Борисов към управляващите: Преча им защото нямат победа срещу мен

Свали ви корупцията, заяви той
Обновена: 27 юни 2022 19:08 | 27 юни 2022 18:11, Нели Христова
233
Борисов към управляващите: Преча им защото нямат победа срещу мен
Снимка: БГНЕС

„Президентът Румен Радев раздели нацията преди година и половина”. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Нова Загора.„Радев днес видя разликата”, каза Борисов. По думите му, когато ГЕРБ са управлявали, когато президентът пътувал в чужбина, с него отивали министрите, които е поискал. ГЕРБ не са отказвали и консултации.

„Коварният номер, който са замислили на Радев, е да не изтеглят нов дълг. Знаят, че отиваме на избори, и не искат Радев и служебното правителство да имат пари”, каза още Борисов.

„Свали ви корупцията", обърна се Борисов към управляващите. Преди това каза:

„Преча им защото нямат победа срещу мен. Нито Атанас Атанасов, нито Корнелия Нинова. Атанасов каза, че са направили повече отколкото аз за 12 години. Прав е – токът поскъпна 5 пъти, газът също поскъпна, нафтата и бензинът са почти двойни”, каза лидерът на ГЕРБ.„Корнелия Нинова да каже защо е 7 лева олиото". Бившият премиер и добави, че ГЕРБ нямаше да позволи такова поскъпване.

По отношение на цената на тока, той припомни, че България сама си произвежда въглищата и разполага с ТЕЦ-ове, които произвеждат електричество. „Откъде дойде този скъп ток?“, попита Борисов.

Той отново попита управляващите „кой им е привнесъл инфлацията”.  Борисов смята, че ГЕРБ нямало да позволи поскъпването на петрола, нафтата и газа. "ПП вкараха посредници. Така по половин милиард на месец отиват в чужбина", каза лидерът на ГЕРБ.

„Какво искате от мен, какво ви преча? Това ви каза и президентът Плевнелиев сутринта – как да си оставя моето отроче ГЕРБ”, каза Борисов. „Няма да подам оставка от партията”.

Борисов коментира и поведението на БСП, които отказаха да отидат на днешните консултации при президента с мотива, че са били на бюджетна комисия. „Нашите представители също бяха там, но отидохме при президента, защото това е национално отговорното поведение“, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов отново подчерта, че няма да даде ГЕРБ. „Партията на промяната ще има две брошки на ревера си – „Демократична България“ и БСП. Няма да дам ГЕРБ да стане брошка на някого. ГЕРБ е системна, здрава партия, с евроатлантическа ориентация“, подчерта той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен.. преди 1 година
Сега новите като приключат с управлението ще се запознаят с много прокурори, защото се отваря много работа. А Бойко? Естествено на бял кон.
65
2
 
12
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 1 година
Хей Борисоff, имаш ли ток в зайчарника?
64
15
 
3
 
! Отговори
Бойко съм преди 1 година
До 123: Дали воня не е важното, важното е, че караш по пътищата и се возиш в метрото построено при Герб ... неблагодарник!
63
2
 
7
 
! Отговори
ТИ ДОБРЕ преди 1 година
ЛИ СИ. ИЛИ СЕ МАЙТАПИШ НЕ МОА РАЗБЕРЕМ. ХАРВАТСКА И ОСОБЕНО СЛОВЕНИЯ. В СЛОВЕНИЯ МИН. ЗАПЛАТА БЕШЕ ДВА ПЪТИ И ПОЛОВИНА ОТ КОЛКО ПРИ ТУЛУПА ТУК. И ХЪРВАТСКА БЯХА И СА ПО ДОБРЕ. РУМЪНИЯ СЪЩО СА ПО ДОБРЕ.
62
12
 
5
 
! Отговори
Бойко съм преди 1 година
идвам на бяла джипка есента!!! Плачете червени, харвардци, чалгарчета!!!
61
0
 
1
 
! Отговори
Профсъюзите преди 1 година
(лидерите) само плачат по тв. студиата. Нищо не са постигнали!
60
5
 
11
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
Защо ми блокирахте коментара?Ще го повторя:кога Буци ще заминеш за затвора,но завинаги?Повдига ми се като ти видя физиономията,или ти чуя името.
59
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко е нагъл, защото знае че зад него стои САЩ, ФРАНЦИЯ - Макрон, Германия - Меркел ! Знаят за всичките му далавери, но за тях е по важно той да ги слуша и така си затварят очите, пък и той си краде от собствения народ !!
58
6
 
5
 
! Отговори
Бойко съм преди 1 година
При мен се строеше и нещата вървяха фиска го оставих на 8.7 Милиарда ... сега една лопата асфалт не са сложили, цените в тавана на ВСИЧКО, фиска 4.5 Милиарда ...Аз съм крадец, те са много Убави ... ба ла ми зальо хани!
57
4
 
9
 
! Отговори
КО КО КАЗА?!???!. преди 1 година
Тоя хептен изфиряса. ТА те на последните избори те биха. ДЪЛГУНА също. БСП и ДБ бяха в управлението. СЛАФЧО ти е поставено момче за всичко. И пак си вън от играта. НЕ, ЧЕ тия много биват. Ама ти 12 ГОД се оля да крадеш и да даваш на твой те хора.
56
1
 
5
 
! Отговори
ех Буци преди 1 година
герП и лидерО им са до долеееее........
55
1
 
2
 
! Отговори
Асанко шекер мала преди 1 година
Браво на великия победител, винаги черпи с чубапчета, биричка.......
54
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Борисов не е в затвора единствено, защото го пазят САЩ и го държат с компромати, за да ги слуша!! Иначе отдавна да е в затвора, и Гешев няма да може да му помогне! Дойде Лаура Кьовеши в България и на другия ден Бойко го заключиха, но й се обадиха на кьовеши от САЩ и й казаха да мълчи и оше на другия ден нямало доказателства срещу Бойко!
53
2
 
16
 
! Отговори
хи-хи-хииии преди 1 година
Ти Боренце "побеждаваш" само с хартиени бюлетинки......
52
8
 
3
 
! Отговори
Бойко съм преди 1 година
скалъпиха 2 колажа с килчета и пачки срещу мен и вие клъвнахте ба лъ ци. Плащайте Промяната сега!
51
4
 
13
 
! Отговори
Нострадамус преди 1 година
Това е един рядко нагъл и безочлив ***. Цялата шайка ГЕРБ са такива.
50
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пенсиите се увеличиха след идването на Петков, Буци лъжеше и мажеше 11г., накрая се смили да хвърля по 50 кинта от жипката :)))
49
7
 
5
 
! Отговори
Олигофрени или преди 1 година
Т.rollove, това са единствените 2 групи които отричат направеното от Герб и величаят Киро и Хасан които и ремонт не можаха да направят на построеното камо ли те да построят нещо!!!
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Капи ди тути капо е непобедим с милиардите.
47
0
 
3
 
! Отговори
ДПС Фен преди 1 година
Чисти по места, чисти до дъно и дай път на млади, знаещи и можещи хора!!! Вмирисали сте се в много области/администр./, от корупция и жажда за власт и комисионни, на едни изпечени селски тарикати, които не спират да ти ловят шарени пилци!!! Примери много г-н Борисов! Мислиш си всичко е ок горе, Томислав, Митов, Теменужка,.... а долу бълвоч, не знам какво трябва да се случи, за да пренаредиш листите и да дадеш шанс за друга, коренно променена визия на партията си!