Кирил Петков: Следващите избори ще бъдат референдум каква България искаме

Премиерът е подал оставка сутринта
27 юни 2022 18:00, Нели Христова
236
Кирил Петков: Следващите избори ще бъдат референдум каква България искаме
Снимка: БГНЕС

Тази сутрин подадох оставка като премиер на България. Това съобщи във Facebook профила си премиерът Кирил Петков преди минути.

Още по темата

Ето какво написа още той в мрежата:

През тези 6 месеца за мен беше чест да започнем дългия поход за отвоюване на България от задкулисието.

Вярвам, че няма друг път освен напред - напред към идеала България да бъде държавата, в която законът е над всичко; публичните средства да се инвестират в училища, детски градини и по-добро здравеопазване; държавата, създаваща условия за младите семейства; държавата, в която има нови високоплатени работни места и в която всеки предприемач може да започне честен бизнес без административни спънки и изнудване, а пенсионерите се радват на достойни пенсии.

Знам, че не съм сам в тази си мечта и следващите избори ще бъдат реално референдум каква България искаме: България на законността и просперитета или България на задкулисието и мафията. Аз избирам първото и ще продължа да се боря за това!

Припомняме, че правителството на Кирил Петков падна на 22 юни след гласуван вот на недоверие миналата седмица, внесен от ПГ на ГЕРБ-СДС, заради провала във финансова-икономическата политика. "За" оставката на кабинета бяха 123 депутати, 116 бяха против, нямаше въздържали си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
4
 
0
 
! Отговори
Германец преди 1 година
Бугаретата искат да са шеснайста республика. Убедете ме в обратното :)
96
1
 
3
 
! Отговори
Не искам преди 1 година
пропагандираната от тебе България,с фалшиви характеристики,шуробаджанашки връзки(и такива от приятелски кръгове),робуване на чужди идеи и принципи, обслужващи чужди кръгове.Какво направи досега?Уволни куп чиновници и ги замени с твои хора.Приказките за битки с корупция,мафия и други бомбастични формулировки доведоха да срив в работата на ред държавни учреждения,огромна инфлация,скок на цените,обедняване на хората.В повече е да говориш за успехи на правителството,като има само провали.
95
0
 
4
 
! Отговори
Няма време преди 1 година
Тия, пък и другите партии ще ги чакаме да се туткат, да се обвиняват и да си връчват мандати и оставки поне още 3-4 месеца...А дотогава?
94
1
 
3
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
Христо Ботьов Ботев и Иван Минчов Вазов са голиатите на световната литература.Чел съм други автори,но те са точици пред тях.Така че стига сме се самопринизявали при положение ,че имаме НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ТВОРЦИ!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
93
1
 
6
 
! Отговори
ГОЧО преди 1 година
Киро хващай влака за канада докато можеш, че и от там ще те изритат! Ходи разправяй на онияМАЛОУМНИЦИ как си победил!
92
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе,оланкоолу , теб вече никой не те пита и не те има за човек, а ти се пъчиш ! Не разбра ли, че си зарязана овца ? Хайде,бегай да бричиш комари !
91
4
 
6
 
! Отговори
1-н преди 1 година
чао, чао, нема да ни липсваш, вервам си напреднал сериозно, нема те мислим
90
1
 
11
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 1 година
При всички положения ти няма да си част от тях Кире, ако не вярваш питай Нинова! За Радев ще говорим по късно през годината!
89
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Противниците на България са: 1. ГЕРБ, защото са корумпирани 2.) ДПС, защото са хлъзгави и ненадеждни 3. Възраждане, защото са с ограничени умствени възможности и фашисти От останалите би могло да се намери мнозинство за България, макар че и с БСП трябва да се внимава.
88
5
 
1
 
! Отговори
92 преди 1 година
Прав сте. Много центробежни сили и течения има в тази страна....руски. дърпат с всички сили към дъното и регреса!
87
1
 
8
 
! Отговори
тъй де преди 1 година
Искаме България да е Швейцария на Балканите, но с такива като Боци Началника, Доган Почетния председател, Дебелянчо и още знайни у незнайни "специалисти", нещата не се случват.
86
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Свети Костадин ще ви оправи.
85
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имат снимкови и видео компромати срещу Кирчо, този човек не трябва да е във властта.
84
1
 
4
 
! Отговори
Ed преди 1 година
Тоя почна да говори като "Възраждане".
83
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП плюс ДБ е изборът за благоденстваща, просперираща България. Но т.н. народ, който пращи от "ум" играе сякаш на "бинго": я тук, я там някой да ни оправи. Ама не става. Ние сме като ония китове, които се самоубиват на брега от дезоринтация.
82
2
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Най-тъмното правителство щяло да се бори.....хахахахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха ГОВОРЯТ ЕДНО А ПРАВЯТ СЪВСЕМ ДРУГО......
81
1
 
5
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Само ти да не си и който иска да бъде!
80
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До *** Ами защото си си такъв. Защото го купува, бе дръндльо. Спри да купуваш нещо и да видиш как ще поевтинее. Ама вие със заврените си мозъчета в малките си дюпенца, откъде да знаете.
79
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо, не сикаме Лорер дето раздаде милиони на паразитни ай ти компаниии изпокрадахте всичко и ко *** съсипа от крадене изчезвайте не стига че сте некадърни ами и нагли как да са платени протестите като протестиращите не са за 30 лева, а им раздадохте милиони махнете се бе таапанари
78
12
 
2
 
! Отговори
Илията преди 1 година
ПП ще имат много по-висок процент от преди. Така става като се нахвърлят като *** всички на младо правителство на едва 6 месеца. Сега напук повечето хора ще гласуват за ПП