Борисов мечтаел да бъде Доган от Банкя

Според Атанасов, ако Борисов не освободи ГЕРБ, няма да я бъде
Обновена: 27 юни 2022 11:43 | 27 юни 2022 11:23, Йоана Цонева
50
Борисов мечтаел да бъде Доган от Банкя
Снимка: БГНЕС

Смятаме, че трябва да се направят усилия да се състави правителство в този парламент. Хората не искат да ходят на избори и трябва да се загърби егото на няколко човека. Самият Кирил Петков няколко пъти каза, че ако е въпрос да се състави правителство без него начело, той е готов. Това каза ген. Атанас Атанасов от „Демократична България“ в ефира на Нова тв.

По думите му от ИТН са направили всичко необходимо, за да свалят правителството и някои от тях изобщо не трябва да говорят публично.

„Днес сме свикали заседание на ръководството на партията и ще обсъдим всичко въпроси по темата“, каза Атанасов.
Според него е правилно е да се даде право на мандатоносители и да се опитат да съставят правителство. „Нека от ПП кажат кого биха предложили за премиер. И Асен Василев става. Има хора в ПП, които стават за този пост. Никола Минчев беше един добър председател на Народното събрание. Той е много толерантен“, каза той.

„От ДБ много пъти се казвали, че ГЕРБ и ДПС трябва да седят в опозиция. Този груб човек Еди Рама, който се изказа отвратително за България, се оказа, че е много добър приятел на Бойко Борисов. Имам чувството, че са манталитет едни и същи тези хора. Аз знам мечтата на Борисов. Той иска да бъде Ахмед Доган от Банкя. Да стои там от телефона и да командва. Не се ли дистанцира и да освободи партията си, тя няма да бъде. В нашата партия аз съм третият председател, а предните двама не се месят в делата ни", каза още той. ю

Попитан какво иска президента Румен Радев и защо така остро напада правителството, депутатът от ДБ каза, че според него „иска да дърпа конците зад кулисите“. „Президентът е най-добре да се оттегли от полето на изпълнителната власт. Недопустимо е държавният глава да оронва престижа ѝ“, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русият селски генерал Гном да не се прави на повече умен отколкото е, а да си гледа клетата партийка, че яко са я закъсали!
38
1
 
2
 
! Отговори
sofeto преди 1 година
Селинджъра от село Батин Атанас Атанасов с каква цел опоменава град Банкя, и там живеят българи!!
37
0
 
2
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
То и аз си имам мечти,нищо че не се изпълняват..
36
2
 
7
 
! Отговори
Афера: преди 1 година
А знае, защото заедно с Христо Иванов висяха на дувара на Боко и бяха изловени точно в Банкя.Атанасов и Иванов вечно висят по някакви дувари от тези на Боко през онези на американското посолство до чурук дуварите на Простотокиро. Ристю пък обикаля от Маджо до Бобоков по джиповете.И все се борят с Путин, докато не клекнат тайно и на неговия дувар.
35
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Атанасов ако му се отдаде възможността да стане като Доган, сигурно ще каже "Не, благодаря!" Ей това искам да го видя с очите си, за да го повярвам!
34
4
 
16
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 1 година
Днес се наведох да си завържа връзките на обувката и гледам - някакво човече ,голямо колкото муха , се катери по обувката ми. Какво ли е това из.род.че ,питам се и го ударих с вестника. Съществото изпищя и чух : " Недей, ще ме убиеш , аз съм Атанасов-Гнома. " . А аз се чудех , че мирише лошо от обувката ми, мислех , че съм настъпил *** . Оказа се , че наистина е така!
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 27 Само той ли ,всички имат някаква параноя,щом чуят името Борисов !
32
3
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
.....Президентът е най-добре да се оттегли от полето на изпълнителната власт........... Мдааа, имате 170 гласа в парламента, бийте му дузпата на Рундю. Какво чакате?
31
2
 
4
 
! Отговори
Димитър Радев преди 1 година
Мечтите са безплатни. Сигурно Борисов си мечтае да го убият като Доган. Честито на българските политически лидери, както и на тези от ДПС. Специални поздрави за управителя и подуправителите на БНБ ! Честито да ви е !
30
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОФ- АЛКОХОЛЪТ ГО Е СМЛЯЛ, МНОГО УВРЕДЕН, НЕ ЧУХ ЕДНА НОРМАЛНА ДУМА ОТ ГНОМЧИК.
29
2
 
24
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Гномът Наско-Окръжен прокурор от Разград по време на Възродителния процес, а сега виден и изявен демократ, пак е яхнал метлата на оплюването и маскарене на ГЕРБ, които на предстоящите избори се очертава да са 1-ва полит.сила, за разлика от бутиковата формация на Бойкикев и СиЕ...На последните избори, на които ДБ едвам минаха бариерата от 4%, наско и тюлена с гумената лодка гледаха стреснато и въртяха опшки като послушни пудели пред Харвардския комсомолец и Сектата му от кумци, кумици и любовници
28
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Между другото искам да направя обръщение към умните и красивите от протеста с нещо което повечето от тях го знаят защото работят в западни компании. Нито в живота нито в политиката не трябва да се нападат хора персонално, това е най-долното и първично нещо което не те прави по различен от едно псе, критикувай политика, решения, резултати каквото се сети, но да тръгбнеш да ми изброяваш имена не става, освен това с хейт никъде няма да стигнеш най-много до централния затвор.
27
3
 
16
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Прокурорчето Танас пак се прави на влъхва..."Какво си бил мечтал Борисов! Големи анализатори са станали"! Може и да е имало идея Борисов да се оттегли, но след този показен фалшив арест за сплашване, няма да се учудя ако бившият Премиер ще иска да се върне на бял кон!
26
1
 
22
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Жабата Гном пак се изквака. Кой ли му вярва още?
25
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това джудже повече няма да види парламент, а иначе както каза геният Киро, Слави бил един бивш певец, ами да ама не, просто Киро ти си бивш премиер.
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гном Атанасов с Борисов ляга, с Борисов става.Има фикция към Борисов. Тотално перде е Атанасов.
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъжат като за последно. Гномът ако не излъже, не може да живее.
22
1
 
8
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Това детската мечта ли е на малък Бойко или е мечтата на баш Бойко?Нали знаят и мечтите му,а ако не ги е споделял мисли ли четат?
21
2
 
15
 
! Отговори
Гнома от преди 1 година
коя част на "Властелина на пръстените" е изпълзял? Тоя само заради гн**сната му продажна физиономия трябва да е в затвора!
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя *** Гном докога ще стои в политиката?