцията, защото поиска всички материали да влизат в комисията по външна политика. ГЕРБ му паднаха на гюме и те вкараха предложението в парламента".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да поспорим дали е по-образован от Борисов. Не съм гласоподавател на ГЕРБ или фен на ББ, но: Борисов не съм го засякла да срича, докато чете. Борисов може да състави сложно изречение без да се напъва. Борисов е завършил основно, средно и висше образование, когато се повтаряше за незнание, в университетите приемаха с кандидат-студентски изпити, а диплома се взимаше със знания, а не по милост на преподавателите. За Кирчо знаем, че е изкарал някакъв платен курс в Харвард.
60
1
 
9
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Ако има някой ,в който ЕГОТО да е сходно с на ББ то името му е Слави Трифонов и двамата действат авторитарно и са нарцистични типове ,но по различен начин .Слави реши да влезе в политиката , за да си отмъсти на ББ и покаже ,че може да го "победи" ,но не за промяна ,а за същото ,но под негово деспотично АЗ.Ако има някога ,когато ББ да е казвал истината ,то това е "прословутата градинка" и "ония 50%" ,които е искал Слави преди години .ББ прави някои неща ,за да се хареса ,СТ и това не иска!!
59
1
 
3
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 1 година
ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВЛИЗАТЕ В "БЕЗПРИНЦИПНИ ШИРОКИ КОАЛИЦИИ"----КОГАТО БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНА С ПРЕДАТЕЛИ, КАРИЕРИСТИ, ИНТЕРЕСЧИИ И ОТКРОВЕННИ НЕГОДНИЦИ ---И ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ , НЯКОЙ --КОЙТО ДА ВИ ПОДЛЕЕ ВОДА И ДА ВИ ИЗХВЪРЛИ ОТ НОРМАЛНОТО РУСЛО НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА СТРАНАТА ...??!!----ПРИНЦИПА НА "ТОТАЛНАТА ХЕГЕМОНИЯ НАД ДРУГИТЕ СЪС 121-ГЛАСА"... ВЕЧЕ ОТМИНА БЕЗВЪЗВРАТНО.....ОСТАНА САМО ПРИНЦИПА НА ЕФЕКТИВНОТО ДОГОВАРЯНЕ, ДИАЛОГИЧНОСТТА И ВИШЕГЛАСИЕТО ПО ПРОБЛЕМИТЕ НА СТРАНАТА...!!!
58
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може и да е по-образован,но направи доста прости ходове,които му изядоха главата. Не му е стигнал хляба,който е трябвало да изяде,за да се нареди до Борисов. 12 г.,чиито резултати реално се виждат,срещу 6 месеца мъка..Просто Тошко е сбъркал сравнението.Със себе си е трябвало да сравнява - същия проваленец като Киро.
57
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошо, да си събираш чалгаджиите от НС и дим да ви няма! Дотегнахте на всички с писъците си на женички... *** вашта мама разпрана!
56
0
 
12
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Развод и пак брак. Сапунен сериал е ИТН. Цяло шоу направиха с предсрочните избори, а сега въртят шоу в рамките на този парламент. Пак ще се съберат с ПП и Кирил Петков.
55
3
 
4
 
! Отговори
северозапад преди 1 година
Тошко вместо да се зъби на всички от коалицията и останалите в парламента ,като изискан и доказано интелигентен джентълмен да им покаже среден пръст ,това най го може .
54
2
 
5
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Пак ще се съберат. Временно се разделиха като скарана двойка. Пълен цирк. Всичко може дас е очаква от шоумените.
53
0
 
12
 
! Отговори
Театър преди 1 година
То и Борисов каза, че може да преговаря с ПП. Да не получавате сигнали от една и съща планета?
52
1
 
4
 
! Отговори
ПП--МОГАТ И САМИ ... преди 1 година
..ДА УПРАВЛЯВАТ , СТИГА ДА СА ДОСТАТЪЧНО ДИАЛОГИЧНИ С ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ И ОТ ОПОЗИЦИЯТА --ВКЛЮЧИТЕЛНО!--ПРИНЦИПА НА "МНОЗИНСТВОТО ОТ 121-ДЕПУТАТИ" МОЖЕ СПОКОЙНО ДА СЕ ЗАМЕСТИ ОТ "ВИШЕГЛАСИЕТО " --ПО ВСИЧКИ ЗАКОНИ , КАЗУСИ И ПРОБЛЕМИ ---СТИГА ДА ИМА "ДИАЛОГИЧНОСТ" И ЖЕЛАНИЕ ЗА "ЕФЕКТИВНОСТ"---А НЕ ВОЙНА , ЗА ИЗЯВИ И НАЛАГАНЕ НА СОБСТВЕНАТА ВОЛЯ НА ОСТАНАЛИТЕ В ПАРЛАМЕНТА!----ТОВА ВСЪЩНОСТ Е "ДЕМОКРАЦИЯТА"!
51
3
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ДО 60 И КОЕ МУ Е ПРАВИЯТ ПЪТ НА КИРО Е ЛЕТЯТ С ЛЕНА ДВАМЦАТА НА РАЗХОДКА ПРАВО ДО СОЛУН А АЗ ПЛАЩАМ ФАЛИРАХА ВСИЧКО КОЕТО БЕШЕ ЗАПОЧНАЛО ДА СЕ РАЗВИВА ИНФРАСТРУКТУРА НУЛА СПРЯХА ЕДНОЛИЧНО ГАЗ А ЧРЕЗ 100 МИЛИОНА КОМИСИОН ПАК КУПУВАТ РУСКИ ГАЗ КЪДЕ СА ТАНКЕРИТЕ ТРИ ЧЕТИРИ ПЪТИ ЕФТИНИ МИРАЖ ЛЪЖА ИНФЛАЦИЯ НЕВИЖДАНА НО КУМОВЕ ЛЮБОВНИЦИ ПРИЯТЕЛИ ЕКОНТИ С ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ И ЛЪЖАТ СКУБЯТ БЕЗОГЛЕДНО ОТ БЪЛГАРИТЕ Е СТИГА ВЕЧЕ АЗ 60 ПОВЕЧЕ НЕ ЖЕЛАЯ ТАЗИ СБИРЩИНА ДА ЛЪЖЕ НАГЛО ДА КРАДЕ ЯВНО ДА РАЗРУШАВА
50
4
 
8
 
! Отговори
Най-образован преди 1 година
И Борисов е със степен магистър по сегашните. Единият е учил да гаси пожари, а другият за секретарка / Бизнес администрация/. После да не се чудите, защо децата не знаят, какво е пожарникар.
49
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРП+ПП+ДПС= 160 дупетата и правят спокойно коалиция. Не им трябва ИТН БСП или ДСБ които нямат хора и кабинета лесно ще падне ако се распадне както ИТН..
48
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Компроматите срещу Кирил Петков продължават с пълна сила от всичките мафиотски партии в опозиция, значи е на прав път! Хора, не се оставяйте да ви манипулират, слушайте разума, но и сърцето си при следващите избори. Никога Герб повече на власт, каквито и манипулативни прогнози да внушават медиите- всички официални медии в България са все още подвластни на Герб.
47
7
 
11
 
! Отговори
Гласоподавател преди 1 година
Аз се чудех дали да дам гласа си за ДБ, вместо да подкрепя сигурния победител на изборите - ПП, но ако сега се коалират, ми решават проблема от воле и аз вече нямам АБСОЛЮТНО НИКАКВИ КОЛЕБАНИЯ, че ще сложа вота си за ПП. Ама никакви. Просто ще вкарам бюлетината с рамо, с 200км/ч
46
0
 
1
 
! Отговори
Агенция Скалъп преди 1 година
Ми ще направят.. нали трябва да правят damage control сега.
45
0
 
5
 
! Отговори
Нищо преди 1 година
Цял свят воюва. Отивайте да защитавате Македония!
44
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИТН са хора на Доган!!!Това са проекти на ДС за отпушване на напрежението.Когато племето намрази крадеца БорисУФ му спретнаха алтернативата Славка-чалгарката.Очевадно е !!Ама ако си проЦт няма да го видиш.
43
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Тошко африкански, кажи с какво е по образован простото Киро??? Понякога самият той не може да формулира едно правилно изречение и е време да научи българския език (алангро, куролация и др.).Петков също така надълго и нашироко разказа колко любим му е разказа на Антон Чехов, който обаче е писан от... Лев Толстой. Да не говорим, че английският му е много лош, а уж завършил Харвард.
42
2
 
11
 
! Отговори
Агенция Скалъп преди 1 година
Лъсна истината за Радев+БСП+ИТН и техните "врагове" ГЕРБ+ДПС+произволна националистическа партия. Те са двете страни на една и съща монета. Винаги противоположни, но неотлъчно заедно - едините не могат да живеят без другите. За това - САМО ПП!