Румен Радев свиква консултации за бъдещо правителство още днес

Срещите започват от 13 часа с ПГ на "Продължаваме промяната"
Обновена: 27 юни 2022 10:54 | 27 юни 2022 10:53, Красимир Ангелов
18
Румен Радев свиква консултации за бъдещо правителство още днес
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев ще проведе консултации с парламентарните групи за връчване на мандат за съставяне на ново правителство, съобщиха от президентската институция.
 
Това ще стане още днес - 27 юни 2022 г.

Още по темата
Предвидените в чл. 99, ал. 1 от Конституцията консултации с парламентарните групи ще се проведат в президентската институция на 27 и 28 юни.
 
На 27 юни, понеделник, държавният глава ще приеме:
 
От 13.00 часа – представители на парламентарната група на "Продължаваме промяната";
 
От 14.15  часа – представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС;
 
От 15.30 часа – представители на парламентарната група на „Движение за права и свободи“;
 
От 16.45 часа – представители на парламентарната група "БСП за България".
 
На 28 юни, вторник, ще се проведат консултации:
 
От 9.00  часа – с представители на парламентарната група на "Има такъв народ";
 
От 10.15 часа – с представители на парламентарната група на „Демократична България“;
 
От 11.30 часа  – с представители на парламентарната група на ПП "Възраждане".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Защо?! Бърза да се отчете пред Митрофанова, че мисията по свалянето на антируското правителство на Петков е изпълнена! А тя да докладва на Захарова и Путин . Когато Кирил Петков им каза истината от трибуната, че зад свалянето му стои Митрофанова, те му се подиграха, че само дето не обвинил Батман и жената котка...Ето колко подли и нагли могат да бъдат руснаците,докато има предатели в България които работят за тях.
16
0
 
4
 
! Отговори
Shark преди 1 година
До 14 Това се получава именно защото хората не отиват да гласуват. Иначе съм напълно съгласен, че трябва да търсят общ език, а не да се харесват и да си правят на инат, защото от това страдаме ние. Но, пак казвам, вината до голяма степен е и наша, т.е. на тези, които отиват за гъби вместо да гласуват. Затова аз съм ЗА задължително гласуване.
15
1
 
4
 
! Отговори
Не си поплюва преди 1 година
Този не ги бави. Още днес ще хвърли горещия картоф в ръцете на Кире. И ще му каже: имаш 7 дни да се окъкаш пак. Радев не си поплюва.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Shark - Значи воля на мнозинството? Герб в предните парламенти, като имаха волята на мнозинството, ама другите се запъваха, това какво е? Налагане на малцинството над мнозинството. Щото всички са пратени там да работят за благото на тоя народ, да намерят общите неща, върху които и за които да работят, да му решават проблемите. А те отишли да ми се харесват или не харесват, сякаш ще ги женим.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На 13/26 юни 2022 година - вчера в неделя се навършиха 1341 години от създаването на България.
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долу цар Радо Шишарката и неговата царица Радка Пиратка! Закривайте това царство Чалгария и ФатмашкияФеодализъм!
11
0
 
5
 
! Отговори
Shark преди 1 година
До 10. Факт е, че взеха най-голям процент. И това е волята на мнозинството. Това е един от основните принципи на демокрацията, зачита се волята на мнозинството, вашата ако е друга това е ваш проблем. На нови изброи резултатът ще е същия, първата партия няма да може да състави сама правителство. И това ще е така занапред, така че да свикват. А пък хората, ако искат да им се чува думата, да си вдигнат з-дн.ците и да отидат да гласуват. Не може 30% активност и после претенции! Не става така!
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Shark - моята воля въобще не е това ,а като имаш 67 депутата със сигурност не е и волята на народа. С толкова малко депутати и говорене само с кого НЕ искаш да се коалираш няма да стане . По-добре нови избори, ако получат повече депутати тогава да се пробват
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тази процедура не е ли играна при първоначалното съставяне на кабинета , защо правим едно и също и чакаме различен резултат , да го дава на който се пада следващ и да караме към следващите избори , поне да не губим излишно време
8
5
 
5
 
! Отговори
Защо?! преди 1 година
Че защо пък бързаш толкова много бе, пРезиденте от село Славяново?! Защото си обещал на кремълския злодей и масов убиец, че ще свалиш правителството, което се помъчи да изтрръгне България от изнудвачите на "Газпром" и от мръсните му и кървави ръце ли?! А ти бързаш да я върнеш пак в тези кървави ръце, нали?! Нищо, българският народ няма да прости националното предателство, коварството и двуличието ти! Нито на онова сакато учиндолско нищожество, което изпълни мократа ти поръчка!
7
12
 
2
 
! Отговори
Shark преди 1 година
ПП трябва да направят кабинет. Това е! Такава е волята на избирателите на последните избори. Няма да подменяте вота на хората с правителства от партии, които случайно са влезли в парламента, като ИТН и възраждане. С тях дори не е необходимо да се разговаря. Макар че те така или иначе нищо няма да направят, защото нямат капацитет, само знаят да врещят и да създават проблеми под диктовка на началниците им, чиито патерици са!
6
0
 
5
 
! Отговори
няма празно преди 1 година
До Анонимен ПП и ДБ са едно, не чу ли, че от САЩ ги закачиха на една банкова сметка?
5
1
 
4
 
! Отговори
dmx преди 1 година
На всяка говореща по телевизора политическа глава трябва да и се разбият зъбите, после да и се счупи черепа и накрая да бъде напъхана в задното отвърстие на тялото. Това е справедливостта, казана по много груб начин
4
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми... правителството трябва да бъде с ПП и ДБ! Който иска - да го подкрепя! Точка!
3
8
 
12
 
! Отговори
Шапкар преди 1 година
Позор! От него и нефелните му действия сме на този хал! Импийчмънт!
2
6
 
3
 
! Отговори
заветът на Херо преди 1 година
Министър председател - недоучилото адвокатче на Шорош - Минджев, пъво вице - Дуловската принцеса, второ вице - Томето, радиоводещия. Кирчо и Кокорчо - Терминал 2, ръководители на полетите.
1
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не търпите киро мустафа, но търпите ушатия кремъслки парашутист който го сложи на власт