Настимир бил изненадан от БСП и опита им да кадрува

Премиерът не е взимал еднолично решение
30 юни 2022 10:14, Росен Стойчев
17
Настимир бил изненадан от БСП и опита им да кадрува
Снимка: БГНЕС

Изненадан съм, че БСП се опитва да кадрува и да взима решения от името на най-голямата политическа партия. Това заяви депутатът от „Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев пред bTV.

Още по темата

"В оставка не е взимал еднолични решения за изгонването на 70-те руските дипломати от България. Когато се вкарат политически нюанси, защото в момента мирише на избори, става различно", категоричен бе Настимир Ананиев и запита дали изборите са решение за България в момента.

" Кирил Петков винаги е бил диалогичен с коалиционните партньори. Не е редно да се търси вината и да се опитва да се залепи за премиера Кирил Петков", добави Ананиев.

 Настимир Ананиев увери, че премиерът в оставка не е взимал еднолични решения за изгонването на 70-те руските дипломати от България. Когато се вкарат политически нюанси, защото в момента мирише на избори, става различно, категоричен бе Настимир Ананиев и запита дали изборите са решение за България в момента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
този няма ли да го налази маймунската шарка вече?
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
К.Петков е достатъчно и предостатъчно нагъл и арогантен тип, за да нареди не на министърката на ВнР, a на нейната заместничка Ирена да изготви заповедта за изгонване на 70 дипломати от посолството на Русия в 3-дневен срок от България.Трябва да си много брутален тип, за да сториш това, да рискуваш държавата си, на която си премиер, да оставиш хората без отопление и без гориво за транспорта и да ги гледаш в очите и да лъжеш най-безцеремонно, както и ром не би го сторил. Go away you liar! !
12
0
 
4
 
! Отговори
Рекорд на Гинес преди 1 година
Киро да кандидатства за рекорд на Гинес за най-много изгонени наведнъж дипломати. Рекордът си е рекорд, така на Кирил Петков ще му научат името и извън България. Това ще му остане като спомен от премиерството.
11
0
 
3
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Киро избра най-неподходящият момент и най-неподходящият начин за тази политическа акция с изгонването на (прекалено много) руски дипломати. То се прави, но не по тоя начин. Ако просто са искали да им се намали бройката, можеха тихомълком да се договорят. Сега каквито и обяснения да дава, вече проблемът е създаден. Ще бъде добре ако ПП наистина предложат друг за премиер. Просто да си разменят местата с Асен Василев например.
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП винаги се държи така, като, 240 депутати са нейни и ги командва, както на Нинова са й наредили от Масква. Да ама всеки си иска своята идентичност
9
2
 
10
 
! Отговори
1ви СЛУЧАЙ В ИСТОРИЯ преди 1 година
КИРЧЕ ИЗБЯГА ОТ КАНАДА В БЪЛГАРИЯ....... ХВЪРЛИ СИ КАНАДСКИЯ ПАСПОРТ И ЕМИГРИРА В ПОДРЕДЕНАТА ОТ БОЙКО /ГЕРБ СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ....... ТАКИВА СА ФАКТИТЕ............... БАБА НАСТА ПЪК ЕМИГРИРА ОТ ИРЛАНДИЯ В БЪЛГАРИЯ.......
8
2
 
17
 
! Отговори
Мазна въртиопашка преди 1 година
Какво се очаква да коментира политическа к*рва, държана на синджир от канадската цинкова кофа?
7
3
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
за такива болезнени теми няма да вземаш еднолично решение а събираш повечехора и всички заедно решават аморалният тип повече да не се занимава с политикатаа с това за което е учил избори до дупка докато случим на свестни хора
6
1
 
22
 
! Отговори
Кики Рики преди 1 година
Аз пък съм изненадан от наглостта на тази грозна невестулка чрез която една нелегитимна партия успя да отиде на избори и машинките и помогнаха да стане първа !
5
1
 
12
 
! Отговори
Шебек преди 1 година
Физически и морален....
4
0
 
14
 
! Отговори
ПП = БСП = ДБ преди 1 година
... ЕДНА ПАРТИЯ................. ЦИРК - АРТИСТИ......
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Настимир някакъв говорител ли е на ПП? Гледам се е изказвал по всякакви теми.
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, в крайна сметка кой е взел решението? Все някой трябва да го е взел. И като не е МС, значи някой еднолично го е взел.
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Настимирчо е такова невиждано гейче, че срамота бе