Плевнелиев си говорил с Борисов, казал му, че е готов да се оттегли като лидер на ГЕРБ

Осъзнавал, че хората искали да видят нови лица
197
Плевнелиев си говорил с Борисов, казал му, че е готов да се оттегли като лидер на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов ми каза вчера, че е готов да се оттегли като лидер на ГЕРБ. Това обяви президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев пред bTV.

Още по темата

"Борисов e готов да го направи и го е заявявал многократно, включително и в разговори с Кирил Петков. Борисов винаги е бил "за" европейското развитие на България. Никой не може да вземе партията на Бойко Борисов. Тя е негова рожба, той я е създал и той ще продължи в тази партия да бъде основният фактор", добави той.

Плевнелиев обясни, че Борисов ясно осъзнава, че хората ще искат да видят нови лица.

"Той винаги е бил готов да постави решенията пред собственото си его и разрушителността. И аз съм сигурен, че той може да бъде част от един позитивен сценарий, в който България се ускорява за стратегически инвестиции, златен дъжд от еврофондове, влизане в еврозоната и в Шенген", добави Плевнелиев.

Според него няма как да не се мине през избори.

"Чак тогава се надявам да видя отговорно отношение и да направим  правителство на националното съгласие за ускорена интеграция на България в сърцето на Европа. Дано да се получи", каза още Плевнелиев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
9
 
! Отговори
Боко трябва.. преди 1 година
да се оттегли в централният софийски. Ако има акъл сега е времето да забегне за Дубай.
130
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-малко Роско по телевизията=повече доверие в институциите
129
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шом Роско плуж-яка казва, начи всико е точно
128
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кой беше този? да не е някой бивш комедиант?
127
1
 
5
 
! Отговори
ЛЮБОПИТКО преди 1 година
Дети ли ти каза за златният дъжд?!? А нея кой и го е попказал?!
126
1
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ без Буци преди 1 година
Злите езици шушукат, че Б-то в ГЕРБ означава Бойко. Без преялата от корупция мутричка, тази партия е една куха структура и ще се сгромоляса.
125
1
 
3
 
! Отговори
Точно така преди 1 година
До мдаа - дааа. И аз го наблюдавам. С такава информация ни сондират лека-полека още от преди вота на недоверие. Мисля че точно така ще стане, а и ти си го усетил.
124
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КЛЪВНЬО ДРЪВНЬО ИЗПЪЛЗЯ И РАЗНЕСЕ СМРАД "СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНВЕСТИЦИИ И ЗЛАТЕН ДЪЖД ОТ ЕВРОФОНДОВЕ" С МЕРАК ДА СЕ ВКЛЮЧИ В ГЕРБАДЖИЙСКИЯТ ГРАБЕЖ, ЗА ДА ОСТАНЕ БЪЛГАРИЯ ТРАДИЦИОННО НАЙ-БЕДНАТА И ОКРАДЕНА СТРАНА В ЕВРОПА!!!
123
1
 
4
 
! Отговори
много милиарди преди 1 година
И сега гледайте как Буци влиза в частния сектор и бизнеса започва да му върви по мед и масло, каквото пипне става злато, като цар Мидас.
122
1
 
12
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Както писах преди, краварите готвят коалиция герб - пп. Но явно герб трябва да се поизлъскат малко, трябва Борисов да не е там, малко да се дистанцират от корупцията, кюлчета и чекмеджета. Тази новина сега сондира реакциите на електората.
121
1
 
7
 
! Отговори
E преди 1 година
Разбира се, че ще се оттегли. Боци не е толкова глупав, вижда, че народа не го иска директно във властта! Затова ще мине в режим "Доган". Той ще си седи у банкя и ще командва парада от там. Нещо по модела на Диванчо хоум офиса
120
0
 
3
 
! Отговори
преди 1 година
ЛЪЖЕ
119
1
 
9
 
! Отговори
Новия лидер: преди 1 година
- Маноил Манев; - Лъчо Мозъка; - Деница Сачева; - Коца Жинъта; - Тома Биков; - "проф" Балтов; и други знайни и незнайни мутрички; кой от цвета на нацията ще го поеме поста?
118
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По примера на своя ментор, доктор Ахмед Доган и Бойко Борисов ще се отегли като лидер на партията, но ще остане Почитен Прецедател. Така ще продължава да дърпа конците, но зад кулисно. От сараите в Банкя.
117
2
 
10
 
! Отговори
аз само да питам преди 1 година
Буци и Балтов защо не са в затвора???
116
2
 
11
 
! Отговори
Път за младите преди 1 година
Браво г-н Борисов! Време беше да се оттеглите достойно в своите покои и да дадете път на по-младите, които са настървени за лидерство и постижения, като например Лъчо Мозъка и Красен Кралев
115
2
 
17
 
! Отговори
Мутри ВЪН!!! преди 1 година
Шефа на Мафията Бай Суджук да отива на едно топло място, с решетки на прозорчета!!! А ОМГ (Организирана Мафиотска Група) ГРОБ отива на бунището на историята!!!
114
2
 
14
 
! Отговори
Дрън Дрън Ярина преди 1 година
Това е поредната лъжа на патологичния лъжец Буци. Твърде късно е да се оттегля. Трябваше да го направи преди поне 2 години. Мога да заложа 5 лева, че няма да си подаде оставката като хората, а ще цели да остане някаква своя версия почетен председател, като доган. Ама като знаем колко "кадърен" е Буци, гаранция и тука ще оcepe нещата.
113
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам дали ще се оттегли, но посоката е към затвора. Има записи, има показания, има следа на парите, има с 200, няма само прокуратура. Но скоро и това ще се оправи. Тежката България ще смачка леките престъпници.
112
3
 
5
 
! Отговори
дд преди 1 година
Голяма новина Плевньо БРАО! Той Тиквочча стана фейсбук холограма отдаааавна, това че формално не се е оттеглил нищо не значи