БСП: До вторник-сряда ще е ясна структурата на кабинета

Левицата иска отмяна на нотата за руските депутати
Обновена: 2 юли 2022 20:12 | 2 юли 2022 19:52, Анисия Иванова
64
БСП: До вторник-сряда ще е ясна структурата на кабинета
Снимка: БГНЕС

До вторник-сряда ще стане ясна структурата на правителството на кабинета „Асен Василев”. Това каза председателят на Парламентарната група на БСП Георги Свиленски пред Нова тв.

На въпрос дали БСП ще има същите министри в новия кабинет като в този на Кирил Петков, той каза: „Не сме го говорили. Ние на нашите министри сме дали висока положителна оценка за участие във властта и вторник-сряда ще седнем, ще обсъдим и вероятно може би ще продължим със същите министерства”, каза депутатът.

Свиленски съобщи, че днес е взето решение по трима представители от парламентарните групи, които подкрепят мандата на ПП за кабинет, да подготвят конкретни законодателни инициативи в конкретни срокове в рамките на следващите 6 месеца.

По темата за изгонването на руските дипломати от страната ни Свиленски бе категоричен, че България ще пострада повече, отколкото Русия, ако се влошат дипломатическите взаимоотношения между страните и БСП продължава да настоява за диалог. Той напомни, че са внесли предложение за отмяна на нотата в НС и макар да разбира, че е вероятно това да не е възможно, критиките им за изгонените по този начин дипломати продължават. Продължават да настояват и за отстраняване на председателя на ДАНС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
11
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
БКП ЛУСТРАЦИЯ НАЛИ ВИ СВАЛИХА ЗАЩО ПАК СЕ НАПЪВАТЕ ПОЗОР СТЕ БКП БИЛИ ПРОМЯНАТА УУУУУУУУУУ
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що триете бе, со роси? Мигар ората не знаят, че купувате партии и политици...
30
2
 
8
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Този, брутално изхвърления от СУВЕРЕНА за къде се гласи? Първо. Дали оголените до костите и жалко показвани и анатемосвани от ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД несъвместимите със световните хилядолетни порядки и правила на баламурниците имат минималния "шанс" отново да яхнат ИСТРАДАНА БЪЛГАРИЯ? И по-нататък- дали този, изхвърления, има минимален "полезен ход" да се промуши между калабълъка пре-датели? Да поживеем, да гледаме поредния сеир...
29
1
 
16
 
! Отговори
ноятс преди 1 година
Баджанака е "Както каже шефката"! - Всякакви компромиси в името на народа (щото за тях народът е кокъла (кинтите)) !
28
3
 
9
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Не само тези ги е страх от нови избори. Българите станахме като италианците. Избори след избори, правителства след правителства. Започнахме да ядем пици и спагети. Само дето си нямаме Марио Драги и мафия като сицилианската. Въпреки че, в парламента се обиждат на мафия.
27
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1% на изборите ще хванете ли бе, предатели?
26
3
 
8
 
! Отговори
Структура на ДСК ! преди 1 година
Най-подходящата комунистическа структура е на ДСК ! Държавна спестовна каса (ДСК) .
25
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 19 ------ Възраждане минимум ще си удвои резултата . Има много гласове да обира - националистическия вот , протестен вот , от БСП / ако продължава Нинова с простотиите/ . След всички изцепки на КП , спокойно може Костадинов да вземе и 15-18 процента
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 15 точно така е. Следователно колкото по-малко власт има правителството, толкова по-добре. Защото то освен поразии друго не прави. И не говоря само за това последното. Всичките са такива поне от 1944г., а вероятно и от преди това. И колко по-често се сменят, толкова по-добре. За това дано да има избори на есен.
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Петков е номиниран за министър , Корнелия пак ли ще подкрепи кабинета ?
22
6
 
10
 
! Отговори
19 преди 1 година
Какво *** бе товарищ, то не се знае дали ще сте над чертата, ти бълнуваш 40 %. Ама пийте ги тия хапове бе.
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само страхът, че я влезли, я не в парламента при едни избори, ги гони тия. Дали си вярват, че ще направят стабилно правителство?
20
2
 
3
 
! Отговори
п.п. преди 1 година
змията като и смачкат главата удря с опашката, още една седмица ще удря - не се учудвайте ако утре пак има някоя голяма простотия като "руските шпиони"
19
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А на мен Другарю структурата ми е ясна още от сега. Ще ви кажа как ще протече Агонията. Останалите партии ще ви бият шута вие няма да можете да купите още 6 човека и отивате на избори. На изборите ще има изненада. Възраждане ще спечели с най малко 40 % защото такива като мен които не сме гласували от първите избори на 90-те години ще дадем гласовете си за Възраждане. А ние сме много повярвай ми. А вие с пинокио отивате на бу ни щето на историята.
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До вторник - сряда купуват още депутати. Гешев, спиш ли?
17
0
 
11
 
! Отговори
Свиленски преди 1 година
Важното е да има кеш
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Позор,БСП до рушителите на съвременна България-костовистите,срам нямате ли...Или викате ваши хора са..Червени б....ци до един.През комунизма го мъчихте тоя народ,а сега направо му видяхте сметката.Че не е жив Г.Димитров да си види партията след 100г.Ако знаеше какво ще се превърне сигурно нямаше да иска да излезе от германския затвор.
15
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво събира русофоби и русофили в един кабинет освен парите.Нищо друго.И не само този кабинет е така...
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунист кръв повръща власт не връща. Уж поставили червени линии, а накрая нищо налице. Нинова е донор на Възраждане. Зорлем си праща електората във Възраждане. Прегърна се с харвардските мошеници и не и пука, че БСП е срутище. В следващото НС може и да не влезе,за това сега бърза да гепи милиардите. Само от комисионните за доставка на оръжие, в Гугъл пишат, че комисионните са 20 милиона. Не се наяде. Не се накраде. Срам и позор за работническата партия. Накичила се с перли и златни очила.
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Радев баджанака цял живот подскача като зайче и едно министерско кресло не можа да заеме.